Witajcie Dziewczyny.
Przepraszam, że wczoraj nie napisałam juz, ale zaraz po badaniu, jechalam jeszcze usunąć ząb do dentysty i na koniec obkupowalam sie w lampy... bo caly czas borykam sie z remontem. Ale -
Muszę z radościa donieść, że po wczorajszym badaniu spodziewam sie chłopczyka
... Teraz pytanie czy Miłoszka, czy Michałka, Marcinka, a moze Adasia, Igora lub Pawełka....
W kazdym razie dziękuje Wam bardzo Moje Drogie za wsparcie. Serduszko malec ma dobre i inne narządy też. Jestem dzisiaj mega szczęśliwa, ale powiem Wam, że wczoraj strasznie sie denerwowałam przed tym badaniem. Na szczęście wszystko ok. :-)
No, może za wyjątkiem tego, że odebralam wczoraj również wyniki mojego testu na glukoze i po godzinie mialam 7,89 i z tego co wyczytalam z netu, to jest to za duzo. Dlatego dziewczyny diabetyczki, proszę o pomoc. Ile Wy miałyscie po tescie 50% i co teraz musicie robic. Jakie sa tego konsekwencje dla maluszka. Wizytę u mojego ginekologa mam dopiero we wtorek, mąż juz mi wczoraj zastrzegł, że nie chce mnie widzieć z niczym slodkim... Ale czy to wystarczy?
Ja też okulrnica ( -3,5) i (-2,75), a co do nadążania za postami, to od samego początku nie nadążam za Wami, mimo,że staram się tutaj regularnie zaglądać.
Sicilpol - napisałas, że masz wytyczne co jeść. Proszę podeślij mi jesli możesz diete dla kobiet z cukrzycą ciążową
Aylin - u mnie dokładnie tak samo, Mały spał sobie na brzuszku, pupką do monitora i buzki jakos nie chciał za bardzo pokazać, za to przyrodzenie eksponował dumnie
wiec nie ma wątpliwosci ze to chłopak.