reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja jestem okularnikiem żyjącym w zaprzeczeniu ;-)

no wlasnie..dowod na to... wlasnie odkrylam, ze mam w domu ksiazke Murkoff- "Dieta przyszlej matki" :szok:
Skad ja to mam
Ale dziewcznyy, tam jest wszystko, takze o tym co jesc nei jesc jesli chodzi o cukrzyce ciazowa.
Pewnie wiecie dobrze co mozecie co nie, ale moge jakby co w skrocie napisac, co Murkoff o tym :tak:

Np- nie mialam zielonego pojecia ze moj ulubiona salata lodowa jest tak nierpzydatna pod wzgledem zywieniowym :no:

Ostatnia edycja:
reklama
a ja się przyznam, że pomimo tego , że zaglądam tu codziennie - kilka razy dziennie to i tak nie nadrabiam wszystkich postów bo bym tego nie ogarneła :)

witaj ruda

sicil moj maly tez zostal nazwany kosciotrupkiem przez samego lekarza :) no ale ze ja tez chudzinka to nic dziwnego. na pewno wszystko jest ok! no i przynajnmniej mozesz jesc bez wyrzutow sumienia!

ja tez okularnica, -4,5 O_O

wiecie co ten makaron co mowicie to na studiach sie zajadalismy i mowilismy na to JAJOMAKARON haha, wiadomo studenckie danie jak sie patrzy, tylko keczupu dodac jak sie lepiej powodzilo i elegancja francja:-D:-D

a ja nie okularnica, ale tez połowy postów niedowidze. Na ciaże zwalam.

Witam Rudą

Sicil - moja mała na genetycznym raczyła sie ułozyć w pozycji scyzoryka, kompletnie zasłaniając rączkami i nóżkami twarzyczkę. Te nasze dzieciaki mają fantazje ułozeniowa bo maja mało miejsca. Ale niedługo im sie to ukróci :) A brzuszkiem sie nie przejmuj - utucz go troszkę :)

Witam Was serdecznie!Przyjmiecie może i mnie do swojego grona?Mam nadzieję, że po 3 miesiącach leżenia plackiem i gapienia się w sufit już wszystko będzie ok i będę mogła się tu trochę poudzielać.Termin wg OM mam na 4 czerwca ale ostatni coś lekarz mówił,że synuś duży więc może być wcześniej...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)
Witaj:-)

sicilpol i an.ka - gratulacje z potwierdzenia siusiaczka

A ja po wczorajszym calodniowym pobycie w Glasgow przy okazji Usg oczywiscie sklepiki obskoczylam no i nieszlo sie oprzec przed kupieniem rozowosci :-) no i cos dla siebie kupilam - kilka ciazowych bluzeczek, spodni i no i cycki kupic musialam bo te moje to ciagle rosna i rosna:szok:.
No a po za tym to troszke sklepikow z meblami obskoczylismy i pozamawialismy mebelki do nowego domku, no i taperty, jakies dekoracje i ozdoby- oj jak ja to lubie:-)

reklama
ja tez muszę się w koncu za cos zabrac najprędzej za jakies porządki bo u mnie ciagle balagan pomimo ze ciągle sprzątam hehehe ;p

Do góry