reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A druga sprawa
Ja ulozone sa Wasze bobo?
Bo moj juz drugi raz w poprzek nam sie zareprezentowal, co prawda lekarz mowil, ze to normalne, ale moze nie pamietal, ze ostatnio tez byl w poprzek...
To jest w normie? Nie powiniem byc inaczej ulozony?

Normalne, nie martw sie. Moja ułozona raz poprzecznie, innym razem główka do gory, potem znow poprzecznie ;)

Witam Was serdecznie!Przyjmiecie może i mnie do swojego grona?Mam nadzieję, że po 3 miesiącach leżenia plackiem i gapienia się w sufit już wszystko będzie ok i będę mogła się tu trochę poudzielać.Termin wg OM mam na 4 czerwca ale ostatni coś lekarz mówił,że synuś duży więc może być wcześniej...
Pozdrawiam i życzę miłego dnia:)

Witam Was serdecznie!Przyjmiecie może i mnie do swojego grona?Mam nadzieję, że po 3 miesiącach leżenia plackiem i gapienia się w sufit już wszystko będzie ok i będę mogła się tu trochę poudzielać.Termin wg OM mam na 4 czerwca ale ostatni coś lekarz mówił,że synuś duży więc może być wcześniej...
Oczywiście, że przyjmiemy :) Czerwcówek nigdy za wiele :p
Powiedz coś więcej o sobie i o tym leżeniu plackiem :)

Ruda witaj :)
Nie dosc ze ten sam rocznik co ja, to jeszcze w pracy mialam taka sama ksywke. Jeden blad fryzjerski (miala byc inny kolor) i przezwisko na 6lat :baffled:

Witam:)

Mój mąż zrobił mi niespodziankę i przyjechał wczoraj wieczorem,a nie dopiero dziś :-D:-D:-D
udało mu się poczuć pierwsze kopniaczki i w ogóle był w szoku, jaki mam duży brzuch hehe

można powiedzieć, że przyjechał just in time, bo spadł w nocy śnieg i musiałabym sama po tym śliskim z psami chodzić, a tak on mnie wyręcza:-)

Tak wiec jestem... mieszkanie z dzisiaj nam sie podobalo cene ustalilismy.... i niby wszystko ok i nagle ci wlasciciele do nas ze jakby co to oni sie mogą wyprowadzic dopiero na koniec lipca... a wstepnie bylo ciagle mowa ze od razu no gora do 3 miesiecy... i jutro podejmiemy ostateczna decyzje maja sie jeszcze odezwac....bo pieniadze dostana za mieszkanie teraz a pol roku jeszcze beda mieszkac wiec troche no lipa...bo bede musiala urzadzic pierw tutaj pokoj dla malucha a potem taM;//

no lipiec to dość długo będziecie musieli czekać, trzymam kciuki, żeby wam się udało dogadać!

gkvip2505 gratuluję córeczki!!! śliczne imię wybraliście!!!

sicilpol fajnie, że udało wam się potwierdzić płeć :) a skoro obwód jest w normie, to staraj się nie stresować, bo pewnie synek w tatusia się wdał ;-)

Witamy!!!!

Witaj :-)

Witam

Gratuluje poznania plci i potwierdzenia.
Za tydz. mam wizyte u gin i test z glukozy - przy najstarszym nie mialam tobionego,przy srednim pilam jak mialam katar i nie czulam smaku,ale za to przy najmniejszym wypilam i mi nawet smakowala ta glukoza-naszczescie z cukrem bylo ok.Oby teraz tez byly wyniki dobre.

Strasznie mnie bola plecy na dole od rana - chodze jak staruszka :-(

Tak kolo 10 klade Seema, strasi pewnie beda malowac,wiec bede miec czas spokojnie kawe wypic.

Milego dnia. U nas jeszcze dzis mroz,bo -17,ale od pon. ma byc max. - 6 :tak:

sicil - napewno jest ok!!! A połozenie to zmienia sie z predkoscia swiatła;-) Moj delikwent siedział głowkowo ale ma jeszcze spoooooro czasu na swobodne fikołki:tak:

jeszcze coooooooooooos chciałam ;(((((

ruda - witaj!

przepisy wstawione!! ;)

reklama
Do góry