reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
karamija ciesze sie ze jest ok
aga gratuluje udanej wizyty
ja zmykam spac, jutro rano mam badania m.in. Glukoza

Avo mi gin mowila ze jak leukocyty sa podwyzszone to jakis stan zapalny... spokojnie wypisze ci furagine albo cos tego typu i bedziesz zbijac !!!:)

karamija - super wieści!!!! gratuluję!!!

AVO - podwyższone leukocyty są zawsze wtedy, gdy jest stan zapalny, nie tylko pęcherza, ale ogólnie - jak jesteś przeziębiona, masz katar itd. bo białe ciałka walczą z infekcją, ale muszą się namnożyć

A ja mam pytanie z innej beczki... na brzuchu w poblizu pepka wyrosl mi bolący przy dotyku bąbel/wyprysk ....od czego to moze byc, jak to zwalczyc...dozwolonymi srodkami w ciazy... moze ktos mial stycznosc i czy to moze miec jakies negatywne skutki dla bobo-> wiem pytanie ostatnie idotyczne z cyklu calowalam sie z chlopakiem czy moge byc w ciazy... ale jakos jestem przewrazliwiona od kiedy jestem w ciazy...;/

no, ale chyba leukocyty w moczu to rosną tylko od infekcji układu moczowego, a nie całego organizmu....co innego leukocyty we krwi.....

Dorota, wiesz co koło pępką masz bąbel?Może to przepuklina:(

wiesz co nie to jest taki bąbelek jak pryszcz otoczony rumieniem... wyglada troche jak zaplenie mieszka wlosa....naczytalam sie o liszajach opryszczkowych i zgonach matki i plodu i teraz sie oram tym co mi wyszlo, bo nigdy nie mialam pryszczy na brzuchu....

A co do leukocytow... ja mowie o tych z moczu a nie z krwi.... i te z moczu jak najbardziej swiadcza tylko o tym ze dzieje sie cos z pecherzem/nerkami:)

karamija i aga bardzo sie ciesze ze z waszymi dzieciaczkami ok! karamija za puree cie udusze, slina mi cieknie nadal a przeczytalam to 5 minut temu :eek:

delwer daj znac jak ta glukoza weszla.... ja sie stresuje tym badaniem (mam za 2 tygodnie) widze ze ta cukrzyca dosc powszechna....

reklama
Do góry