alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja na czczo nie robię bo codziennie mam ten sam wynik i szkoda mi się już kłuć, ale też właśnie robie jak np. do obiadu dorzucę coś nowego jakiś składnik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wróciłam z tego genetycznego
i mam ochotę lecieć na kolanach do Częstochowy!
Dzidziuś jest idealny, nie ma żadnych oznak choroby, do niczego nie można się doczepić!
Czuję się zmęczona bo stres bardzo męczy ale baaaardzo szczęśliwa!
odebrłam wyniki moczu
erytrocyty w normie, ale lukocyty 175 przy normie do 39 i bakterie 134 przy normie do 130.Leukocytyw polu widzenia od 5-10 przy normie do 5 i jeszcze jakei wałeczki 5, 5 przy normie do 2. To chyba jakas infekcja...do lekarz jestem zapisan na przysżłą środę- myslicie że wystarczy,ze bede piła sok z zurawiny, witamine C, zurawine w tabletkach póki co?Czy leciec do lekarza.
wiecie co, zapomniałam napisac wczesniej dzis w nocy obudziłam sie z dziwnym bólem prawej reki, to niby ból, ale tak naprawde jakis dziwny paraliz nie mogłam ruszyc reka i nie powiem bo wystraszyłam sie nie na zarty, ale po chwili zaczęla mi cierpnąc wiec to tylko to, ale to pewnie tez brak magnezu coooo???? Powiem, ze zdrętwiała mi juz nie pierwszy raz
U mnie z dzidzią też ok, szyjka tez wszystko pozamykane itp młody sobie smacznie spał tylko dieta, bo jestem o krok od cukrzycy tzn już coś z cukrem jest nie tak, przez to przyrost 5kg w 10dni itp załamka wiec przyłączam się do diety ala' dukan. Kurcze podłamało mnie to trochę, bo problemy z cukrem miałam pare lat temu i byłam na lekach już :/
A z dobrych wiadomości 29.02 lekarka która ma mi robić usg genetyczne ma zjazd i przełożone usg na 22