reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

KASIA a do którego szpitala się wybierasz?
odpowiadam w "Krakowskich" ;-)

wróciłam z tego genetycznego
i mam ochotę lecieć na kolanach do Częstochowy!
Dzidziuś jest idealny, nie ma żadnych oznak choroby, do niczego nie można się doczepić!
Czuję się zmęczona bo stres bardzo męczy ale baaaardzo szczęśliwa!

Wiecie co, najchętniej to bym się upiła jakimś dobrym winkiem z radości albo nawet może jakimiś drinkami,najlepiej mojito!!
kochana ogromnie się cieszę i gratuluję! a twój spokój po tej wiadomości jest bezcenny :tak:

kasia.natka - to Ty czy avo pytała o ból po zrobieniu siku???? Zauwazyłam, ze jak przetrzymam mocz to wtedy czuje taki dyskomfort:tak::sorry:
to nie ja :cool2: ja odczuwam jedynie ból pęcherza jak przetrzymam mocz ale zanim go oddam np. budzę się z takim bólem

reklama
Ale tych przepisów jest masa, wiele dośc zaskakujących :tak: A najlepsze jest to, że nawet na allegro można kupić gotowe potrawy :laugh2:
Ja to odpadłam "na owocach". NIe potrafiłam z nich zrezygnować :no:

Ja też nie zrezygnowałam całkowicioe z wątróbki i np pasztetów i czasami sobie zjem, bo są zdrowe :tak:

Skrobia (mąka?) kukurydziana.

Ja jako pierworódka też jestem ciemna w temacie. A jakby co to musisz się powtarzać, bo to norma, że czasami jest się "ignorowanym" ;-)

Na górze strony, po prawej wchodzisz w panel użytkownika, później w ustawieniach - edytuj sygnaturę i tam w tabelce wklejasz kod do suwaczka :tak:

Moje tez są obrzydliwe. :-(

Dziewczyny na zonku wklejam zdjęcie swojego ostatnio zakupionego biustonosza. Idealnie leży, super trzyma, a mam konkretny rozmiar (70F), a do tego naprawdę fajnie wygląda według mnie, dzięki czemu czuję się zdecydowanie bardziej seksownie.

Karamija - gratulacje, musiało być dobrze :)

Ostatnia edycja:
karamija- inaczej być nie mogło :)

U mnie z dzidzią też ok, szyjka tez wszystko pozamykane itp młody sobie smacznie spał :) tylko dieta, bo jestem o krok od cukrzycy tzn już coś z cukrem jest nie tak, przez to przyrost 5kg w 10dni itp załamka :( wiec przyłączam się do diety ala' dukan. Kurcze podłamało mnie to trochę, bo problemy z cukrem miałam pare lat temu i byłam na lekach już :/
A z dobrych wiadomości 29.02 lekarka która ma mi robić usg genetyczne ma zjazd i przełożone usg na 22:)

karamija- inaczej być nie mogło :)

U mnie z dzidzią też ok, szyjka tez wszystko pozamykane itp młody sobie smacznie spał :) tylko dieta, bo jestem o krok od cukrzycy tzn już coś z cukrem jest nie tak, przez to przyrost 5kg w 10dni itp załamka :( wiec przyłączam się do diety ala' dukan. Kurcze podłamało mnie to trochę, bo problemy z cukrem miałam pare lat temu i byłam na lekach już :/
A z dobrych wiadomości 29.02 lekarka która ma mi robić usg genetyczne ma zjazd i przełożone usg na 22:)

Aga gratulacje i witaj w gronie dietetyczek !! :-) :-D

aga gratuluję udanej wizyty, super, że z bobaskiem wszystko w porządku!!! przykro mi z powodu cukru:-(

aga obciążenie glukozą dopiero przede mną, dlatego na razie, dopóki mogę, zajadam kanapki z nutellą;-)

reklama
Aga leków się w ciąży nie bierze jedynie co to insulina ale to jak już jest poważnie z cukrzycą a tak to dieta i kłucie się glukometrem :)), sprawdzanie co można jeść a czego nie, w wątku przydatne linki jest chyba strona która mówi o tym co można

Do góry