reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Cześć dziewczynki,
Asia - trzymam kciuki - zimno na polu niech dzieciaki siedzą tam gdzie im dobrze.

W sprawie porodu Reni - o sobie wstawie na fejsie "i urodziła w pelni relaksując sie pod wplywem gazu rozweselającego".

Pomysł na obiad - ryba czy nalesniki? I zupa - krem dynia z curry

reklama
ja też ale nie wiem czy mogę :-( ehhhhhhh wiecie jak to jest będąc w ciąży nie móc zaspokoić zachcianek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra

a My w szpitalu na obserwacji.. dzieciaczki robia sobie ciagle jaja.. od dwoch dni strasznie mi sie stawia brzuch.. nawet do 30razy dziennie :(
powiedzcie jak tu sie nie denerwowac.. :confused:
chcieli nam dac sterydy na plucka,ale podobno narazie jeszcze jest wszystko ok.. wiec czekaja..
jutro bede wiedziala cos wiecej..

Buziaki

To, ze wszystko ok, i sterydów ni dają to dobra wiadomość:tak: oby tak dalej :-)

obawiam się ze mozecie mieć takie szczęście jak ja :) i ze względu na nas wszystkie od 29 maja do połowy lipca będzie non stop powyżej 30 stopni

MI to pasuje :-) uwielbiam jak jest ciepło :tak:

Ja mam w domu teraz 15 stopni :crazy: (cholerne okna, a gazu idzie w cholerę:wściekła/y:) Próbuję rozpalić w kominku ale mi się nie udaje :wściekła/y: Kurcze, kupujesz sezonowane drewno, ale przy takich mrozach i tak zamarza a jak odtaja to jest mokre :no: ...i co....w domu zimno :crazy: Aylin czekam na te 30 stopni :laugh2:

polaa

no przydałby mi się jakiś własny biznesik...wróżenie?dlaczego nie??:-D

asiia

niech siedzą w brzuszku jak najdłużej!!!!!!!!!!trzymamy kciuki

Ja wczoraj wciągałam właśnie naleśniki z syropem klonowym, dziś spaghetti z sosem pomidorowym i tuńczykiem.

Na 15 mam wizytę w tym centrum prenatalnym i muszę tam dojechać ok 60 km a tu śnieg sypie:szok: Jak ja nie lubię takich zimowych wypadów:no:

Witam dziś o 10tej wizyta.

Asiia trzymam kciuki dalej!!!
Powodzenia na wizycie :-)

Cześć dziewczynki,

U nas też jednak będzie ryba, omlet będzie jutro dziś po pieczary nie wyjdę :no:

Na 15 mam wizytę w tym centrum prenatalnym i muszę tam dojechać ok 60 km a tu śnieg sypie:szok: Jak ja nie lubię takich zimowych wypadów:no:
Życzę odśnieżonych i posypanych dróg ;-)

reklama
Hej!

U nas ocieplenie:-D tylko -11 :-D:-D

asiia trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!!! &&&&&&&&&&&&&&

sicilpol jejku co za dziwne wymagania w tym szpitalu mają... a pytałaś, czemu akurat jedwabne?

carla81 współczuję Ci, byle wytrzymać do końca lutego;-)

aga trzymam kciuki za wizytę!&&&&&&&&&&&&&

naleśniki :-D z nutellą:rofl2:

Jesli chodzi o Reni, to rzeczywiście opis porodu rewelacja, aż chce się rodzić:-D

A właśnie czy któraś z was zastanawiała się nad porodem w wodzie, bo ja zawsze chciałam właśnie w ten sposób urodzić, a teraz się waham... mam w okolicy 2 szpitale, które oferują taki poród, ale jeden jest 60km ode mnie, a drugi 70km. z tym, że ten drugi jest w Sieradzu, więc miałabym pod ręką siostrę i ciocię

Do góry