reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

a My w szpitalu na obserwacji.. dzieciaczki robia sobie ciagle jaja.. od dwoch dni strasznie mi sie stawia brzuch.. nawet do 30razy dziennie :(
powiedzcie jak tu sie nie denerwowac.. :confused:
chcieli nam dac sterydy na plucka,ale podobno narazie jeszcze jest wszystko ok.. wiec czekaja..
jutro bede wiedziala cos wiecej..

Buziaki

3maj się jakoś, na pewno będzie wszystko okej, a poco sterydy ? grozi Ci przedwczesny poród czy o coś innego chodzi??

Życzę miłego dnia :*

reklama
Takze sie melduje :tak:

asiia- super, oby tak dalej, trzymam kciuki! :tak:

Wy o tych upalach, a ja to mam pewnik, ze jak nie 40 to wiecej bede miec, ze o temp w gaciach nie wspomne :eek:

Dostalam wczoraj liste ze szpitala i musze zakupic koszulki z jedwabiu.
Fiu fiu, mamusia poza jedna koszulka nocna jedwabiu na oczy nie widziala, a Mrow 4koszulki bedzie miec :confused2:

Cze...melduję się...wczorajszy powrót do pracy...brrrr...chyba żałuję bo po 4 tygodniach laby jakoś ciężko się przyzwyczaić...brrr

a My w szpitalu na obserwacji.. dzieciaczki robia sobie ciagle jaja.. od dwoch dni strasznie mi sie stawia brzuch.. nawet do 30razy dziennie :(
chcieli nam dac sterydy na plucka,ale podobno narazie jeszcze jest wszystko ok.. wiec czekaja..

Buziaki

Trzymam kciuki,zeby te napinanie przeszlo i bylo wszystko ok. Pogadaj z maluszkami,ze maja jeszcze czas i ze tak maja cieplutko,wiec niech pare tyg. sobie jeszcze w brzuszku pomieszkaja.

Witam sie w mrozny ranek.
- 22 stopnie,a odczuwalne mowili kolo -30 :szok: z domu sie dzis nie ruszam

Dzień dobry czerwcóweczki

dziewczyny macie już jakieś rozstępy? bo ja jeszcze nie i mam cichą nadzieję, że się nie pojawią... myślicie, że są na to szanse?;-)
Mi się chyba coś robi nad pępkiem :zawstydzona/y: tam najbardziej mnie skóra ciągnęła ale nie jestem pewna czy to to :zawstydzona/y::-(

od dwóch dni mam strasznie zły humor.. wszystko mnie złości drażni i denerwuje - chyba czuje się jak baba w ciąży.. :crazy:
:-)
W ogóle nie rozumiem skąd przyszło ci do głowy że możesz się czuć jakbyś w ciąży była?

witajcie kobietki :-)
ja dziś urodzinowo i dentystycznie - niezły zestaw :-D i proszę o kciuki bo jak mój ząb nie zechce współpracować z lekarstwem to czeka mnie kanałowe :sad:
Wszystkiego najlepszego :-)

Jestem, z dzidzią wszystko ok, natomiast łożysko mam nisko schodzące ale podobno nie mam co się denerwować bo mam szyjkę grubo ponad 3cm.Usłyszałam "będziemy obserwować bo jeszcze jest czas aby się podniosło".
O płeć nawet nie pytałam, czekam do soboty, wtedy idę na 3D.
Dziękuję wszystkim za kciuki.
Idę poleżeć dobrej nocki pa
Super że z maleństwem wszystko ok a skoro lekarz mówi że tym łożyskiem nie trzeba się przejmować to pewnie tak jest :tak:

dzieki temu nie mamy problemów typu "co dzis ugotowac???" :-D
Ja też nie mam problemu bo mi się dziś omlet śnił i już wiem co dziś będzie tylko pieczarki by się przydały a an dwór wychodzić mi się nie chce :no:

Buziaki
Na pewno wszystko będzie w porządku, trzymam kciuki za maluchy żeby sobie więcej jaj nie robiły

Tam jest zimno przydałoby się z domu wyjść, poruszać się ale nie ma bata w taki mróz bez przymusu chyba nie wyjdę :no:

Waris lozysko napewno sie podniesie, za moment 3d super ja nie wiem czy pojde na to moze sie skusze jednak

Asiia trzymaj sie kochana i nie daj bobaskom wyjsc :) niech sie jeszcxe pokisza

Ja nie spie od 6ej, cala noc bylo mi jakos niewygodnie

reklama
Dzień doberek

Buziaki
Trzymam za Was mocno kciuki, napewno będzie wszystko jak powinno być, a maleństwa niech tak w tym brzuszku mamy nie szaleją !!!!! maluchy spokojnie tam :-D

Witam dziś o 10tej wizyta.
Aga trzymam kciuki mocno :-)

Do góry