reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

a ja czytajac co tu naskrobalyscie jadlam spaghetti... przy czym wymazalam sie jak swinka....

a teraz kakaoooooooooo (ukradlam synowi bo zasną haha )

sunshine witaj

Ostatnia edycja:
reklama
Muńka ciesze się że u maluszka wszystko w porządku, mnie teżczeka glukoza ale narazie staram się o niej nie myśleć

niezapominajka123
tak sobie myślę że może faktycznie lepiej w domu zostań, lekarz pewnie zaleci ci domowe sposoby leczenia się a w przychodni jeszcze możesz jakieś paskudztwo złapać

zaza26
nawet nie wiedziałam że takie są w biedronce, ciekawe czy zapomnę do jutra że mam za nimi popatrzeć ;-) a truskawki może też dziś wyciągnę z zamrażalnika :tak:

sicilpol spakuj sobie torbę swojego prowiantu ;-)

krakaga i shunshine6 - witajcie!

Zapomniałbym o raporcie obiadowym ;-)
U mnie dziś brokułowa z grzankami a na drugie mielone, z ziemniakami i surówką :-)

Raport o stanie obiadu;-)
Dzis nalesniki z nadzieniem pieczarkowo cebulowym zapiekane z piekarniku z serem zoltym. Plus zupa warzywna. Dla chetnych inne nadzienia do wyboru na slodko lub ostro.
Pozdrawiam:-)

MsMickey przepraszam że zapytam ale nie pamiętam.. na kiedy masz termin porodu?
Zastanowiło mnie to bo między nami jest 4 tygodnie z kawałkiem różnicy a ja mam termin na 1 czerwca :-p

A ja dziś skromnie bo tylko barszcz biały i to z wczoraj. Dietetyczki NIE CZYTAĆ ciągu dalszego ;-)ale na deserek ciacho - wczoraj pierwszy raz upiekłam sama sernik - nie chwaląc się jest pyszny

Waris mmm.. sernik.. uwielbiam na zimno, z galaretką i brzoskwiniami z puszki :) Całe wieki już nie jadłam..

Mamina 3mam kciuki, żeby dzidziol był duży i ruchliwy :) Chwal się szybko co tam zobaczyłaś !

reklama
ja po leniwych mam ochote na salatke , mam w lodowce pomidorki i rukole ale czekam jeszcze az mi kolezanka da znac czy wychodzimy na kolacje czy nie. bidulka ciaze zle znosi, wieczorami umiera

mamina dawaj znac jak wyjdziesz trzymam kciuki :)

Do góry