reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Munka gratuluje wizyty, ja sie nie moge doczekac kiedy znow serducho uslysze, a to dopiero 15 lutego

Niezapominajka jak ginka kazala lezec, to lez i odpoczywaj. Tutaj na pewno zaleciliby paracetamol. Ale angielscy lekarze na wszystko zalecaja paracetamol jako uniwersalny srodek na wszelakie choroby :p

Carla oddychamy nie krzyczymy :-) Na polowkowym wszystko bedzie dobrze, bo musi byc i juz!

Josie siakies kartki z ostrzezeniem wystaw, albo zgon na kogos innego jak cos ;-)

Krakaga witamy, prosimy :tak: Ja tez siedze w domu i wariuje. Na szczescie pogoda u mnie jako taka, wiec chociaz na spacer czy do sklepu moge wyjsc.

Sicil podziekuj mezowi :-p Swoja droga cos w tym musi byc, bo nawet mi sie dzis snilo, ze gdakalam. No i rozmawialam z psem, ale to sie wytnie :zawstydzona/y:

Chyba dzis zastrajkuje z obiadem. KFC mi sie chce (ahhh te kury) i fryty, tylko zamiast coli bedzie herbatka, zeby sie bablami nie szprycowac. No i zamiast stac przy garach wskocze do wanny. Dzien rozpusty, a co!

edit: Zaza o fast foodach marze, a ty mi tu z hamburgerem. Akysz ;-)

Ostatnia edycja:
Uhuhhu to milego weekendu :-p Moze specjalnie dla Ciebie przyrzadzi rybe - potwora :-)
Ja mam nadzieje w koncu spedzic sb i nd z moim L. Oby nie pracowal, oby nie pracowal &&&

No to zaczynam sie pakowac na weekend do tesciowej :baffled:
A tak milo bylo ;-)

Ja od rana próbuję zmotywować się do spakowania, tylko, że ja wyjeżdżam teraz na jakieś 3 tygodnie i na samą myśl o pakowaniu robi mi się niedobrze!! pociesza mnie tylko fakt, ze i tak w większość ciuchów nie wchodzę, więc o tyle mniej zabiorę ze sobą:-D a do tego głowa mnie boli i jestem jakaś nie do życia! zawsze tak jest jak mam w dany dzień więcej do zrobienia..

Ostatnia edycja:
Hey dziewczyny!
Jesli mozna sie dolaczyc to ja bym z chciala. Zostane mama w czerwcu a dokladnie 4 przynajmniej tak mi mowia tutaj w Anglii bo znowu w Polsce gin podal date na 31 Maja i teraz nie wiem w kazdym badz razie gdzies pomiedzy :-) Ciesze sie ze wkoncu zdecydowalam sie przylaczyc do Was bo chyba mi brakuje babskich pogaduszek :happy: Pozdrowinia dla wszystkich mamusiek!!!

Sunshine- witaj :tak:

josie- dzieki, a misiek jest boski hihihih

niezapominajka- kuruj sie!
niespodzianka- dzieki, mam nadzieje, ze szybko minie ;-)

munka- tez mam ten konfort, ze nie mam co na siebie wlozyc, jedne jeansy, legginsy plus 2pary swetrow- no na disco to ja nie pojde :baffled:

zrobilam sobie leniwe kluski na obiad

Ja się dziś czuję jak taka leniwa klucha!!

krakaga i shunshine6 - witajcie!

sicilpol - ja na dicho to jeszcze miałabym w czym pójść, ale jak przyjdzie co do czego to już nie będę miała w co tyłka włożyć, bo póki co zastój w imprezach i uroczystościach...a sukienki wiszą..

Ostatnia edycja:
reklama
Hey dziewczyny!
Jesli mozna sie dolaczyc to ja bym z chciala. Zostane mama w czerwcu a dokladnie 4 przynajmniej tak mi mowia tutaj w Anglii bo znowu w Polsce gin podal date na 31 Maja i teraz nie wiem w kazdym badz razie gdzies pomiedzy :-) Ciesze sie ze wkoncu zdecydowalam sie przylaczyc do Was bo chyba mi brakuje babskich pogaduszek :happy: Pozdrowinia dla wszystkich mamusiek!!!

Witaj, miło Cie poznać!

Ja ostatnio strasznego lenia złapałam. To chyba przez te mrozy. Wracam z pracy i od razu pod koc wchodzę. Jak cos mam zrobic, to odkładam. Jeszcze 2 tyg temu byłam pełna zapału do ćwiczeń, nauki języka,gotowania wizyt u znajomych itd. Teraz nic mi sie nie chce. Po odbiór nowego dowodu juz się od 10 dni zbieram;-) I ciągle mi nie po drodze. Ja to jednak jestem stworzona do ciepłego klimatu. Kiedy ta badziewna pogoda sie skończy?

Do góry