reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Munka gratuluje wizyty, ja sie nie moge doczekac kiedy znow serducho uslysze, a to dopiero 15 lutego
Niezapominajka jak ginka kazala lezec, to lez i odpoczywaj. Tutaj na pewno zaleciliby paracetamol. Ale angielscy lekarze na wszystko zalecaja paracetamol jako uniwersalny srodek na wszelakie choroby
Carla oddychamy nie krzyczymy :-) Na polowkowym wszystko bedzie dobrze, bo musi byc i juz!
Josie siakies kartki z ostrzezeniem wystaw, albo zgon na kogos innego jak cos ;-)
Krakaga witamy, prosimy Ja tez siedze w domu i wariuje. Na szczescie pogoda u mnie jako taka, wiec chociaz na spacer czy do sklepu moge wyjsc.
Sicil podziekuj mezowi Swoja droga cos w tym musi byc, bo nawet mi sie dzis snilo, ze gdakalam. No i rozmawialam z psem, ale to sie wytnie
Chyba dzis zastrajkuje z obiadem. KFC mi sie chce (ahhh te kury) i fryty, tylko zamiast coli bedzie herbatka, zeby sie bablami nie szprycowac. No i zamiast stac przy garach wskocze do wanny. Dzien rozpusty, a co!
edit: Zaza o fast foodach marze, a ty mi tu z hamburgerem. Akysz ;-)
Niezapominajka jak ginka kazala lezec, to lez i odpoczywaj. Tutaj na pewno zaleciliby paracetamol. Ale angielscy lekarze na wszystko zalecaja paracetamol jako uniwersalny srodek na wszelakie choroby
Carla oddychamy nie krzyczymy :-) Na polowkowym wszystko bedzie dobrze, bo musi byc i juz!
Josie siakies kartki z ostrzezeniem wystaw, albo zgon na kogos innego jak cos ;-)
Krakaga witamy, prosimy Ja tez siedze w domu i wariuje. Na szczescie pogoda u mnie jako taka, wiec chociaz na spacer czy do sklepu moge wyjsc.
Sicil podziekuj mezowi Swoja droga cos w tym musi byc, bo nawet mi sie dzis snilo, ze gdakalam. No i rozmawialam z psem, ale to sie wytnie
Chyba dzis zastrajkuje z obiadem. KFC mi sie chce (ahhh te kury) i fryty, tylko zamiast coli bedzie herbatka, zeby sie bablami nie szprycowac. No i zamiast stac przy garach wskocze do wanny. Dzien rozpusty, a co!
edit: Zaza o fast foodach marze, a ty mi tu z hamburgerem. Akysz ;-)
Ostatnia edycja:
Niespodzianka
Uhuhhu to milego weekendu Moze specjalnie dla Ciebie przyrzadzi rybe - potwora :-)
Ja mam nadzieje w koncu spedzic sb i nd z moim L. Oby nie pracowal, oby nie pracowal &&&
Ja mam nadzieje w koncu spedzic sb i nd z moim L. Oby nie pracowal, oby nie pracowal &&&
No to zaczynam sie pakowac na weekend do tesciowej
A tak milo bylo ;-)
Ja od rana próbuję zmotywować się do spakowania, tylko, że ja wyjeżdżam teraz na jakieś 3 tygodnie i na samą myśl o pakowaniu robi mi się niedobrze!! pociesza mnie tylko fakt, ze i tak w większość ciuchów nie wchodzę, więc o tyle mniej zabiorę ze sobą a do tego głowa mnie boli i jestem jakaś nie do życia! zawsze tak jest jak mam w dany dzień więcej do zrobienia..
zrobilam sobie leniwe kluski na obiad. chociaz jedna rzecz mi wyszla dzisiaj hihihi
klatka rozmrozona kryzys zazegnany. ale grzejnik przestal dzialac:/ drugiej polowy schodow nie myje nie ma co. ktos wie kiedy koniec tych mrozow???
sicil milego weekndu!
zaza wlasnie mi kolega przyslal to:
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/koala-bears-a-not-bears.jpg
)
klatka rozmrozona kryzys zazegnany. ale grzejnik przestal dzialac:/ drugiej polowy schodow nie myje nie ma co. ktos wie kiedy koniec tych mrozow???
sicil milego weekndu!
zaza wlasnie mi kolega przyslal to:
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/koala-bears-a-not-bears.jpg
)
Ostatnia edycja:
Sunshine6
Hey dziewczyny!
Jesli mozna sie dolaczyc to ja bym z chciala. Zostane mama w czerwcu a dokladnie 4 przynajmniej tak mi mowia tutaj w Anglii bo znowu w Polsce gin podal date na 31 Maja i teraz nie wiem w kazdym badz razie gdzies pomiedzy :-) Ciesze sie ze wkoncu zdecydowalam sie przylaczyc do Was bo chyba mi brakuje babskich pogaduszek Pozdrowinia dla wszystkich mamusiek!!!
Jesli mozna sie dolaczyc to ja bym z chciala. Zostane mama w czerwcu a dokladnie 4 przynajmniej tak mi mowia tutaj w Anglii bo znowu w Polsce gin podal date na 31 Maja i teraz nie wiem w kazdym badz razie gdzies pomiedzy :-) Ciesze sie ze wkoncu zdecydowalam sie przylaczyc do Was bo chyba mi brakuje babskich pogaduszek Pozdrowinia dla wszystkich mamusiek!!!
sicilpol
Ma-Ma!
Sunshine- witaj
josie- dzieki, a misiek jest boski hihihih
niezapominajka- kuruj sie!
niespodzianka- dzieki, mam nadzieje, ze szybko minie ;-)
munka- tez mam ten konfort, ze nie mam co na siebie wlozyc, jedne jeansy, legginsy plus 2pary swetrow- no na disco to ja nie pojde
josie- dzieki, a misiek jest boski hihihih
niezapominajka- kuruj sie!
niespodzianka- dzieki, mam nadzieje, ze szybko minie ;-)
munka- tez mam ten konfort, ze nie mam co na siebie wlozyc, jedne jeansy, legginsy plus 2pary swetrow- no na disco to ja nie pojde
zrobilam sobie leniwe kluski na obiad
Ja się dziś czuję jak taka leniwa klucha!!
krakaga i shunshine6 - witajcie!
sicilpol - ja na dicho to jeszcze miałabym w czym pójść, ale jak przyjdzie co do czego to już nie będę miała w co tyłka włożyć, bo póki co zastój w imprezach i uroczystościach...a sukienki wiszą..
Ostatnia edycja:
reklama
Hey dziewczyny!
Witaj, miło Cie poznać!
Ja ostatnio strasznego lenia złapałam. To chyba przez te mrozy. Wracam z pracy i od razu pod koc wchodzę. Jak cos mam zrobic, to odkładam. Jeszcze 2 tyg temu byłam pełna zapału do ćwiczeń, nauki języka,gotowania wizyt u znajomych itd. Teraz nic mi sie nie chce. Po odbiór nowego dowodu juz się od 10 dni zbieram;-) I ciągle mi nie po drodze. Ja to jednak jestem stworzona do ciepłego klimatu. Kiedy ta badziewna pogoda sie skończy?