reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

MsMickey przepraszam że zapytam ale nie pamiętam.. na kiedy masz termin porodu?
Zastanowiło mnie to bo między nami jest 4 tygodnie z kawałkiem różnicy a ja mam termin na 1 czerwca :-p

Na 30 czerwca. Wiec te 4 tyg utrzymujemy:-)

Mamina kongratulejszyn:-) ja tez chce mala dziewczynke:-) a wlasciwie sie miotam na szczescie tylko 2 plci do wyboru;-) ale na pewno chce juz wiedziec. Moze w srode nowa ginka zajrzy jesli bedzie miala sprzecior.

Ostatnia edycja:
reklama
Mamina - i po co było tyle strachu???? Gratuluje!!

Byliśmy dziś na zakupach, bo jutro idziemy na urodziny i trzeba było wreszcie zakupić prezencik dla Jubilata, więc przy okazji nabyłam dla dzidziusia body (7 szt. w op.) i pajacyki (3 szt. w op.), takie zupełnie białe oraz czapeczki i rękawiczki niedrapki (kolorowe)- one są po 2 szt. w op. - czyli ubranka do szpitala już mam.

Mamina - w Irlandii nie robią każdej ciężarnej testu na tolerancje glukozy, więc moze Ci sie upiecze. Z tym, że tu podobno zamiast glukozy daja do picia Lukozadę... można i tak.

reklama
Termin na 17ego...wazy 350g i wyglada na zdrowa...ziewa ciagle i kopie, a pipke odrazu do kamery wystawila

Ale nie po mamusi ;-), wielkie gratulacje:-D
Ja idę do swojego na wizytę w poniedziałek, może się dowiemy a może jeszcze nie. Zobaczymy

PS a dzisiaj gdzie jesteście? Bo chyba nie na jakiejś impresce?

Ostatnia edycja:
Do góry