reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Hey dziewczyny!
Jesli mozna sie dolaczyc to ja bym z chciala. Zostane mama w czerwcu a dokladnie 4 przynajmniej tak mi mowia tutaj w Anglii bo znowu w Polsce gin podal date na 31 Maja i teraz nie wiem w kazdym badz razie gdzies pomiedzy :-) Ciesze sie ze wkoncu zdecydowalam sie przylaczyc do Was bo chyba mi brakuje babskich pogaduszek :happy: Pozdrowinia dla wszystkich mamusiek!!!
Witaj :-D

a ja dzis na obiad zupka pieczarkowa do tego makaron orkiszowy z gotowanym cyckiem kurczaka i pomidor

reklama
Dziekuje dziewczyny za serdeczne przywitanie.

My z mezem dzis leniwie rowniez bo na obiad idziemy zjesc tzw fish and chips a to dlatego ze postanowilam w kazdy piatek jadac rybe a w kazda niedziele czerwone mieso aby dostarczac odpowiednia ilosc kazdych witamin w ciagu tygodnia. Musze powiedziec, ze to pierwszy i pewnie ostani w ciazy taki wyskok na fast food'a z reguly sama gotuje bo uwielbian eksperymentowac ale ten piatek jest inny i poza tym to jak by nie patrzec ryba :-D

Witaj Sunshine, widze, ze tez z wysp :) Musze sie przyznac, ze odkad jestem a Anglii, a bedzie 5 lat w lipcu, nigdy nie jadlam ich ryby z frytami ani typowego angielskiego sniadania. Jakos mi nie po drodze

Josie jak Ci kluchy wyszly to daj przepis na watku kulinarnym pliiiis.

Alijenka - pieczarkowa hmmmmm moja ulubiona zupa

Josie- tez sie pisze na kluski leniwe a wlasciwie moj maz juz mnie prosi od miesiaca zebym mu zrobila wiec skorzystam z przepisu :tak:

Niespodzianka- tak, tak wyspy sie klaniaja u nas tez czas uciekl i juz ponad cztery lata zlecialo. Angielskie sniadanie mialam okazje skosztowac w ich kafejkach ale od czasu do czasu robie je sama lepiej smakuje co do ryby z frytkami tez sie zdazy czasem zjesc :-)

Sunshine i Krakaga witajcie:-)

Wlasnie ogladalam jakis program redaktor i dwoch psychologow nt historii Magdy. Przypomnialam sobie taka sytuacje w USA gdzie tez porwanie alarm etc a okazalo sie ze to rodzice cos zmajstrowali tylko nie pamietam czy morderstwo czy cos innego. Nie mam teraz dostepu do lapka nie sprawdze.

Dzis zmotywowalam sie i pojechalam do matki polki umowic sie z nowa ginka. I mam wizyte w srode:-) wiec okazja do porownania juz niedlugo. Po wizycie w koncu umowie sie na polowkowe:-) juz sie nie moge doczekac:-)

Efekt uboczny zakupow na allegro: co sie polozylam - domofon. Poczta! Dzis przyszly 4 paczki:-) Slodziaki :-)

reklama
Do góry