reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dzieki Wam, tego mu nie powiem, bo mi pod sufit odfrunie z samouwielbienia ;-)
A faceta krotko na sznureczku trzeba trzymać :tak:
Od paru dni mnie dusił, czy już zamieściłam fotkę :baffled:

reklama
kurcze poszlam na basen, pod drzwiami mi sie przypomnialo ze jestem nieogolona, mialam to rano zrobic O_O wchodze do srodka daje karte multisport a pani mowi - nieaktywna. i do domu spowrotem kurna. jakis dzien pod gorke dzisiaj. dzwonilam co z ta karta pani mowi ze moze sie zepsula i musza mi nowa przyslac to w poniedzialek mi tez zajecia przepadna pewnie :/

no nic ide posprzatac klatke schodowa w ramach aktywnosci fizycznej... fuck

sicil
pozdro dla męża ;-)

josie

ja w ramach aktywności fizycznej ciągnęłam 16 kg na sankach a moje 16 kg krzyczało szybciej, szybciej! Po około 3 minutach myślałam, że mam zawał :szok:, kondycjo gdzie jesteś???

Ostatnia edycja:
Josie ja bym sie klocila ze mam zaplacone i co mnie to obchodzi ze karta nie jest aktywna...
Co do golenia to nie ma nakazu typu: zabrania sie plywac z krzaczorami, bierzesz lateksowe majtasy ala czepek i hej, tudziesz czepek i wycinasz otwory na nogi :)

kurcze poszlam na basen, pod drzwiami mi sie przypomnialo ze jestem nieogolona, mialam to rano zrobic O_O wchodze do srodka daje karte multisport a pani mowi - nieaktywna. i do domu spowrotem kurna. jakis dzien pod gorke dzisiaj. dzwonilam co z ta karta pani mowi ze moze sie zepsula i musza mi nowa przyslac to w poniedzialek mi tez zajecia przepadna pewnie :/

no nic ide posprzatac klatke schodowa w ramach aktywnosci fizycznej... fuck

Ty zapomniałaś że się nie ogoliłaś a ja od dwóch dni stanika nie mogę znaleźć - diabeł ogonem nakrył :crazy:

Witam was .Od 6-45 jestem na nogach na 7-30 miałam dziś glukozę 75g.
Jak już dotarłam i się zagrzałam dostałam tego drinka do wypicia . Miałam wypić w ciągu 10 minut nie dłużej . Zabroniono mi brac cytrynę ponieważ obniża ona wynik...a to ciekawostka co laboratorium to inaczej. Jedynie pozwolono mi pić zimną wode w odstępach. Po wypiciu miałam zapisać sobie godzine i za godzine zapukać bez kolejki < z obiciążeniem mamy pierwszeństwo>na pobranie. Po 10 minutach od wypicia myślałam że zwymiotuje ale się powstrzymałam... potem zrobiło mi sie gorąco miałam przyspieszony puls i zimno...i przeszło .
Pobrali krew na czczo przed wypiciem , po godzinie od i po dwóch godzinach . Wynik będzie po 15 uffff przeżyłam....
:-):-)
Kazdy kobieta w laboratorium pytała się czy synek będzie bo po brzuchu widać że to nie piłeczka na dziewczynke tylko płasko na boki
A teraz idę spać bo mi słabo zjadłam śniadanko i jestem ledwo żywa

Gratuluje wam poznania płci i odwagi oraz pomyślnych wieści na wizytach.
Jeszcze tylko 11 dni i będziemy razem
:-):-):-):-):-)

Witajcie,

kurcze nie moglam wczoraj zasnac jak przeczytalam o Madzi, ale nie mi oceniac, nie wiemy jeszcze tak naprawde co sie stalo, tak samo zali mi tej matki jak i dzieciatka:-( Bog wie co sie stalo tak naprawde:tak:

Kamila masz racje, co artykul to co innego

Moi panowie poszli wlasnie na spacer, maly mrozik jest, snieg rano byl ale teraz swieci slonce wiec na pewno zaraz nic nie bedzie a szkoda:-(

A ja ODPOCZYWAM:-D

Dziewczęta, ja przepraszam, że jak zwyklę w innym temacie, ale nadal mam gorączkę i tak się zastanawiam czy iść do rodzinnego czy do ginki?? juz glupieje. A poza tym mam wizytę u gin w środę no i musze zrobic morfologie i mocz, a jak jestem chora, to te wyniki chyba nie będą zbyt miarodajne....

Ostatnia edycja:
Munka super ze serduszko bije, widze ze ty sobie z glukozy chcesz malibu ukrecic :) ciekawe czy ja tez bede musiala robic glukoze

Jak można poprawić smak to czemu nie;-)

muńka[/B]
to super wieści!
ja tej glukozy na pewno w 1 ciąży w uk nie miałam, tutaj też nikt nic nie mówi póki co o tym, zastanawiam się czy w razie czego nie robić tego na własną rękę...

mnie się wydaje, że to standardowe badanie u nas i każdej robią, przynajmniej w moim otoczeniu każda ciężarówka musiała robić.

mamina nooo hihih :)

mój kazał mi przesłać Wam to:
Zobacz załącznik 433109

Nie zrozumcie go źle, on po prostu na mnie mówi kurka nioska, wiec nasze forum tutaj to wg. niego baby-kurnik ;-) i ze gdakamy sobie tutaj ;-)

Munka- gratki, swoja droga niezle jaja z ta glukoza- to co my mamy robic przez te godzine? :baffled: to sie robi w labolatorium? bosko, u mnie wszyscy tam nudni sa a srednia wieku pacjentow to 85.. :baffled: to moze ksiazke albo co?

Tak, w labo, ale różnie robią, bo czasem trzeba odczekać 2 godziny!!

Faktycznie co lekarz, czy labo to inaczej mówią. Mi ginka powiedziała, że cytryna nie ma wpływu na wynik.

reklama
niezapominajka- ja bym wpierw drynnela do gina :tak: bo zawsze wpierw jestes w ciazy, potem chora ;-) tzn nie nawet o waznosc czy pierszenstwo mi chodzi, ale wiesz, lekarz domowy moze zapomniec lub cos.. :baffled:
gin od razu wie kto ty i jak to traktowac :tak:

Do góry