reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

alijenka
dokładnie tak :)

Wygrzebałam moje spodnie snowbordowe, na szczęście się mieszczę :) wypijam lekką kaweczkę i idę bawić się na śniegu

Ja już wczoraj w takowych pomykałam :) I ja zmykam...wymrozić Klucha, upuścić ciut krwi i to co z rannego siurka złapałam dostarczyć...połówkowe już jutro....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

reklama

alijenka

no to mnie pocieszyłaś choć ponieważ tak miałam w 1 ciąży a dziecko jeszcze przenosiłam to teraz jestem w miarę spokojna choć dziwi mnie to, że za każdym razem jak się kładę na płasko na plecach to właśnie wtedy dostaję takiego twardnienia i przechodzi dopiero jak przewrócę się na bok, dziwne

Kochana tak się zastanawiam ... że może to porostu dzidziuś w brzuszku a nie jakieś twardnienie czy coś :)
Bo ja Ci powiem, że też mam coś takiego, że jak np stoję czy siedzę to mam brzuch normalny a jak sie położę na plecach to sie robi taka stercząca kulka :D Na boku jej nie widać. Ale nigdy nie przyszło mi do głowy że coś nie tak jest ;p no chyba, że źle zrozumiałam to co opisałaś :)

Cześć
nadmieniając do tragedii z Sosnowca ja pamiętam jak moja sis była malutka jeszcze niemowlę to wypadła nam z wózka jak byłyśmy z mamą na spacerze na chodniku był asfalt, było wtedy ciepło, lato więc nie miała żadnego śpiworka czy kurteczki która zamortyzowałaby upadek. Poza tym, iż teraz mogłoby się wydawać że jest nieco szurnięta ma 17 lat to nic jej się wtedy nie stało. Pojechałyśmy prosto do pobliskiej przychodni do lekarza.
Nie mnie oceniać matkę Madzi ale wydaje mi się ,że malutka nie zmarła w wyniku upadku.

Moj braciszek wypadl z wozka na podloge jak mial jakos 6mscy, szybko do szpitala na przeswietlenie z nim pojechalismy-dzieki bogu nie bylo krwiakow ani wstrzasu mozgu,a huknal zdrowo o podloge, dwie osoby go pilnowaly wtedy w malej kuchni a sie skubany wyslizgnal. Takie rzeczy sie zdazaja mimo najlepszych checi. Jedno wiem martwy czy nie gnalabym do szpitala

Witam z ranka, dzis jest moj ulubiony dzien tygodnia :)

Zamowilam ta gre heavy rain zapowiada sie niezle juz nie moge sie doczekac

mamina, na pewno Ci się spodoba, ale ostrzegam, że łatwo nie będzie. A w ogóle to nie wiem, czy czytałaś, ale ta gra ma kilkanaście możliwych zakończeń :) tymczasem dziś masz się nie umartwiać usg, bo ono nie służy do wynajdywania wad, tylko do uspokajania matek, że owych wad nie ma, jasne?!

w gratisie od magnii masz kopala w dupala na szczęście :)

Aylin- powodzenia! :)

Karamija, ja gdzies czytalam, chyba Murkoff znow ;-) ze wlasnie skurcze braxtona charakteryzuja sie min tym, ze przechodza po zmianie pozycji. Mnie takze najczesciej nachodzi jak lece na wznak- ale porusze sie na bok, czy wstane- przechodzi :tak:

mamina, na pewno Ci się spodoba, ale ostrzegam, że łatwo nie będzie. A w ogóle to nie wiem, czy czytałaś, ale ta gra ma kilkanaście możliwych zakończeń :) tymczasem dziś masz się nie umartwiać usg, bo ono nie służy do wynajdywania wad, tylko do uspokajania matek, że owych wad nie ma, jasne?!

w gratisie od magnii masz kopala w dupala na szczęście :)

no wlasnie sie przyjrzalam po twoim poscie tej grze blizej, potem szukalam po sklepach, potem okazalo sie ze to rodzynek, potem to juz mialam obsesje az w koncu znalazlam uzywana i kupilam...czekam na przesylke- nie moge sie doczekac.

Co do usg to niby to wiem, ale jak sie martwilam pepowina czy nerka od kamilki to zaraz sobie pomyslalam o moim.............tak bym chciala zeby bylo wszystko superancko.
No nic musze zajac sie praca w koncu a nie tu ciagle zerka hihi:tak:
troszke sie uzaleznilam od was :happy2: a jakbym nie byla w ciazy to kazdy wasz porod pewnie bym opila i skonczylabym na AA hahaha , w czerwcu to juz wogole sie nie rozstane z komorka co by byc na okraglo na biezaco i nic nie uronic, polozna sie spyta---przecinamy pipe, a ja nie wiem prosze zaczekac radze sie na forum moich bab:rofl2:

reklama
Do góry