reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

tak trzeba sprawdzać po czym rośnie cukier także ja się 2 razy dziennie teraz to sprawdzam po głównych posiłkach już po kolacji tego nie robię

u mnie nie ma cukrzyków w domu, mój tato dostał glukometr bo pojechał na badania nie dość że nie na czczo to jeszcze poimprezowy i wyszedł mu cukier 220 :-p

reklama
Dzień dobry:-)

Dzień dobry!

Kurdę znowu spać nie mogłam przez M - tak chrapie :wściekła/y: I muszę odsypiać jak idzie do pracy ;-)

Buziak wejdź z laski swojej na fejsa i się sprecyzuj ;-) Nikodem - podoba mi się o wiele bardziej niż Mikołaj.

Brrr..... Jak patrzę na prognozę pogody to jestem przeszczęśliwa, że na wschodzie Polski nie mieszkam ;-)

Dzieki ciesz się ciesz widze sąsiadów jak próbują odpalać samochody.....z okna....niestety łóżko dzień drugi chora katar kaszel lekarz kazał jutro się pojawić jak nieprzejdzie:-(

Witam sie i ja po dluzszej nieobecnosci..
Przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam,ale niestety mielismy z Mezem podczas pobytu w Polsce bardzo duuzo na glowie.. i nie bylo mi w glowie myslec o forach i innych rzeczach..
Na dodatek jak przylecielismy Kubus przeszedl jelitowke, potem ja,no i M oczywiscie tez to nie ominelo.. takze U Nas wszystko sie dzieje chyba po zlosci ,a ja dlatego pisze dopiero dzisiaj.

Nie ukrywam ze jeszcze nie zaczelam Was nadrabiac...wolalam sie najpierw przywitac :) , ale w miare mozliwosci postaram sie to zrobic jak najszybciej,bo jesteeem strasznie ciekawa co tam sie u Was Wszystkich dzieje :)

Jesli chodzi o Nas , i o Nasze maluszki jak na ten moment wszystko jest w miare ok. bylismy wczoraj na usg,co prawda diagnoza sie potwierdzila,ale dzieciaczki sa dzielne i walcza :)
pocieszajacy jest fakt ze mniejszy maluch sie nie poddaje , i nie odstepuje waga Swojego wiekszego Braciszka :) mam nadzieje ze bedzie go gonil do konca:)
jak na ta chwile wiekszy wazy 530g mniejszy 380g ,roznica jest dosc spora ale najwazniejsze ze sie ona nie poglebia:) (no i od ostatniego usg mniejszy chlopczyk przybral 119, wiekszy 116 g :) )
teraz wszystko zalezy od tego jak beda szly do gory wagowo. Lekarz w Polsce powiedzial Nam ze Wszystko lezy w Rekach Boga bo niestety My mozemy jedynie patrzec ,kontrolowac i czekac jak to wszystko sie roziwnie.
Ale ja , M i reszta rodzinki gleboko wierzymy ze bedzie wszystko ok :) ,chodz wiadomo stres nas nie omija..
Moj Ginekolog powiedzial na ostatniej wizycie ze jak bym rodzila w Polsce to czekamy 5 tygodni. dokladnie do 26 tygodnia ciazy, i rozwiazujemy ciaze przez cesarskie ciecie..
Tutaj wlasciwie sprawa wyglada tak samo. 26tydzien jest to optymalny czas kiedy dzieciaczki moga "ponoc bezpiecznie "wyjsc z brzuszka.
Takze mamy wytrzymac do tego 26tygodnia,co tydzien biegac na usg,i modlic sie zeby wszystko bylo jak do tej pory. bo jesli wszystko bedzie jak jest to jest ogromnaaa szansa ze donosze ciaze troszke dluzej ,i tego sie trzymam dodam ze leci nam juz 23tydzien.
no i najprawdopodobniej jesli beda musieli zakonczyc ciaze przed 30tygodniem bede rodzic w Dublinie.
no to chyba na tyle.. zapewne sporo pokrecilam, i zdania nie trzymaja sie kupy, bo skacze tutaj kolo mnie Moj kochany Synuuś ,ale mam nadzieje ze jakos to sobie posklejacie :)
hihi lece przygotowac cos do jedzonka a potem bede Was nadrabiac

Buziaki i do Uslyszonka!!

Trzymam kciuki za was!!!

Dzień dobry:-)

Dzieki ciesz się ciesz widze sąsiadów jak próbują odpalać samochody.....z okna....niestety łóżko dzień drugi chora katar kaszel lekarz kazał jutro się pojawić jak nieprzejdzie:-(

Odpalanie to pikuś. W naszym przypadku najgorzej się dostać do auta bo drzwi zamarzają :-D

Współczuje choróbska, życzę aby szybko poszło sobie jak najdalej od Ciebie.

no i pączek nie czekał długo ;-)

asiia
super wieści, oby było jeszcze lepiej, trzymam za to kciuki z całych sił!!!

No i mam półmetek;))

gratuluję! mnie dzisiaj również połowa ciąży strzeliła:-D

Asia prosze zapisz swój nr tel na zamknietym co??? spokojniejsza bede;-)
hmm a ja nic nie wiem o wątku zamkniętym:-( czy też mogę liczyć na zaproszenie? ... :zawstydzona/y:

Ja na szczęście nie mam takiego czegoś, ze liczę tygodnie jak Wy, bo teraz to już bezpieczniej w razie co dla dzidziusia. Pewnie bierze się to stąd, że nigdy nie miałam problemów w ciąży i z zajściem i nawet o tym nie pomyślałam.

asiaa- co tu duzo gadac, dziewczyny juz napisaly wszystko :tak: ciesze sie, ze poki co jest wszystko w porzadku, pisz tu czesciej, bysmy sie nie matrwily :tak:
kciuki bedze trzymac mocno za jednego, drugiego i trzecia :tak:

A u nas dzisiaj w pracy mamy wielka awarie prądu i nie działa ogrzewanie! Wszyscy w kurtkach siedzimy. Na dodatek, poniewaz budynek w którym pracuje, jest super nowoczesny i zautomatyzowany, w momencie spięcia, otwarły się automatycznie okna na jakies 30 min. Zamknąć ręcznie sie ich nie dało. I teraz mamy Arktykę. Najgorsz, że dzis mam dość spora sprawę do załatwienia i musze tu jeszcze trochę wytrzymać... Nie ma to jak zaawansowana technologia :)

reklama
Do góry