reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam
Bylismy wczoraj na USG i mamy..................córeczkę. Będzie Alicja:biggrin2:
Oczywiscie poszalalam na zakupach. Owoce moich szalenstw na odpowiednim watku. Malutka zdrowa i waży 304 g:biggrin2:
Gratulacje
wogole moj jak wrocil z pracy to na stole zastala go szczawiowka podkreslam ze smietana dwunastka prosze panstwa, na drugie pieczone udo z ryzem i do tego na deser wuzetka (zdjecie na fb ) nazarla sie bestia, wypila soczku , usiadla na kanape przed tv a ja na to , masz ochote na takie pyszne ciasteczka z polskiego sklepu? bach bach ciasteczka sie pojawily na stole. Bestia tak sie najadla ze stwierdzila ze jej sie nie chce nigdzie isc.

nie dodam ze mam banana na przebieglym ryjku jak cukinie takiego wielkiego:-D

Maminka ty i te twoje pomysły :-D a z wentyla do pontona uśmiałam się po pachy:-D

Mi pępek jeszcze nie wyszedł :-D

reklama
ja na chwile.
an.ka - gratuluje kopniaka.
golden - gratuluje Ali.

Ja tez chce. I kopniaka (aczkolwiek chyba poczylam pierwsze ruchy fasolinki. Cos mnie tam czasem delikatnie kopie) i dziewczynke. Ale w piatek około 14 powinnam juz wiedzieć. Albo bede sie cieszyć albo... cieszyć.

Wczoraj zaliczyłam 2 imprezy I chodze dzis niewyspana.

NA obiad chili con carne. A i tajemne plany zakupowe ... a nuż jakies allegrowpadnie mi w oczy

mamina - Ty na żywo chyba musisz byc niezła gaduła co??? Czytajac Twoj /pierwszy raz taki długi post/ kompletnie nie wiem co napisac a widziałam pare wątkow do pogadania:cool: to zanim maz Ci kupi gra to podejsle Ci na fejsie gre w która atakujemy z dziewczynami z bb:happy2:

podeslij podeslij oblukam co to za gra, mam nadzieje ze nie farma bo tam nie moglam sie skupic w pracy tylko a to krowy nakarm a to jajka pozbieraj

co do gadulstwa to tak lubie mowic i to duzo, mam potok mysli w glowie caly czas. Ale lubie tez sluchac, analizuje pozniej sobie co ktos powiedzial i przemyslam
wogole lubie byc otoczona ludzmi

mamina - zaproszenie wysłane - to nie hodowla a uprawa:-D ale tez wkreca:tak: jeszcze ktos chce???

Co do gadulstwa to tez od dziecka buzia mi sie nie zamykała i teraz w domu mam takie dwie buzie /o P nie wspomne/ i trzecia w brzuchu, bo nasze dzieci nie maja w kogo nie mówic hehe i wieczorem to az uszy bola jak usna i sie cicho robi - takze dobrze, ze umiesz tez słuchac:-D:-D
a i analizowac co bedziesz miała, bo dzieci zajebiste pytania zadaja - np dłaczego chmury nie spadaja:cool:

Ostatnia edycja:
Bry!
Jak jak zwykle dłużej sobie pospałam, bo postanowiłam, że wyśpię się na zapas ;-)

Zapodałam Zosi właśnie z Kilara :tak:
Bylismy wczoraj na USG i mamy..................córeczkę. Będzie Alicja:-)
Gratki! :tak:
Ja pępek zawsze miałam wklęsły, ale widzę, że już się spłycił mocno. No ale nawet jśli wyjdzie to chyba po porodzie się schowa prawda?
Ale jak my będziemy wyglądały na wiosnę, jak nam się będzie pod bluzeczkami odznaczał? :dry:

wogole moj jak wrocil z pracy to na stole zastala go szczawiowka podkreslam ze smietana dwunastka prosze panstwa, na drugie pieczone udo z ryzem i do tego na deser wuzetka (zdjecie na fb ) nazarla sie bestia, wypila soczku , usiadla na kanape przed tv a ja na to , masz ochote na takie pyszne ciasteczka z polskiego sklepu? bach bach ciasteczka sie pojawily na stole. Bestia tak sie najadla ze stwierdzila ze jej sie nie chce nigdzie isc.

nie dodam ze mam banana na przebieglym ryjku jak cukinie takiego wielkiego:-D
Czyli nie poszedł w końcu?

A my dzis w domku bedziemy miec akcje meblowa, bowiem wczoraj przybylo nam pare nowych mebelkow :tak: nareszcie zobacze jakie mam buty, bo mialam 5miesiecy gmerania po kartonach i szukania kazdej pary... :cool:
No to będzesz się czuła prawie jak na zakupach jak odkryjesz jakąś parę o której kompletnie zapomniałaś :tak:

A mi pępek zrobił się lekko wypukły ale nie wygląda to źle, widziałam gdzieś w reklamach bielizny ciążowej takie okropne dzyndzle i to mi się też nie podoba, zresztą po ciąży wraca wszystko do normy
A ja z kolei oglądałam reklamy po ostrym fotoszopie i tam laski prawie w ogóle pępków nie miały! To dopiero było obrzydlkiwe!:eek:

to zanim maz Ci kupi gra to podejsle Ci na fejsie gre w która atakujemy z dziewczynami z bb:happy2:
:tak::-)

Witajcie,

Lena spokojnie;-)
Ja mojego tez sie teraz strasznie czepiam i to o wszystko:zawstydzona/y:
I tak cierpliwie to znosi:-D

Oj ja tez jestem gadułą od małego.
Buzia mi sie nie zamykała jak miałam kilka lat i podobno malo co sie zmienilo w tej kwestii:zawstydzona/y:
Mąż nie mowi tak duzo, czasami chyba ma mnie dość, jak coś oglada w tv a ja mu gadam igadam...delikatnie powie: "Kochanie probuje tego sluchac":-D

Moi panowie bawia sie teraz klockami:tak:
Nie wiem, ktory ma wieksza frajdę:-D
Bo slysze co po chwile z Kuby pokoju: " Kubusiu ale nie niszcz tego, daj tacie dokonczyc":-)

reklama
Do góry