KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no właśnie tu mi wyszła nietolerancja glukozy a tu cukier taki mały hmmmmmm a mierzyłam sobie jakąś godzinę przed jedzeniem miałam 72, dosłownie głupieję już
a moze glukometr masz do d. ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie tu mi wyszła nietolerancja glukozy a tu cukier taki mały hmmmmmm a mierzyłam sobie jakąś godzinę przed jedzeniem miałam 72, dosłownie głupieję już
a moze glukometr masz do d. ??
no nie bo to od taty pożyczyłam i jest nowy, mój tato sobie mierzy nim cukier i dobrze wskazuje i jeszcze specjalnie sprawdzał przed daniem mi czy wszystko jest dobrze ustawionea moze glukometr masz do d. ??
Dziewczynki puszczacie brzuszkom jakąs muzyke? Bo ja chce ale jakos sie do tego zabrac nie moge
Oj taaak
Moj ostatnio Apocalyptica sluchal
to bardzo sie ciesze ze wszystko ok odpoczywaj ile tylko mozesz..;-)Uff wróciła m z badania i na szczescie z dzieckiem i łozyskiem wszystko ok. Najwyrazniej się przeforsowałam w ostatnich dniach i stąd to krwawienie. No niestety tak mam, że nie potrafie siedzieć spokojnie na tyłku tylko jestem niespokojnym duchem. Mam odpoczywać. Moj facet się strasznie przejął i nie pozwala mi teraz nic robic
Uff wróciła m z badania i na szczescie z dzieckiem i łozyskiem wszystko ok. Najwyrazniej się przeforsowałam w ostatnich dniach i stąd to krwawienie. No niestety tak mam, że nie potrafie siedzieć spokojnie na tyłku tylko jestem niespokojnym duchem. Mam odpoczywać. Moj facet się strasznie przejął i nie pozwala mi teraz nic robic
Witam się dość późno ale jestem na chwilkę :-)
an.ka gratulacje ruchów :-)
Wy tu ciągle o jedzeniu a ja od czwartku an diecie i dziś na obiad warzywka na parze i pierś z indyka gotowana :-(, tylko to dziwne bo dostałam dziś glukometr i mierzyłam sobie cukier godzinę po jedzeniu to wyszedł mi 48, a norma od 70 do 110 hmmmmmmmmmmmmmm sama nie wiem czy to obciążenie glukozą wyszło nie tak czy ta dieta pomaga, ale też nie mogę mieć 48