reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No ładnie, lale, ja tu jedno zdanie zagaiłam, coby buziakowi nalać, bo dobrze prawi, a się z tego dwudniowa dyskusja zrobiła i wyszło, jaka z Was wyposzczona banda chlorków :-p. Miłego weekendu :D

reklama
Witajcie:-)

Kasiulka zgodze sie, ze jak dziecko ma miec nie daj Boze jakas wade to matka chocby lezala plackiem 9 msc nic nie zrobi:-( i tu palenie nie ma wplywu. Tak jak napisalas, kazda ma swoje sumienie. Jak jeszcze jestem w stanie zrozumiec, ze kobieta w ciazy pali tak nie moge zrozumiec gadania kolezanki, ze to dobre bo dziecko bedzie piekna karnacje, jak dla mnie glupota:szok:

A co do palenia jeszcze to skoro moge uchronic dziecko np. przed wczesnym porodem czy cos innego to to robie:tak:
Nie ma reguly jak piszecie ale w razie czego bede sobie plula w twarz do konca zycia??? Przeciez to moze wyjsc po kilku latach, np, astma u dziecka, nie musi a moze:tak:

Wlasnie czekamy na znajomych:-)
odezwe sie wieczorem

Dziewczyny wróciłam z zakupów i kupiłam Eucerinowy olejek. W związku z tym, że żadna z was nic nie napisała w kwestii opinii o nim, to rozumiem, że nie miałyście z tym specyfikiem do czynienia.
Muszę się Wam poskarżyć, że poczułam się zignorowana dziś:-(... Ja tu Wam się chwalę, że poczułam pierwszego kopniaka, a tu żadnych reakcji na moją dziką radość... Idę zjem lody na pocieszenie:-(

Popieram w 100% to co napisalas:tak:
Buziak - to ty napisalas ze ,,Podobno palenie i picie powoduje rozszczepy '' i ja sie to tego ustosunkowalam proszac cie o nie pisanie w ten sposob - czyli o nie pisanie wyrywkowych informacji bo to moze bardzo zdolowac osoby tu palace, a jesli juz musisz to pisz szczegolowo i tyle. Dla kogos kto pali i nie mial stycznosci z rozszczepami taka inf moze bardzo zdolowac wiec wlasnie dlatego byla moja prosba ale tak jak pisalam problem z interpretacja:-p
Po za tym daj sobie spokoj ze sloganami typu palenie szkodz i wklejaniem linkow dotyczacych palenia i skutkow:crazy:, bo mamy tu same dorosle osoby ktore dokladnie o tym wiedza i jest to indywidualna sprawa kazdej z nas wiec poprostu daj na luz kobitko:laugh2:

W drugim moim poscie napisałam, ze powinnam była napisac, ze PALENIE MOZE BYC JEDNA Z PRZYCZYN .. I chyba rozumiemy wszystkie co oznacza to zdanie:confused::confused:
Dla tych co nie wiedzieli ze moze tak byc wkleiłam linki nawiazujace do palenia które MOZE PRZYCZYNIAC SIE DO ROZSZCZEPÓW - powtarzam moze. I prosze Cie nie pisz mi ze ja kogos umoralniam na temat palenia bo w innym kontekscie ani nie pisałam ani nie wklejałam linkow.
Wkleiłam linki gdzie wypowiadaja sie specjalisci i wybaczcie jesli ktos sie z tym nie zgadza - ja mam prawo:tak:
Moim załozeniem nie było - ZDOŁOWANIE lecz ewentualne uprzedzenie, ale to juz inna sprawa bo chyba sie nie rozumiemy;-)
Ciekawi mnie tylko dlaczego lekarze nie zalecaja palenia w ciąży, zwłaszcza w ciązy. Skad te teorie o poronieniach itp..

Ostatnia edycja:
Buziak - a ty dalej swoje :baffled: daj juz spokoj bylo minelo. Ty wiesz swoje i tyle. Prosze jesli chcesz kogos uprzedzac to pisz szczegolowe inf a nie to co tobie pasuje czyli wyrywkowe informacje i tyle.

Buziak - a ty dalej swoje :baffled: daj juz spokoj bylo minelo. Ty wiesz swoje i tyle. Prosze jesli chcesz kogos uprzedzac to pisz szczegolowe inf a nie to co tobie pasuje czyli wyrywkowe informacje i tyle.

Nie widac nie rozumiem Cie a Ty zdecydowanie nie rozumiesz o co mi chodzi / i prosze nie pisz mi ze wybieram sobie info mi pasujace bo teraz to serio mam wrazenie ze chcesz mi wmowic ze jestem głupsza ???.

Pisałam juz pare razy,zeby skonczyc ten temat bo ta rozmowa do niczego nas nie doprowadzi:no:

sicil - pare razy miałam juz spytac i mi wylatywało:baffled:
Co powiedział mąż na Twój nowy image??? ;-)

Buziak- Taaaa bo zauwazyl :baffled:
Chyba bym musiala sobie glowe kurzeniec wywalic, by na jakas jego reakcje zasluzyc :wściekła/y:
ale jak mu opowiedzialam na pytanie, ILE- to mysle, ze juz zapamieta :tak:

gkvip- moze troche pozno, ale ja dzis szczawiowka, a wlasnie robie faworki :tak:
tu mi o faworkach pisal ktos w zeszlym tygodniu i tak mnie trzyma :baffled:

an-ka- gratulacjeeeeeee, i w nagrode dla mnie, podziel sie lodami :tak:

Dziewczyny wróciłam z zakupów i kupiłam Eucerinowy olejek. W związku z tym, że żadna z was nic nie napisała w kwestii opinii o nim, to rozumiem, że nie miałyście z tym specyfikiem do czynienia.
Muszę się Wam poskarżyć, że poczułam się zignorowana dziś:-(... Ja tu Wam się chwalę, że poczułam pierwszego kopniaka, a tu żadnych reakcji na moją dziką radość... Idę zjem lody na pocieszenie:-(

GRATULACJE!!! :-D:-D:-D:happy2::happy2::laugh2::laugh2::biggrin2::biggrin2::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Pozytywnie zazdroszczę - ja jeszcze nic... ale czekam:)

Dzis musi byc taki dzien na ignorowanie chyba ja sie pytalam o wozki na zakupowym i nikt ani slowa nie napisal...;(

reklama
buziak - i po raz kolejny to robisz:-D:-D:-D najpierw cos piszesz a potem sie o to czepiasz i wmawiasz ze to ktos napisal:baffled::-D:-D:-D. Tylko mi nie wmow pozniej ze od glupich cie nawyzywalam :-D:-D:-D. Zamotalas ie we wlasnych wypowiedziach i tyle.
Koniec tematu.
To co tam kobitki na te obiadki robice w ten weekend;-)

Do góry