Buziak - najwyrazniej masz problem z interpretacja ;-)
W zadnym zdaniu nie napisalam ze popieram lub chwale lub promuje palenie w ciazy wiec czytaj kobito ze zrozumieniem i nie denerwuj sie tak bo zlosc to pieknosci szkodz
i bobo - to po pierwsze. Po drugie moj post byl w formie zyczliwej w zadenym ze zdan nie bylo ataku z mojej strony ani agrsji - jedynie prosba no ale jak pisalam wczesniej masz prtoblem z interpretacja
.
A po trzecie wszystkie tu dobrze wiemy jaki wplyw na zdrowie maja papierosy i zadna z nas nie potrzebuje umoralniania bo nie po to jest to forum,
mamy sie tu wspierac a nie dolowac.
Po czwrte nie napisalam ze
twoje inf nie sa prawdziwa tylko ,, nie do konca jest to prawda'' a to zasadnicza roznica wiec nie zarzucaj mi czegos czego nie zrobilam. Tak wiec dla twojej informacji sama obecnie nie pale od ponad roku
i wiem dokladnie co to jest nalog i nie potrzebuje abys ty czy ktokolwiek inny mnie uswiadamial tak wiec daj sobie na luz
A co do rozszczepow to mam swoje zdanie na ten temat i tyle i nie zgadzam sie z takimi czastkowymi stwierdzeniami : moja mama nigdy nie palila, nie pila a moj brat urodzil sie z rozszczepem wargi i wiesz co drazni mnie jak ktos napisze lub powie taka opinie i wlasnie dlatego moj post byl prosba o nie pisanie czastkowych informacji tylko jesli juz cos to szczegolowe . No ale coz poraz kolejny problem z interpretacja