reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
blond - tak i w lodówce gasza swiatło na noc bo oszczedzaja:-D:rofl2: ich osobisty dramat jesli to nie tylko pod publike...

polaa - przykro mi ;(((((

sicil - to czekam na recenzje;-):rofl2:

cos jeszcze chciałam napisac i dziuuuuuuuuuuuuuura wyleciało :wściekła/y:
ok, to pomacham juz papapapap

ja tez juz ide spac bo mi sie komp wieszac zaczal jak wlazlam w monster worlda co mnie buziak zaprosila :D:D:D nie kumam o co tam chodzi wogole jeszcze. jakies rabatki mam i cos sieje ale dojde do tego :D

Pola przykro mi:((
Buziak teraz to eko to taaakie modne ze mozliwe ze pod publike bo to sie kupy nie trzyma , gadaja ze tylko w lumpkach sie ubieraja a w galerii zakupy robia normalnie.ja im nie wytykam, wiadomo mozna prezenty kupowac przeciez itd no lae oni to przesadzaja z lekka. a dzici zamiast bajek beda pewnie o 19 rybkom swiatlo w awarium na 15 minut zapalac...ja tam za tv dla dzieci moze nie jestem no ale nie zdziwilabym sie jakby zrobili cos w tym stylu:)

dobranoc

pola wstydz sie z tym jogurtem!!! :)

a mam takie pytanie niezwiazane do was matek , czy ktoras uzywala bucikow 0-3? sa takie sliczne ze kupilabym jedna pare chociaz taka na wyjscia... ale nie iwem czy to ma sens w ogole? moze to niewygodne albo zaszkodzi maluszkowi?

i Wszystkie poszły spać:-(

no to sobie posiedze sama:-p
Dotrzymam Ci towarzystwa jak długo będziesz chciała :-D

pola wstydz sie z tym jogurtem!!! :)

a mam takie pytanie niezwiazane do was matek , czy ktoras uzywala bucikow 0-3? sa takie sliczne ze kupilabym jedna pare chociaz taka na wyjscia... ale nie iwem czy to ma sens w ogole? moze to niewygodne albo zaszkodzi maluszkowi?
Ja tez takie dostane, myślę ze jak są miękkie i wygodne to ok, oczywiście nie na upały i całe dnie:)

Co do eko mam to tutaj jest to bardzo popularne a szczególnie na jednej z dzielnic której pilnowałam dziecka (aktorow) zupke sie gotuje na wage- wszystko co do grama, każde warzywko. A z praniem szkoda gadać oczywiscie bez żadnych środków itp, pieluchy wielorazowe- kiedyś mnie do łazienki zawołała dziewczyna która tam sprzątała, bo mało się nie :baffled:jak wyciągała pranie z pralki, a tak kawałki gówna jeszcze były :/

Ostatnia edycja:
josie - u mnie takie butki zdały egzamin, bo małej bardzo marzły stopki, a skarpetki sobie zdejmowała i to niesamowicie szybko. A jak buciki nałożyłam, to skarpetek nie zdjęła i nóżki były ciepłe.

reklama
josie nawet nie wiesz jak się wstydzę:-D:zawstydzona/y:
Rano muszę lecieć dziecku do sklepu po jogurty.

To fajnie, ze nie zostałam sama;-)
Ja nie potrafie szybo zasnąć a chcialabym, najwczesniej 1.

Aga a Ty moze sprobuj iść spać, nie zebym Cie wyganiala;-)
ale musisz nadrobić Kochana

Do góry