PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
TO jak na jęczmień siuśki albo obrączka pomaga:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobiety czy wy tez macie szaleńcze ataki swędzących sutków ?? ;>
Kobiety czy wy tez macie szaleńcze ataki swędzących sutków ?? ;>
Sądzę, że nie ma nic przeciwko ;-)Dla mnie to ona tez jest jakims wielkim nieporozumieniem, ciekawe co maz na te jej fanaberie mowi. I wspolczuje ich dzieciom.
Oj tak!Kobiety czy wy tez macie szaleńcze ataki swędzących sutków ?? ;>
Wiesz mnie się wydaje, że tu chodzi o to całe zanieczyszczenie środowiska, chemie na każdym kroku itp. i w związku z tym tak częste alergie. Gdybym miała pewność, że mogę ustrzec moje dziecko przed alergią (a jest duże prawdopodobieństwo, że będzie alergikiem) to nie wahałabym się ani chwili i stała się zawziętą ekomamąGeneralnie mysle, iz nasze prababki by sie w glowke popukaly, gdyby zobaczyly, ze my, posiadajac te wszystkie udogodnienia, wracamy do ich paskow bawelny czy tarek do prania;-)
Ale podpaski wielorazowe mnie rozwaliły. Matko to takie cos istnieje??? I co to sie pierze?
A haslo mnie rozwaliło:
5. Zmiana nastawienia do ciała i miesiączki – używanie podpasek ekologicznych sprawia, że kobiety zaczynają zauważać i doceniać swój cykl miesięczny. Okres przestaje być co miesięczną niewygodą. Staje się czasem spotkania ze sobą i własnym ciałem.sztuka kosztuje 25 zł