reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dla mnie to ona tez jest jakims wielkim nieporozumieniem, ciekawe co maz na te jej fanaberie mowi. I wspolczuje ich dzieciom.

Musze sie pochwalić , ze lasania sie udala. Męzowi smakowała, córce tez. A mnie niestety własnie ona opuściła:no: Ale chociaz lepiej na zołądku sie zrobiło.

reni i jej pomysly...temat rzeka. Dla mnie ona jest odchylona od normy. O ile jeszcze tych kol pioracych bym wyprobowala,ale traktujac to jako innowacje a nie ekologie, o tyle tych podpasek,kubkow,pieluszek wielokrotnego uzytku juz nie bo ja cenie wygode i nowoczesnosc a to byloby cofanie do epoki kamienia lupanego

Generalnie mysle, iz nasze prababki by sie w glowke popukaly, gdyby zobaczyly, ze my, posiadajac te wszystkie udogodnienia, wracamy do ich paskow bawelny czy tarek do prania:tak:;-)P

PaulinaMaria- gratulacje! :)

Dla mnie to ona tez jest jakims wielkim nieporozumieniem, ciekawe co maz na te jej fanaberie mowi. I wspolczuje ich dzieciom.
Sądzę, że nie ma nic przeciwko ;-)
PUDELEK - Ciężarna Reni Jusis z mężem (ZDJĘCIA)

Kobiety czy wy tez macie szaleńcze ataki swędzących sutków ?? ;>
Oj tak! :growl:
Do tego jeszcze mnie wczoraj pięty swędziały! :dry:

Generalnie mysle, iz nasze prababki by sie w glowke popukaly, gdyby zobaczyly, ze my, posiadajac te wszystkie udogodnienia, wracamy do ich paskow bawelny czy tarek do prania:tak:;-)
Wiesz mnie się wydaje, że tu chodzi o to całe zanieczyszczenie środowiska, chemie na każdym kroku itp. i w związku z tym tak częste alergie. Gdybym miała pewność, że mogę ustrzec moje dziecko przed alergią (a jest duże prawdopodobieństwo, że będzie alergikiem) to nie wahałabym się ani chwili i stała się zawziętą ekomamą :tak:

reklama
Ale podpaski wielorazowe mnie rozwaliły. Matko to takie cos istnieje??? I co to sie pierze?
A haslo mnie rozwaliło:
5. Zmiana nastawienia do ciała i miesiączki – używanie podpasek ekologicznych sprawia, że kobiety zaczynają zauważać i doceniać swój cykl miesięczny. Okres przestaje być co miesięczną niewygodą. Staje się czasem spotkania ze sobą i własnym ciałem.sztuka kosztuje 25 zł

wyobrazmy sobie co sie z nimi robi jezeli babeczki zmieniaja je poza domem? nosimy w torebce czy kieszeni???

Do góry