tialana
Fanka BB :)
Buziak no właśnie, pranie mam iść zrobić, dzięki ci kobito, jakbym znowu zapomniała to jutro bym chyba męża musiała wysłać do pracy w moich rajstopach bo dziś ostatnie skarpety założył ;-)Teraz jak sie z nudów wziełam za porzadki to Wy powyłaziłyscie z norek???????pranie nastawione, teraz musze troche ogarnąc i chyba sniadanie by wypadało a potem spowrotem do łóżka bo nic wczoraj nie mówiłam, ale czasem jak mnie ścisnie z prawej strony bok to az wytrzeszczu dostaje
nie wiem co to bo jeszcze tak nie miałam, to nie skurcze ani te wiezadła ale chyba musze poodpoczywac
![]()
I jak wróce to wszystkie macie tu byc![]()
Aga dobrze że udało ci się w końcu choć trochę przespać a głowa może boli od książki, wybierz jakąś lżejszą w przyswajaniu ;-)Witam spałam prawie 5hz przerwą godzinną na czytanie, a głowe mi dziś rozsadza :/
Carla Najlepszego!!!!
Brałam leki od ortopedy mocne, ale przed ciążą miałam z tym dwa lata spokoju, a w przyszłości lekarz kiedyś mi powiedział, ze jak się pogłębi (a prawie na pewno) to operacja kręgosłupa.
Trzymajcie kciuki, bo mam dzis wizyte u gina. Mam nadzieję, że wszystko jest ok
Goldenlucy ja nie czuje codziennie ruchów.Czasem przez cały dzien nic.
Trzymam mocno, dawaj znać co u nas nowego
Przykro mi że masz teraz takie zmartwienia z powodu tej bakterii ale wierzę że wszystko będzie dobrze a brzuch może boli cię z nerwów i jak już troszkę ochłoniesz to się poprawiWitajcie dziewczyny.
Byłam wczoraj u mojej gin z NFZu, odebrałam wyniki posiewu moczu i trochę się zmartwiłam. Wynik okazał się dodatni :-(. Mam bakterię E Coli, dostałam antybiotyk, ale czytałam, że to się ciężko leczy, a konsekwencją tego badziewia może być przedwczesny poród :-(. Strasznie się boję o moją córeńkę. A w dodatku brzuch mnie boli, a pani doktor mówi że to normalne i mam brać nospe. Ale ile tego mozna brac? Wiem że mogą to brać kobiety w ciąży, ale w nadmiarze, to chyba wszystko szkodzi, co?
Buuuu, ciężki mam dziś dzień :-(.
Wiem że raczej żadna z nas nie chciałaby przedwczesnego porodu ale wiem że dzięki temu że mamy już odpowiedni sprzęt i odpowiednich fachowców nawet jeżeli taki poród się przytrafi to dzieciaczkom jest zapewniona świetna opieka i mają takie szanse na start w życiu jak dzieci urodzone w terminie.
Zobaczysz że wszystko będzie ok a maluszek przyjdzie na świat w terminie albo nawet będzie przenoszony na przekór lekarzom ;-)