PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA![]()
no to gratuluje oby nigdy więcej kupek z wkładką:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łożysko na przedniej ścianie to nie jest to samo co łożysko przodujące, a położenie poprzeczne kwalifikuje się do CC. A w którym tyg jest Twoja koleżanka?
nioooo jak fajnie się to czyta :-) gratkiPo pierwsze gratuluje kupy z bonusikiem Hani)
Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialyP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp
Bąbelek wazy 420 g. i jest pare dni starszy z USG. Opieprz dostalam za wagę bo przytylam tylko 1.5kg. nie udalo nam sie zbadac twarzyczki bo poraz drugi byla przyklejona do lozyska.... pani doktor stwiedzila ze twarzy sie wstydzi i chowa a jajcami swieci
P Cisnienie mialam troche podwyzszone w stosunku to normalnego bo zawsze ok 90/70 a dzisiaj 125/80 ale moze to przez stres
Buziak moja ciuchcia jest bardzo podobna;p![]()
My dostalismy dzisiaj pare ciuszkow od mojej mamy: skarpetki polarek taki na napy z kapturkiem rajstopki i skarpetkiP w sumie co tydzien cos tam kupuje
jej pierwszy wnuk
i to jeszcze od najmlodszej z naszej trojki rodzenstwa
P