reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Jesli chodzi o body to ja kupuje cale rozpinane na napy,przynajmniej te 0-3.po co dzieciaczka męczyć i wyginac...

Kasiulek- brawooooo :-D Dzielna Hania :tak:

Ja na dzis chyba zmykam, wybieramy sie na otwarcie lodziarni/jogurciarni i baru, syna kolegi z pracy mojego meza. Jak beda miec jakies koktaile mleczne to sie rzucammmm :baffled:

Aaaa dzis rozmawialam z moja mama, ponad godzine, poniewaz prezentowala mi swoje zakupy babciowe... Dzis przeleciala wszystkie sklepiki i mam juz naprawde wszystko, nie tylko na roczek, ale i na 4latka :baffled:
To babcia poszalala, w sumie jakis 30ubranek :baffled:
Plus te od mojej siostry :eek:
Wychodzi na to, ze tylko przyszla mamusia sie nie postarala z zakupkami, nie liczac jednego wyjscia w sklepiki i paru zakupow na ebay :baffled:
Szok :baffled:

hej ja tylko na chwile bo mega zle sie czuje. ciagle kicham, woda z nosa i oczu non stop az mnie brzuch rozbolal :-:)-(

aylin ja tez juz sobie blokade musialam zapodac na allegro, kupilam juz zdecywdowanie za duzo!! normalnie nie moge sie opanowac takie okazje.... a tu koniec miesiaca i kasy na koncie coraz mniej. az strach pomyslec co bedzie po wyplacie

z tymi bodami to faktycznie pewnie latwej takie cale rozpiane wlozyc, ale malo takich daja

dobrze ze z hania juz wszystko ok :)

josie współczuje - wygrzej sie i miód, malina czosnek. Ja juz na to patrzec nie moge.

Ja mam wrażenie ze tez za dużo kupilam :)
Dlatego poczekam az wszysko przyjdzie, przeanalizuje co mam. I moze coś jeszcze dokupie :)

Bpdy zapinane kopertowo - przyjaciółka mówiła ze najlepsze. Ale cięzko znależć. A jak sa to brzydsze niz te zwykle..

Po pierwsze gratuluje kupy z bonusikiem Hani :))

Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialy :pP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp :D Bąbelek wazy 420 g. i jest pare dni starszy z USG. Opieprz dostalam za wagę bo przytylam tylko 1.5kg. nie udalo nam sie zbadac twarzyczki bo poraz drugi byla przyklejona do lozyska.... pani doktor stwiedzila ze twarzy sie wstydzi i chowa a jajcami swieci :pP Cisnienie mialam troche podwyzszone w stosunku to normalnego bo zawsze ok 90/70 a dzisiaj 125/80 ale moze to przez stres:)

Buziak moja ciuchcia jest bardzo podobna;p :)

My dostalismy dzisiaj pare ciuszkow od mojej mamy: skarpetki polarek taki na napy z kapturkiem rajstopki i skarpetki :pP w sumie co tydzien cos tam kupuje:) jej pierwszy wnuk:D i to jeszcze od najmlodszej z naszej trojki rodzenstwa:pP

reklama
Po pierwsze gratuluje kupy z bonusikiem Hani :))

Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialy :pP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp :D Bąbelek wazy 420 g. i jest pare dni starszy z USG. Opieprz dostalam za wagę bo przytylam tylko 1.5kg. nie udalo nam sie zbadac twarzyczki bo poraz drugi byla przyklejona do lozyska.... pani doktor stwiedzila ze twarzy sie wstydzi i chowa a jajcami swieci :pP Cisnienie mialam troche podwyzszone w stosunku to normalnego bo zawsze ok 90/70 a dzisiaj 125/80 ale moze to przez stres:)

Buziak moja ciuchcia jest bardzo podobna;p :)

My dostalismy dzisiaj pare ciuszkow od mojej mamy: skarpetki polarek taki na napy z kapturkiem rajstopki i skarpetki :pP w sumie co tydzien cos tam kupuje:) jej pierwszy wnuk:D i to jeszcze od najmlodszej z naszej trojki rodzenstwa:pP
nioooo jak fajnie się to czyta :-) gratki :-D

Do góry