alijenka
Mamcia Nataszki :))
brawooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brawooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA
Zagladam i czekam na wiesci od Dorotki....cos wiadomo?
wogole przy tej gestozie to chyba dzieci rodza sie czesto wczesniej wiec tym bardziej nie sa takie duze . a z sola uwazam, ja wogole malo sole a obrzeki mam i bez ciazya w ciazy to tylko widac jak puchne, najbardziej wlasnie na lydkach, plus pajaczki ktore zaczely mi sie pojawiac juz w podstawowce tez tylko na lydkach.
Łiiii !!!! Swietnie!!! Nie wiedzialam, ze sie bede kiedys z kupy cieszyc, a tu prosze :-)
hahhaa nioo tak jak nie zaparcia to teraz ta kupka ale ta to była ważna !!!!!!!!!!!!!!Niezależnie kiedy bym weszła to tu zawsze temat do kupy wraca Świat kupą stoi i już
Ale tej kupy to gratuluje - a raczej jej zawartości