reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

wogole przy tej gestozie to chyba dzieci rodza sie czesto wczesniej wiec tym bardziej nie sa takie duze . a z sola uwazam, ja wogole malo sole a obrzeki mam i bez ciazya w ciazy to tylko widac jak puchne, najbardziej wlasnie na lydkach, plus pajaczki ktore zaczely mi sie pojawiac juz w podstawowce tez tylko na lydkach.

reklama
kuna ja nie w temacie o zatruciach i ciążach a tyle o tym piszecie ale dobrze bo chociaż doszkolić się można :-D :szok:

cześć dziewczyny, ja znowu na chwilkę wpadam i bezczelnie napiszę tylko o sobie, sorki, jak już będę na zwolnieniu mam nadzieję, że będę miałą więcej czasu i będę mogłą pisać regularnie.
Wcześniej pisałam, że mam USG 30.01 ale nie wytrzymałam i przepisałam się na wczoraj -24-01 więc zdaję relację.
dzidzia zdrowa, wszystkie parametry w normie, jest tylko trochę młodsza niż jak wynika z OM.
i będzie >>>>>>>>>>>> DZIEWCZYNKA>>>>>>>>>>>>:-):-):-):-):-):-):-):-)
nioo i gratulacje następny dziurawiec :-D :-)

witajcie

Dużo znowu napisałyście, ale już Was doczytałam.

zaza - moja córcia ma AZS i na jej buźkę i nie tylko (oraz dla wszystkich dziewczyn, które skarżą sie na sucha twarz) polecam Oilatum face cream - w małej tubeczce. Jest b. dobry, bez zapachu i nie bardzo tłusty, ale daje radę!!

Kasiulka - a spróbuj małej zrobić tarta marchewkę z jabłuszkiem, idealna na problemy kupkowe.

verita - nio, coś o wywoływanym wiem, taki miałam z Alinką.... paskudztwo!

Viola - niby ciężarnej nie powinni na zwolnieniu sprawdzać, ale zdarza sie, że to robią. Na innym wątku jest tu mama, która miała może miesiąc lub 1,5 mies. temu kontrolę.

Katrina mi sąsiadka mówiła,która pracuje w zusie że odkąd jest ten przepis to nie mają prawa kontrolować ciężarnej,chyba że na zwolnieniu ma inny symbol niż B1,czyli np est w ciąży a zwolnienie jest z powodu choroby.

hmmmmm to chyba zależy z tym zusem bo może tak byc jak u mnie ze się zatrudniłam będąc już w ciąży i szybko poszłam na zwolnienie to mogą zrobić kontrole wtedy i sprawdzać czy tylko z tego powodu nie zostałam zatrudniona, mam koleżankę w zusie właśnie na zasiłkach i ostatnio podważyli takie zatrudnienie i laska musi oddać wszystkie pieniądze które jej zus wypłacił ale ona to już w ogóle zrobiła przekręt poszła na zwolnienie np. z dniem 19 maja a została zgłoszona z dniem 18 maja z cofnieciem do 1 marca

niooo i zaś jak ja mogę posiedzieć to Was nie ma :-( zawsze tak jest, wiedziałam że tak będzie :crazy:

Ostatnia edycja:
wogole przy tej gestozie to chyba dzieci rodza sie czesto wczesniej wiec tym bardziej nie sa takie duze . a z sola uwazam, ja wogole malo sole a obrzeki mam i bez ciazya w ciazy to tylko widac jak puchne, najbardziej wlasnie na lydkach, plus pajaczki ktore zaczely mi sie pojawiac juz w podstawowce tez tylko na lydkach.
Na to można sobie badania zrobić, prawda? Markery wątrobowe czy coś w ten deseń....
wie może już ktoś jak to teraz wychodzi ile jest dziewczynek a ile chłopaczków ??? liczył to ktoś ???
Na wątku "lista mam" na samym początku jest wszystko ładnie podliczone (czy aktualne to nie wiem, bo Lena się tym zajmuje) :tak:

reklama
Do góry