reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

xdorotaa na moje oko to właśnie będą kopniaki a moja księżniczka też jak się przekręci to kopie w okolicy pępka i zazwyczaj przed kopniakami czuje takie napięcie brzucha, jakby zapowiedź bombardowania :biggrin2:
Trzymam kciuki za waszą jutrzejszą wizytę

december to na wszelki wypadek dobrze nakarm swego mężczyznę przed wizytą w razie ewentualnego strajku ;-)
a ze skubaniem kto wie, może tak być, mam koleżankę która twierdziła w ciąży że mała zakręca jej jajowody na palce to może twoje maleństwo skubie mamę

magnii wydaje mi się że nie ma jednego określonego tygodnia najlepszego na usg połówkowe bo wiadomo że dzieci różnie się rozwijają, raz szybciej raz wolniej trudno by było się wstrzelić i chyba dlatego takie klamerki zawsze podają w gabinetach. My mieliśmy usg połówkowe w zeszłym tygodniu tj. 21 tydzień

Muńka trzymam kciuki za siostrę i nowego członka rodziny ;-) czekamy na informację

josie
w takim razie razem pod kołdrę wygrzać się po rosołku, przynajmniej już się jedno od drugiego nie zarazi

jjm86 powodzenia na wizycie, daj znać co nowego u bobaska

MatMaks gratuluje córci :biggrin2:

polaa życzę zdrówka dla Kuby

Asik. czkawka to takie miarowe i dosyć szybkie pukanie utrzymujące się przez chwilkę, na pewno się zorientujesz że to właśnie ona ;-)

sicilpol zdjęć dostaliśmy aż 22 ale mam zepsuty skaner i będę jutro coś kombinować, może zrobię zdjęcia cyfrówką i jak wyjdą w miarę to się pochwalę :tak:

ViolaPop następną wizytę mamy 20 lutego, teraz w ciągu tygodnia mieliśmy dwie więc możemy troszkę poczekać na następna ale wszystkie relacje z dziś mojej gin już zdałam telefonicznie

Młodak jak po wizycie? Czekam na jakieś wieści od was

Waris ale ja nigdy faworków nie robiłam więc nie wiem czy to dobry pomysł

reklama
Sluchajcie czy ktoras z was ma problemy skorne w ciazy? Mam okropne uczulenie na rece. Normalnie smarowalam mascia sterydowa i bylo po sprawie. Teraz nie moge jej uzywac. Normalnie zalamka. Za nic mi nie chce sie sie wyleczyc. Gorzej bo jest coraz wieksza. Juz nie wiem co mam robic. A swedzi okropnie i boli.:no: Jesli ktoras z was ma jakis sposob na to z checia poslucham.
Tialana ja od razu wiedzialam ze z dzidzia wszystko ok. Gratuluje.
Matmaks gratuluje coreczki
Polaa czy Kubus nie jest alergikiem? Moja corka tak chorowala i tylko antybiotyki dostawala w kolko. W koncu trafilam do lekarki ktora przepisala leki antyalergiczne i wziewy i przeszly choroby.
W ogole przykro mi ze tak rzadko pisze ale ja nie mam kompletnie czasu. Ale gdy tylko moge to chociaz pobieznie czytam co tam napiszecie.

Ostatnia edycja:
tialana ogromnie gratuluję! Super wieści z wizyty :-) :-)

dorota napewno maluszkowi nic nie będzie :tak:. Wywierzyłaś mieszkanie i teraz musisz się wyciszyć, bo bąblowi nie potrzebne nerwy.

matmaks gratuluję córeczki :happy:

Dzisiaj byłam na wizycie. Szyjka bez zmian od poprzedniego razu (jest trochę uszkodzona i za krótka). Za miesiąc mam mieć zakładany pessar.

Miałam jeszcze coś napisać ale ...... zapomniałam :zawstydzona/y:

Witam sięę

Matmaks gratuluję córeczki ;D
Tialana noon super wieści ;D

Wybaczcie, ze każdemu nie odpowiem z osobna ale dzis jakoś glowy do tego nie mam. Ogolnie jakas taka zkrecona jestem i wogole.

tialana nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wszystko ok
ja dzisiaj znowu upolowalam pare fajnych ciuszkow, i dla malej kupilam fajne wiosenne ecco tylko za 40 nalozone pare razy. Na zdjeciu wygladaja jak nowe. Jak przyjda to wstawie wam fotke

tialana super wieści! bardzo się cieszę a najważniejsze że teraz ty będziesz juz spokojna :tak:
magnii co do tego kopania w podbrzuszu to nic się nie martw bo maluszek główkę ma pewnie na wysokości pępka ale że się ciągle wierci to tak go odczuwasz

Zawsze musi być ten pierwszy raz :-D
No niby tak ale jeżeli mam was czymś częstować to wolałabym mieć pewność że was nie otruję i że sprtawię wam tym przyjemność ;-)

Sluchajcie czy ktoras z was ma problemy skorne w ciazy? Mam okropne uczulenie na rece. Normalnie smarowalam mascia sterydowa i bylo po sprawie. Teraz nie moge jej uzywac. Normalnie zalamka. Za nic mi nie chce sie sie wyleczyc. Gorzej bo jest coraz wieksza. Juz nie wiem co mam robic. A swedzi okropnie i boli.:no: Jesli ktoras z was ma jakis sposob na to z checia poslucham.
Ja nie mam takich problemów ale moja mama męczy się z alergia skórną i bardzo pomaga jej maść z żyworódki którą sama sobie robi, wystraczy kupić roślinkę w kwiaciarni (raczej wiele nie kosztuje), oberwać gałązki, wymyć, zmiksować i zmieszać z wazeliną kosmetyczną, pomaga nie tylko na alergię mamy ale też na rożne podrażnienia skórne
Mam koleżankę która żyworódką leczy wszystko, jak ją nachodzi przeziębienie to urywa kawałek kwiatka u żuje jak gumę, mówi że od lat nie była przeziębiona

reklama
Przelicytowałam Ciebie...wyszłam do fryzjera...po drodze wdepnęłam do lumpka...wyszłam z siata bodziaków....kaloszkami...:) i ucieszyłam się, że ktoś mnie przebił ;)

TIALANA! Super wieci ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mat...gratuluję córki!

a ja mialam licytowac i maz zadzwonil :( A fajne byly.
Moze jak następnym razem ktos coś wrzuci to uprzedzajcie ze jesteście zainteresowane? bo siebie nawzajem bedziemy przelicytowywac :)

Tialana ja od razu wiedzialam ze z dzidzia wszystko ok. Gratuluje.
Matmaks gratuluje coreczki
Polaa czy Kubus nie jest alergikiem? Moja corka tak chorowala i tylko antybiotyki dostawala w kolko. W koncu trafilam do lekarki ktora przepisala leki antyalergiczne i wziewy i przeszly choroby.
W ogole przykro mi ze tak rzadko pisze ale ja nie mam kompletnie czasu. Ale gdy tylko moge to chociaz pobieznie czytam co tam napiszecie.

kolagen naturalny. Pomaga. Sprzedaz tylko bezposrednia (lub allegro) ale niekoniecznie musisz taka wielka butle kupować, znajdz dystrybutora i kup sobie mała próbke.

Tialana - gratuluje super wieści.

Do góry