reklama
Sorki,że piszę tu a nie na zakupowym,ale tu chyba częściej zaglądacie a znalazłam taką aukcję na allegro i wydaje mi się być interesująca ,chyba warto może, któraś ma ochotę ,a za 3 godź się kończy. Ja niestety mam już dość bodziaków.
BODZIAKI NOWE 5szt. OKAZJA (2063131328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przelicytowałam Ciebie...wyszłam do fryzjera...po drodze wdepnęłam do lumpka...wyszłam z siata bodziaków....kaloszkami... i ucieszyłam się, że ktoś mnie przebił
TIALANA! Super wieci ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mat...gratuluję córki!
Ostatnia edycja:
Munka a jakiekolwiek wiesci masz?rozwarcie jakie ma?czy nie chcesz dooopy truc?
o godzinie 16.00 miała 3 cm rozwarcia i skurcze co 10, czasem co 5 minut. Póki co cisza, tylko rodzina zalewa mnie telefonami a ja nic nie wiem tak jak oni...
Powiem Wam,że lepiej rodzic chyba w nocy, wtedy wszyscy śpią i nie ma możliwości, że ktoś akurat z rodziny czy znajomych zadzwoni i dowie się, że wszystko w toku. Teraz już za dużo osób wie i jestem tym zmęczona.
Waris
Fanka BB :)
Witam dopiero teraz mam chwilkę doczytać Was i popisać.
Ja się umówiłam na to 3D na 11.02 to będzie prawie skończony 23tc.
Dawaj znać na bieżąco co s sis.
Sici ja mam podobnie jak chce mi się spać to rzeczywiście nic mnie nie obchodzi, może światło się świecić, tv grać a ja śpię jak zabita. A wstyd to kraść;-).
Serdecznie gratujuję
Bllleehhee... od razu zwiałabym z tego fotela.
A tak na poważnie to super wieści nam przekazałaś, gratuluję :-)
Sici dzięki chyba otworzyłaś mi gały - naogladałam sie wczoraj tych "Porodowych biznesów" i wiecie co chyba zmieniam zdanie. Przedtem nie chciałam zbytnio nic wiedziec o porodach ale po obejrzeniu tych filmów to tak naprawdę my ciężarne jesteśmy tak manipulowane przez lekarzy ( może nie wszystkich ) że szok. Najpierw wywołują poród, później uspokajają a na koniec robią cesarkę mówiąc że dziecko zagrożone.
A tak w ogóle to też śniło mi sie dziś że urodziłam dziewczynkę, ale taki przyjemny był ten poród ( czytaj nic strasznego) i od razu robiłam chrzciny. Leżała i uśmiechała się do mnie a ja siedziałam obok niej i liczyłam "stówki" nadmienię, że materiałem nie jestem .
Witam się!!
Dorota - ja od początku czułam kopniaczki. Nie wiem co to motyle. Na początku takie delikatne, że tylko pod ręką wyczuwalne a teraz już nawet i bez ręki.
3mam kciuki za wszystkie wizyty!!
Ja połówkowe miałam w 18 tygodniu i moja gin powiedziała, że robi się od 18-28 tygodnia. Ja kolejne z tego co zrozumiałam będę miała właśnie w 28 tygodniu,ale raczej poproszę o jeszcze jedno tak w 24, bo zwariuję
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja Siostra właśnie trafiła na porodówkę!!!!:-) o rany!!! trzymać kciukasy!!!!
Ja się umówiłam na to 3D na 11.02 to będzie prawie skończony 23tc.
Dawaj znać na bieżąco co s sis.
A macie tak w ciazy, ze jak zachce Wam sie spac, to jakbyscie byly pijane?
U mnie jest tak, ze normalnie jak bylam senna to po 10min mi przechodzilo.
Sici ja mam podobnie jak chce mi się spać to rzeczywiście nic mnie nie obchodzi, może światło się świecić, tv grać a ja śpię jak zabita. A wstyd to kraść;-).
BĘDĘ MIAŁA CÓRECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Serdecznie gratujuję
Jak miałam trzynaście lat, byłam u dentystki na NFZ. Do dnia dzisiejszego pamiętam, jak włożyła mi do ust dłonie BEZ RĘKAWICZEK i opowiadała swojej asystentce, (nie zwracając na mnie uwagi) o porannej konsystencji kupki swojego synka, która była tak twarda, że ręką wyciągnęła ją z pieluszki.... To jest przyczyna, dla której zaczęłam chodzić prywatnie do dentysty. Jakoś zraziłam się do NFZ.
Bllleehhee... od razu zwiałabym z tego fotela.
łojtam, łojtam postawisz po faworku i będzie ok ;-)Jesteśmy
Dzidzia jest zdrowa, pan doktor wszystko kilkakrotnie dokładnie nam pokazał i stwierdził że malutka rozwija się idealnie, pępowina faktycznie jest dwunaczyniowa ale tętnica jest na tyle duża że nie stwarza żadnego ryzyka, ilość płynów owodniowych w normie i ruchy też w normie a my pierwszy raz widzieliśmy ją taką spokojną przy badaniu, i nie wiem czy to wypita przed wyjściem z domu melisa czy to że od środy małej tłukłam że ma być dziś grzeczna ale myślę że to drugie, ciocia Sicil dała nam dobrą radę ;-)
Bardzo wam wszystkim dziękuje za dobre słowa i wsparcie, nawet nie wiecie jak bardzo tego potrzebowałam, mąż też oczywiście mnie wspierał ale widząc strach w jego oczach raczej pozytywnie to na mnie nie wpływało, jesteście wspaniałe i naprawdę bez Was byłoby nam o wiele ciężej
A tak na poważnie to super wieści nam przekazałaś, gratuluję :-)
Sici dzięki chyba otworzyłaś mi gały - naogladałam sie wczoraj tych "Porodowych biznesów" i wiecie co chyba zmieniam zdanie. Przedtem nie chciałam zbytnio nic wiedziec o porodach ale po obejrzeniu tych filmów to tak naprawdę my ciężarne jesteśmy tak manipulowane przez lekarzy ( może nie wszystkich ) że szok. Najpierw wywołują poród, później uspokajają a na koniec robią cesarkę mówiąc że dziecko zagrożone.
A tak w ogóle to też śniło mi sie dziś że urodziłam dziewczynkę, ale taki przyjemny był ten poród ( czytaj nic strasznego) i od razu robiłam chrzciny. Leżała i uśmiechała się do mnie a ja siedziałam obok niej i liczyłam "stówki" nadmienię, że materiałem nie jestem .
Super!Jesteśmy
Dzidzia jest zdrowa, pan doktor wszystko kilkakrotnie dokładnie nam pokazał i stwierdził że malutka rozwija się idealnie, pępowina faktycznie jest dwunaczyniowa ale tętnica jest na tyle duża że nie stwarza żadnego ryzyka, ilość płynów owodniowych w normie i ruchy też w normie a my pierwszy raz widzieliśmy ją taką spokojną przy badaniu, i nie wiem czy to wypita przed wyjściem z domu melisa czy to że od środy małej tłukłam że ma być dziś grzeczna ale myślę że to drugie, ciocia Sicil dała nam dobrą radę ;-)
A mój dzidziol preferuje z kolei stronę prawąJa moje dziecko czuję cały czas z lewej strony - jakaś przyjemniejsza ta lewa czy co? Z lewej i jednak ciągle bardziej w podbrzuszu, mam nadzieję, że to normalne, że nie wywija mi jeszcze nad pępkiem.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Znów wpadłam się tylko przywitać
Tialana super wieści cieszę się :*
Matmaks gratuluję córeczki
Tialana super wieści cieszę się :*
Matmaks gratuluję córeczki
veritaserum71
Fanka BB :)
...... Teraz już za dużo osób wie i jestem tym zmęczona.
Zmęczona to ty będziesz po własnym
sicilpol
Ma-Ma!
Waris- no problem, wlasnie to nie moze byc takie straszne, skoro potem kobiety decyduja sie drugi raz...
Gdzies w necie pokutuje taki film swojego czasu szeroko dyskutowany, nie pamietam jak sie nazywal, ograsmic birth? jakos tak, tego jeszcze nie widzialam, ale duzo mi osob polecalo
Gdzies w necie pokutuje taki film swojego czasu szeroko dyskutowany, nie pamietam jak sie nazywal, ograsmic birth? jakos tak, tego jeszcze nie widzialam, ale duzo mi osob polecalo
reklama
Zmęczona to ty będziesz po własnym
Domyślam się!!