reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam prawie o swicie;-)
A juz myslalam, ze moge jesc, co chce a tu wczoraj po szczawiowce tak sie zagazowalam, ze doslownie caly wieczor zmarnowany:-( eeh

Haniu kibicuje i trzymam kciuki:-)

Swoja droga jest to symbol nowych czasow: "Haniu zrob kupke wszystkie ciocie na bb czekaja" ;-) ;-)

Ostatnia edycja:
Witamy Was. Ja, malenstwo i moja zgaga :no: Od wczoraj mnie meczy. Jak tylko sklepy otworza to pedze po jakies rennie czy inne paskudztwo.
Maly sie wczoraj tak rozchulal, ze nawet trzymajac reke na brzuchu poczulam jego kopniaczki. Chcialam sie z nim pobawic w puk, puk (Kamila o tym pisala :) ), ale nie byl zainteresowany.

Kasiulka ale sie wczoraj strachu najadlas. Oby wsjo poszlo gladko :)

Hejka ja powoli zaczynam miec zgage wczoraj mnie tak meczylo ze nic nie moglam zjesc na kolacje
Tialana jesli chodzi o butelki kup sobie jedna mala na herbatke bo wygodniej jest dawac dziecku herbate z malej jak juz raczki podrosna to tez lepiej sie bedzie jej trzymac mniejsza
Trzymam kciuki za to USG na pewno bedzie dobrze

reklama
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi w temacie butelek, nie wzięłam pod uwagę wygody mniejszych butli na spacerkach i faktycznie zrobię tak jak radzicie, kupie jedną mała i jedną dużą na początek i zamienne smoczki, zamierzam karmić piersią ale nigdy nie wiadomo jak będzie z pokarmem więc chce mieć już wcześniej bo później i tak będą potrzebne

Mąż mi tego polecił słuchać na poprawę humoru i chyba działa Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial (Assim você me mata) - YouTube

Nie wiem czy jeszcze tu zajrzę zanim pojedziemy i chcę was prosić żebyście o nas pomyślały, trzymały kciuki i która może niech wspomni o nas w modlitwie

Odezwę się pewnie wieczorem

Do góry