reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

blond - mnie nic nie swedzi i jakos nie pamietam zeby swedziało nawet przy gojeniu. Mi po cc przeszkadzało to, ze ponad miesiac bolała mnie głowa i przez jakis czas czułam takie dziwne uczucie w macicy, zwłaszcza po seksie i gin mówił, ze to po cc i ze samo przejdzie i przeszło:tak:

reklama
Pola no w sumie racja, pewnie zależy dużo od organizmu kobiety.

Blond w sumie racja, jakby nie patrzeć już za kilka dni luty, więc zleci raz dwa.

Swoją drogą ciekawe, która z nas pierwsza się rozpakuje ;P

Lena nie chcialam Cie whystraszyc hihi ale tak sobie pomyslalam ze my tu pierdu pierdu o obiadkach a tu zaraz nasza kolej:blink: ;-)
Chyba Wasza! ;-) Ja jeszcze nawet w połowie nie jestem...

Chociaz laktator jesli bedzie

Kasiulka- no wlasnie mnie cc troche przeraza, oczywisice jak trzeba to trzeba, ale pewnie dlatego, ze nie wiem co za bol mnie czeka, to jakos bardziej pisze sie na sn :tak:
Ja tam też cc mówię zdecydowane nie! ;-)

Dzieki dziewczyny czyli widac jedna swedzi inne nie wiec chyba zle nie jest:) na USG blizne ogladal i nic nie mowil.

Sicil az zajrzalam glebiej w ten kwietniowy watek i ona blizniaki urodzila w 30 tyg, 38 cm 1100gr.

sicilpol
a widzisz, to ja do tyłu jestem bo o takiej delikatnej gruszce nie słyszałam jeszcze!

Ja nie mogę dziewczyny! To już rzeczywiście blisko jak kwietniówki się zaczną sypać, masakra!! Ale ja mam na 19go termin więc pierwsza na pewno nie będę.

Co do cesarki to ja właściwie nie miałam żadnych dolegliwości, na nic nie mogę się poskarżyć, wstałam w tym samym dniu, nic mnie nie bolało i nic mi się nie paprało. Blizny nie widać, trzeba się bardzo przyjrzeć. Jedyne co to nie mogłam karmić na leżąco bo mnie rana ciągnęła ale to tylko do momentu zdjęcia szwów. Jakby mi taką cesarkę znowu zagwarantowali to biorę bez wahania.

Blizna mnie nie swędzi, za to cycki to bym sobie wydrapała, tzn. sutki

sicilpol
a widzisz, to ja do tyłu jestem bo o takiej delikatnej gruszce nie słyszałam jeszcze!

Ona tak mniej wiecej wygladala
gruszka1.jpg

po prostu nie idzie wlozyc za duzo, bo dziubek jest zaokraglony

sicil - mam taką gruszkę, wiesz gdzie ją można sobie wsadzić???? mam tak szerokie to wejście, że do niczego Ci sie nie przyda, na prawdę te aspiratory do nosa warte są zakupu, natomiast tę gruszkę sobie daruj...

reklama
Do góry