Buziak a to mnie zaskoczylas bo jak dla malego kupowalam to balneum kosztowalo to male opakowanie 26 zl a oilatum 35. tyle ze kupowalam w aptece nie w necie. teraz kapie go i tak w parafinie co kilka dni wiec juz nie wiem jak to wyglada. ale jeszcze jest kilka innych jak oilan, emolium itd tylko nie wiem jak z cenami reszty. z emolium mam krem specjalny i bardzo go polecam ale to tylko wtedy jak naprawde trzeba bo tlusty
sprawdzilam i masz racje az w szoku jestem bo balneum teraz jest duzo drozsze a co najlepsze ze oilatum ma jakies inne opakowanie i napisane ze bezzapachowe a wczesniej taaaki smrod byl ze nie moglam wytrzymac i mial blekitna cala butelke a teraz bialo zielone. za to emolium 400ml za 26 zl znalazlam
hmmm az ceny sprawdziłam
balneum - 600 ml za 41 zł - BALNEUM Baby Basic OLEJEK DO KAPIELI 500ml +100ml (2055187256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
oilatum - 500 ml za 41 zł 2 rodzaje
OILATUM SOFT EMULSJA 500ml__________APTEKA____8683 (2052069327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
OILATUM EMULSJA DO KĄPIELI 500 ml NIE SOFT (2050824287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Więc chyba ceny podobne? Allegri jest wielkie
Byłam u gina, mam zwolnienie na tydzień i ziołowe tabletusie na ostre zapalenie dróg oddechowych. Jak sam powiedział - "sam faszerowałem tym żone" więc chyba mozna mu zaufać?
Dla potrzebujących: nazywaja się Esberitox N i sa w wersji tabletkowej i kropelkowej. Kropelki nawet półrocznym dzieciaczkom mozna podawać.
Jest szansa ze nie padne....
A jak o kupie to i o jedzeniu...
Zachcianki ciazowo kulinarne mam/ męzowi sznycle zrobiłam a ze mnie nigdy nie pociągały to coś tam skubnęłam a teraz ku swojej wielkiej radości zrobiłam ryż zapiekany z jabłkami. A przepraszam nie zrobiłam a własnie sie robi. Jeszcze 10 minut i z piekarniczka wyciągne. Kocham moja kuchnie. AAAAA MAM LODÓWKE
Ostatnia edycja: