kasia.natka
Fanka BB :)
witam się i ja :-)
tak było że dostawali wszyscy ale chyba jak wprowadzili pakiet antykryzysowy to weszły też ograniczeniasicilpol - powiem tak, w PL było tak, ze becikowe mógł dostac kazdy a na dodatkowy 1000 mogły liczyc rodziny ubozsze i to tez nazywa sie potocznie drugim becikowym. Powiem Ci, ze jak dla mnie obie te sumy sa smieszne zwł w porównaniu z innymi panstwami. Moim zdaniem powinno byc wiecej to raz a dwa moze tak byc, ze częśc dostaje kazdy, a drugie tyle np Ci najbardziej potrzebujacy jako zasiłek;-)
na pewno możesz liczyć na nasze wsparcie i modlitwy - będzie dobrzekatrina115: Bardzo dziekuje za sms'a Dziewczyny naprawde ciesze sie ze o Nas pamietacie
Przepraszam ze sie nie odzywalam,ale niestety nie mam za bardzo czasu aby wejsc na neta.. dlatego tez nadrobie Was dopiero po powrocie do domku..
jesli chodzi o ciaze to U Nas niestety najlepiej nie jest .. Moj ginekolog badajac dzieciaczki powiedzial ze jedno wazy 230g,drugie 215 (dal nam nadzieje ze wszystko jest jak najbardziej ok)
natomiast dzisiaj bylismy na prywatnej wizycie u bardzo dobrego lekarza, i ten mimo ze wykluczyl zespol podkradania (ttts) , powiedzial ze wystepuje u Nas inny zespol tak zwany SIUGR (selektywne zahamowanie wzrostu jednego z plodu) dziewczyny ciezko mi jak na ta chwile cokolwiek napisac.. lekarz powiedzial ze jest duze prawdopodobienstwo ze stracimy naszego mniejszego chlopczyka
jestesmy zalamani, mimo ze wciaz wierze i chce wierzyc nadal ze wszystko jeszcze sie jakos ulozy, i bedziemy mieli Nasze Dwa malenstwa przy sobie !!
tak bardzo sie boje.. najgorsze ze nic nie mozemy zrobic, jedynie czekac Modlic sie,i patrzec jak wszystko sie rozwinie...
wiekszy chlopczyk jak na dzien dzisiejszy wazy 413g , mniejszy 261g ..
Dziewczyny prosze trzymajcie za Nas kciuki i modlcie sie za Moich Dzielnych Facetow !!!!!
gratuluję córci i trzymam kciuki za szczegółowe badania, polecam usg 4D na dobrym sprzęcie - drogo ale warto i na pewno wszystko będzie dobrzeAsiu my tu wszystkie będzie trzymać kciuki za Twoje maleństwa, a ja modląc się o swoja kruszynkę będę pamiętać i i twoich synach
Dziewczyny po naszej wczorajszej wizycie możecie dopisać kolejna dziewczynkę do czerwcowych maluszków, będzie córcia
Niestety czekają nas podatkowe badania, będziemy mieć robione badania prenatalne bo prawdopodobnie malutka ma pępowinę dwunaczyniową a taka często wiąże się z wadami rozwojowymi dziecka
Gin mówiła że przez chwilkę chyba widziała to trzecie naczynie ale małą tak się wierciła że gin miała problem ją dokładnie obejrzeć i za każdym razem na ujęciach wychodziła dwunaczyniowa. Serduszko, żołądek i pęcherz są w porządku ale to nie wyklucza że mogą być jednak jakieś wady
Dziś się dowiem gdzie i kiedy mamy mieć zrobione badania
kciuki &&&Witam się z rana, dzisiaj na 11:15 mam wizytę, proszę trzymać kciuki :-)
polecam z cykorii, przed ciążą piłam kremową rozpuszczalną a w ciąży właśnie ricore pół na pół z mleczkiem i nie czuję różnicy
Chyba sobie kupię bezkofeinową...
super, gratuluję! wypoczywaj i dbaj o wasJa juz po wizycie, płci na razie dokładnie nie było widać, ale raczej dziewczynka
Co do tych twardnien brzucha, to mam więcej wypoczywać, nic więcej nie powiedział
polecam TheSims3Znaleźć jakąś grę dla siebie ;-) Polecam monter world na fejsie, prawda Buziak?
o matko jak ja cię rozumiem...to są chyba dwie rzeczy których mi teraz najbardziej brakuje...sushi pod każdą postacią i tatar, niekoniecznie wołowy bo lepszy z koniny ale teraz to mi obojętne...normalnie slinka mi cieknie...Zjadłabym sushiiiiiiiii takie ze świeżutkim łososiem... i rybą maślaną... i zjadłabym tatara wołowego z surowym jajkiem chlip chlap chlup. Czy już mówiłam, że zjadłabym sushi???