Sama nie pośpi i innym nie da...;DReszta królewnien jeszcze spiiiiiiiiiiiii ???
Mnie obudził sms Wczoraj po południu napisałam do kumpla i sobie rano przypomniał
Oczy az mnie szczypia, ale juz nie usneeeeeeeeeeeee
Wstawac reszta!!!!
reklama
buziak
Fanka BB :)
Sama nie pośpi i innym nie da...;D
jakby wszystkie spały to by nikt nie pisał na BB ;-)
Wstawac!!
A jezeli o mnie chodzi to w sumie dobrze, ze mnie obudzono bo sniły mi sie takie głupoty, ze masakra.
Miałam własny ślub na 18, padał deszcz jak cholera, wesele miało bys w sklepie SPOŁEM nie wiem gdzie między półkami??? nie wiem... Po drodze na zakupy /szłam po brokat na dekolt koniecznie zalezało mi by go miec!!! / spotkałam starą koleżankę, która w realu sie skuuurwiła i w tym snie probowałam ja nawracac Jak wyszłam z jej mieszkania spojrzałam na zegarek a tam 18,47 Bieeegiem do tego sklepu, P niby czekał ale wyszedł bo uznał ze go olałam. Moj ojciec tez mi powiedział, ze go zawiodłam itp i dałam mu w twarz ;/// Czekałam na P ze ochłonie i wróci, ale po chwili goscie zaczęli wychodzic... Aha slub chyba tez miał byc w sklepie chyba bo ksiadz stał za lada //nie wiem, ale moze takie sny sa niebezpieczne???:-(
Ostatnia edycja:
goldenlucy
Wrzucilam zdjecia brzuszka w odpowiednim watku ale cus jakies male. Jak wy wrzucacie? Gdzie wchodzicie?
buziak
Wrzucilam zdjecia brzuszka w odpowiednim watku ale cus jakies male. Jak wy wrzucacie? Gdzie wchodzicie?
http://imageshack.us/]ImageShack
Ostatnia edycja:
goldenlucy
buziak
wejdz w to i masz tam BROWSE do wybierania zdjecia z kompa.
Wielkosc masz ponizej ZMIANA OBRAZU ZDJECIA
jak juz wszystko wybierzesz to klikasz PRZESLIJ TERAZ.
Poczekaj az Ci sie wyswietla kody, wybierasz 4od góry KOD FORUM
wklejasz u nas i gotowe;-)
Co tu sie dzis dzieje??????? co tak pusto???
Wielkosc masz ponizej ZMIANA OBRAZU ZDJECIA
jak juz wszystko wybierzesz to klikasz PRZESLIJ TERAZ.
Poczekaj az Ci sie wyswietla kody, wybierasz 4od góry KOD FORUM
wklejasz u nas i gotowe;-)
Co tu sie dzis dzieje??????? co tak pusto???
Ostatnia edycja:
Dzień doberek!
Ja jak zawsze wcześnie obudzona głodem, pełnym pęcherzem lub szykującym się do pracy mężem. Potem często dosypiam przy Dzień Dobry Tvn, ale tym razem malutka tak się rozszalała, że cały czas leżałam i gadałam do niej, bo pięknie się wierciła:-) Dziś mam kolędę i muszę ogarnąć trochę chatkę a tak mi się nie chce!!
Lubię środy, bo to jest dzień kiedy zaczynam kolejny tydzień ciąży i w kalendarzu ciąży zapisuję potygodniowe zmiany obwód brzuszka, waga i jakieś tam własne spostrzeżenia, no i czytam co w tym tygodniu będzie działo się z dzidzią
Ja jak zawsze wcześnie obudzona głodem, pełnym pęcherzem lub szykującym się do pracy mężem. Potem często dosypiam przy Dzień Dobry Tvn, ale tym razem malutka tak się rozszalała, że cały czas leżałam i gadałam do niej, bo pięknie się wierciła:-) Dziś mam kolędę i muszę ogarnąć trochę chatkę a tak mi się nie chce!!
Lubię środy, bo to jest dzień kiedy zaczynam kolejny tydzień ciąży i w kalendarzu ciąży zapisuję potygodniowe zmiany obwód brzuszka, waga i jakieś tam własne spostrzeżenia, no i czytam co w tym tygodniu będzie działo się z dzidzią
Ostatnia edycja:
mamina karierowiczka
Kakao na sniadanie a w radiu paris hilton moje życie to jakis zwariowany film...
reklama