reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
cześć dziewuszki!
u mnie poranna słabość nie chce jakoś przejść i snuję się po domu jakoś bez sensu. Zjem grochówę to mi może się polepszy, potem wybywam z domu pozałatwiać trochę spraw urzędowych.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

Wpadam tylko na chwilę powedzieć Dzień Dobry wszystkim i brykam na miasto. Dzisiaj planuje na obiadek makaron muszelki z pieczarkami i mięskiem mielonym w sosie pomidorowym, więc troche rzeczy kupić muszę, bo z powyższych mam tylko makaron :-)

TŻ się do mnie nie odzywa od wczoraj popłudnia, ja do niego też. To pierwszy raz odkąd jestem w ciąży :-( Źle mi z tym, ale nie dam do siebie mówić "nie wpier...j się". Nie zamierzam mu tłumaczyć co źle zrobił. Głupi nie jest, niech sam do teg dojdzie.

Witam,

humorek raczej kiepski:(

Mam pytanko czy wy dużo sikacie?Bo aj chyab teraz mneij niz wczęsniej i nie wiec zy to jest normlane....

Witam,

Mam pytanko czy wy dużo sikacie?Bo aj chyab teraz mneij niz wczęsniej i nie wiec zy to jest normlane....

Tak, to zupełnie normalne teraz, nie przejmuj się :-)

A ja mam inne pytanie, czy napina Wam się brzuch? Ja mam tak dość często, że jak coś robię w pozycji stojącej, czy dłużej siedzę zgięta, albo po nocy, to potem jak się położę na wznak, to brzuszek jest taki bardziej wysadzony i twardawy i jak poleżę z nogami ugiętymi to wyraźnie się rozluźnia. Nie wiem, czy to normalne czy nie, a wizytę mam dopiero na początku lutego.

Ale Wawę zasypuje!! :-D jest ślicznie!

Jak to gdzie???
U Sicil na gołąbkach :)

przeciez ja pojechałam z Wami:baffled::baffled:

Witam,

macica podniosła sie do góry i juz tak nie uciska pęcherza, niedługo dzidziolek bedzie na tyle duzy ze znowu bedziesz biegac:happy:

Wróciłam :) bardzo zadowolona:) z dzidzią ok, lekarka przy badaniu szyjki pokazała mi ją na chwile i mówi, o widzisz mama jak macha ci rączką i mówi wszystko będzie dobrze- a ja łzy w oczach :)
No i trafiłam na super młodą lekarke, więc strach po podaniu ręki miął :) opowiedziała mi co w danym tygodniu mnie czeka itp :) potem na miejscu laboratorium gdze pobrali mi 5 próbuwek krwi :/ ale przy tym traktowali jak dziecko :) a lekarka jeszcze jakies wymazy robiła i od razu pod mikroskopem badała.
I na luty już mi 3 wizyty wyznaczyli :) w tym usg połówkowe :), ale dopiero 29lutego :(

Wróciłam :) bardzo zadowolona:) z dzidzią ok, lekarka przy badaniu szyjki pokazała mi ją na chwile i mówi, o widzisz mama jak macha ci rączką i mówi wszystko będzie dobrze- a ja łzy w oczach :)
No i trafiłam na super młodą lekarke, więc strach po podaniu ręki miął :) opowiedziała mi co w danym tygodniu mnie czeka itp :) potem na miejscu laboratorium gdze pobrali mi 5 próbuwek krwi :/ ale przy tym traktowali jak dziecko :) a lekarka jeszcze jakies wymazy robiła i od razu pod mikroskopem badała.
I na luty już mi 3 wizyty wyznaczyli :) w tym usg połówkowe :), ale dopiero 29lutego :(

to super!!! ;-) i oby taki humor był codziennie!!!:tak:

reklama
Golabkow brak, kurcze nia daly sie upolowac :baffled:

W zamian stolowka serwuje pieczona rybke z ziemniaczkami i surowka :tak:

Mlodak- nie przejmuj sie i doweidz swojej racji, ja jak mnie moj wkurzyl, to mu powiedzialam, ze nie czuc malego, bo pewnie sie go boi i uciekl gdzies glebiej. Facet przerazil sie, co prawda maly juz sie rusza, ale troche zwlekalam by mu o tym powiedziec- efekt taki, ze wie, ze nie mozna podnosic glosu w domu, gdzie lazi ciezarowka :dry:

Agaundpestka- gratuluje, nie ma nic fajniejszego niz uczucie, ze jest sie w dobrych fachowych rekach

AVO
- ja tez mniej, ale w nocy obowiazkowa wizyta w lazience jest :tak: lekarz ostatnio sie mnie pytal, czy siusiam w nocy, a ja nie zapytalam sie w zwiazku z czym to pytanie. Tak sobie po cichu mysle, ze moze miec to zwiazek z wymiana plynu owodniowego?

Ostatnia edycja:
Do góry