reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin te suwaczki roznie pokazują :)
taki przyklad ja i katrina mamy termin na 1 czerwca a wg Jej suwaczka ciążę ma starszą o 2 dni :)
ViolaPop ma jeszcze inaczej na suwaczku - juz nie pamiętam a ten sam termin :)

reklama
witajcie kochane :-)
wybaczcie że wczoraj tak tylko wpadłam i od razu zniknęłam ale miałam w sobie tyle emocji...i ten film z usg oglądaliśmy - chyba teraz codziennie będę go oglądać bo cudowny :tak:
jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje i ciepłe słowa
Właśnie miałam was pytać usg 4d kiedy najlepiej? Czy to się ogólnie opłaca? Warto?
kochana nie zastanawiaj się nawet czy warto bo ja nie żałuję ani złotówki :tak: choć tanio nie było zwłaszcza że to genetyczne
a jeśli chodzi o to kiedy to różnie bo zależy od wielkości dzidzi, zobacz zdjęcie mojej księżniczki z wczoraj (20 t 3 dz) w zdjęciach fasolek

mam dzisiaj wizyte o 18 , trzymajcie kciuki, odezwe sie wieczorem
kciuki zaciśnięte &&&

Muńka, to prawda, że sny nie mają granic, ale ja się w sumie cieszę, że mi się trochę repertuar zmienił, bo ile można uciekać przed mordercą, szukać zaginionego męża i jeździć windą do sutereny, z której nie ma powrotu ;)

sicilpol, też proporcje zwykle traktuję na luzie, ale przyznasz, że do kremu z pora PORY by się przydały :>

witajcie kochane :-)
wybaczcie że wczoraj tak tylko wpadłam i od razu zniknęłam ale miałam w sobie tyle emocji...i ten film z usg oglądaliśmy - chyba teraz codziennie będę go oglądać bo cudowny :tak:
jeszcze raz dziękuję wszystkim za gratulacje i ciepłe słowa

kochana nie zastanawiaj się nawet czy warto bo ja nie żałuję ani złotówki :tak: choć tanio nie było zwłaszcza że to genetyczne
a jeśli chodzi o to kiedy to różnie bo zależy od wielkości dzidzi, zobacz zdjęcie mojej księżniczki z wczoraj (20 t 3 dz) w zdjęciach fasolek

kciuki zaciśnięte &&&

Widziałam Twa księżniczkę :) Słodka!
Na połówkowym pogadam z lekarzem kiedy najlepiej będzie zrobić takie usg w przypadku Klucha :)
Dziękuję :*

Aylin- my takie rozladowanie kociej energii w domu "chwilowkami" nazywalismy heheeh, tyle, ze nasz od scian sie odbijal wtedy :baffled:
Moja siostra ma teraz kocurka, helmucika i jest wieeeelki jak na niemieckiego kota przystalo :tak: tez ma takie chwilowki, ale w jego przypadku wyglada to zupelnie inaczej, pewnie chcialby sie rozladowac, ale dupsko z grube.... ;-)

Mangii- no racja, przydalyby sie ;-)

Dziewczyny, odnosnie snow, mi na samym poczatku ciazy snilo sie moje baby i pamietam, ze chwile przed przebudzeniem skapnelam sie, ze nie wiem czy kto to i zajrzalam...dziewczynka byla :tak: Dlatego mimo wszystko bylam przygotowana na Matylde- wyszedl mi drugi siurak w domu :tak:

muszę się wypowiedzieć w kwestii snów w ciąży, niestety ja mam same DURNE :wściekła/y: co prawda teraz jak nigdy prawie codziennie coś mi się śni ale na prawdę wolałabym większości nie pamiętać, zwłaszcza jeden...

Ale chyba poczul, ze sie o nim gada, bo wlasnie mi dal kopa :eek:
Mój też tak robi - jak pomyślę, że chyba dawno go nie czuła i czy na pewno wsio oki to daje o sobie znać. :tak:
Tylko ja nie czuję kopów, tylko jakby wiercenie. No i na zewnątrz go jeszcze w ogóle nie czuć :no:

:szok: chciałabym z takim ginem pogadac,bo nie wątpie ze sie facet naczytał w swoim życiu roznych ksiazek, ale jednak raczej w ciązy to on nie byl!!! ;-)

widac czasem racje ma cięzarna zwykła prosta kobieta a nie jej lekarz:-D
Mój gin właśnie tak mówi, jak mu czasami jakieś pytanie zadam "Ja w ciąży nigdy nnie byłem, ale panie mówią, że..." ;-)
Aylin- my takie rozladowanie kociej energii w domu "chwilowkami" nazywalismy heheeh, tyle, ze nasz od scian sie odbijal wtedy :baffled:
Moja siostra ma teraz kocurka, helmucika i jest wieeeelki jak na niemieckiego kota przystalo :tak: tez ma takie chwilowki, ale w jego przypadku wyglada to zupelnie inaczej, pewnie chcialby sie rozladowac, ale dupsko z grube.... ;-)
No to teraz wyobraźcie sobie takie chwilówki (my to nazywamy pier-dol-cem) w mieszkaniu w wykonaniu mojego psa - owczarka niemieckiego! :sorry:

hello
a ja dopiero tu dotarlam!!! zaraz poczytam co popisalyscie:)
ja dzisiaj troche latania mialam . rano u psychologa bylam ale o tym na zonku, potem w lumpku co by sobie humor poprawic i kupilam dzinsy takie nieciazowe niestety bo ciazowe tylko 3/4 byly a ja nie lubie.
a rano w aptece po itaminki. chcialam jakies z dodatkowym zelazem bo takie kazal mi kupic, no ale nie bylo za bardzo wiec kupilam zwykle Falvit mama i dodatkowo zelazo z kwasem foliowym Biofer folic. babka mowila ze to zelazo to jest inne niz to w kompleksach, ze tamto powoduje to beznadziejne samopoczucie i metaliczny smak w ustach a to bardzo chwalila, ze ciezarne nie narzekaja, bo to jakies inne zelazo o innym wchlanianiu.takze dam znac czy zyje hihi bo w tamtej bralam jakies normalne zelazo i zle sie ciagle czulam.

Muńka, to prawda, że sny nie mają granic, ale ja się w sumie cieszę, że mi się trochę repertuar zmienił, bo ile można uciekać przed mordercą, szukać zaginionego męża i jeździć windą do sutereny, z której nie ma powrotu ;)

Kochana! Ze wzgledu na to, ze Twoje sny moga miec wpływ na przyszłosc naszego kraju bądź nawet całego świata czuje sie zobowiązana poprosic Ciebie abys zmieniła pracę albo chociaz tematykę oglądanych filmów tóz przed snem!!!
;-)

Macku - dobry gin i fajny pies:-D

reklama
Do góry