reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam! Z rana a o dziwo wyspana :D Gratuluję wizyt! Witamy ponownie tym razem ujawnione dzidzie! P.S. Czyli nadal faceci górą! Hihi!
Witam nowe osoby oraz te po przerwie :)
Miśki 2 oby tak dalej...luz na wariatkę!
Wczoraj znów oddawałam się zakupom na Allegro...ale o tym tam gdzie trzeba :)
Miłego :)

reklama
Witam sie i ja :)

Nie wiem czy wszystkim podziekowalam za gratulacje pod postami, jesli nie to
DZIEKUJE Z CALEGO SERDUCHA

Ciesze sie z udanych wizyt :) Jeden chlopaczek, jedna dziewuszka i jeden wstydzioszek.

O ruchy sie nie martwcie - na pewno przyjda. Ja poczulam pierwsze w 19 tyg i 4 dniu. Nie czulam wczesniej bulgotania czy skrzydelek motylka, od razu pukniecia. Moze malo wrazliwa tam w srodku jestem :p

dzień dobry wszystkim!

niespodzianka

to mnie troszkę pocieszyłaś z rana bo wstałam ze schizą, że 18 tyg a ja dalej nic praktycznie nie czuję, raz na 2 dni jakieś nieśmiałe puknięcie ..

weszłam dziś na wagę i oniemiałam
chyba mój organizm doznał szoku spacerowego i schudł, miałam 4,5 na plusie a mam 2,6

Ja tez sie martwilam, ale zaczelam szperac w ksiazkach gdzie bylo napisane, ze na pierwsze ruchy mozna czekac nawet do 22 tygodnia. Stwierdzilam wiec, ze skoro usg i badania sa ok to nie pozostalo mi nic innego tylko czekac :tak:

niespodzianka, wiem że na ruchy jeszcze jest czas ale ja w 1 ciąży czułam porządne kopniaki już w 17 tyg a w drugiej niby wcześniej się czuje a tu cały czas nic, doczytałam jednak, że więcej dziewczyn jeszcze nie czuje więc wszystko jest w porządku z pewnością:tak:

No jak ja bylam w 18 - 19 tygodniu to i rodzinka moja i meza, znajome mamusie pytaly "czujesz juz ruchy?", a mi bylo przykro i glupio odpowiadac, bo nic jeszcze nie czulam. I jeszcze to zdziwienie "jeszcze nieeee?"

Witam :)
Ja tu juz od dawna myszkuje, ale nie ujawniam sie, bo mnie jeszcze za jakiegos zboczka wezmiecie :zawstydzona/y: codzien sie budzi o 6 i pokutuje :zawstydzona/y:

Moj mrowek od 2dni siedzi cicho jak mysz pod miotla, ale przedtem slyszalam rewolte w brzuchu, mysle, ze po prostu poszedl gdzies sobie obrazony za to czwartkowe podgladanie ;-)

Mlodak, mocno dziekuje za fotke :)
U nas dzis tu zimno 5stopni z rana, ale jak wyszlam na balkon, szybko mnie odrz:confused2:ucilo, bowiem odczucie jest jakby bylo chyba -10 :baffled: brrrrr

Jak sie zmobilizuje to wdrapie sie na gore i cykne Wam fotke Sycylijskiej zimy tfu tfu :confused2:

Ostatnia edycja:
No jak ja bylam w 18 - 19 tygodniu to i rodzinka moja i meza, znajome mamusie pytaly "czujesz juz ruchy?", a mi bylo przykro i glupio odpowiadac, bo nic jeszcze nie czulam. I jeszcze to zdziwienie "jeszcze nieeee?"

Patrz a u mnie odwrotnie...ja twierdziłam, że już czuję, a rodzina i znajome (dzieciate) NIEMOŻLIWE! Ruchy wyznaczają połowę ciąży! A to dopiero 16 tydzień!

reklama
Heh, no nie dogodzisz ;) Wczesnie zle, pozniej tez niedobrze.

Sycil u mnie chyba tez zimno, bo okna cale zaparowane (moja zmora - szmata wycieram coby sie jakis grzyb nie przyplatal), ale nie wychylam nosa.

Ostatnia edycja:
Do góry