reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

no własnie ta skóra, ja mam wrażenie własnie,że mi skóra na buzi się rozciągnela po pierwszej ciąży i mam juz bardziej rozmyty owal twarzy i wieksze wory pod oczami.....nie chce juz bardziej, jeszcze nnie teraz......aaaaa...no płakac mi się chce.............a uda mam już olbrzymie:( ochyda...miałam w tej ciazy przytyć 12 kilo.....uuuu:(

a cyce tez już am iweksze niż pod koneic ciązy z Lilą:( i mam juz siarę:( lada dzien będę musiała zakupić płatki. Siostr wczorj do mnei, Boze ale CI ursoły cycochy od gwiazdki:(

Ostatnia edycja:
reklama
Avo - ja rozumiem, ze sie martwisz bo my wszystkie nie chcemy byc grube i brzydkie.. Chyba kazda kobieta ma takie obawy bedac w ciąży, ale ja mam troszkę wrazenie, ze Ty ostatnio cały czas o tym myslisz??? Czy to tylko zbieg okolicznosci bo chcesz nam sie wygadac??? Nie dołuje sie tak, wszystkie jedziemy na tym samym wózku.. niestety

edek

a na te usta to mozna sobie zrobic naturalny peeling szczoteczka do zębów a potem nałozyc odrobine miodu a jak nie to chociaz pomadkę ochronna

Ostatnia edycja:
nie cały czas:) ale dużo......i tak muszę się komuś wygadać:)
ja po prostu tak źle się czułam po narodzeniu Lilii- okropnie i jak to sobie przypomnę to tak bardzo nie cchę powtórki- musicie przywyknąć, bo będę jęczęć:)

maćku
moje przeczucie mi mówi, że będzie u ciebie chłopak :tak:
No cóż - wolałam inną odpowiedź... ;-) Le dzięki za dobre chęci. :tak:

macku - ale tesciowe sa zazdrosne o fakt, ze synowa moze dac synkowi więcej... nie wiesz o co kaman??? :happy:
a jaką henną robisz żelową czy w proszku? Moze tak byc, ze nie złapie, tak samo mówia ze jak ma sie okres to nie wychodzi, ale ja nie wiem jeszcze w ciazy nie robiłam;-)

Co do wagi to mnie bardziej martwią cycki. Cały czas rosną:no: Jeszcze 5miesiecy wiec boje sie jak ja bede wyglądac w czerwcu i potem... :baffled:
Ja nie mam teściowej, więc nie wiem...

Hennę mam w proszku.

A cycki to mi tylko trochę urosły. A mimo to pokazała się już siara.
Ciekawe czy nadrobią jeszcze...

nie cały czas:) ale dużo......i tak muszę się komuś wygadać:)
ja po prostu tak źle się czułam po narodzeniu Lilii- okropnie i jak to sobie przypomnę to tak bardzo nie cchę powtórki- musicie przywyknąć, bo będę jęczęć:)
Nie ma rady. Musisz zjeść łożysko, żeby uniknąć baby blusa ;-):-D

Wiec pocwiczylam, potem pojadlam winogron i leze, jestem tak zmeczona jakbym rowy kopala :)
Musze zaliczyc prysznic i wstawic obiad potem drzemka....w takiej ciazy moge byc cale zycie hehe

A pamietacie jak od mdlosci mialysmy mysli prawie samobojcze :p teraz w koncu czuje sie prawie soba.
Jutro tez zalicze silke potem juz co dwa,trzy dni tylko

Wasza foka bedzie sledziem hyhy

avo - waris na zamknietym dobrze napisała! najwazniejsze ze z robaczkami wszystko ok!!! tez bym chciała byc szczupła i piekna ale ja tam juz nie marudze:no: co ma byc to i tak bedzie a juz nie długo bede miała malutkiego siusiaczka i on jest teraz najwazniejszy ,nie bede mu odmawiac jabuszek czy "jego" ukochanych truskaw;-)

macku - i nie znałas???

mamina - o co chodzi z tą foką i śledziem???:eek:

Ostatnia edycja:
No cóż - wolałam inną odpowiedź... ;-) Le dzięki za dobre chęci. :tak:

Ja nie mam teściowej, więc nie wiem...

Hennę mam w proszku.

A cycki to mi tylko trochę urosły. A mimo to pokazała się już siara.
Ciekawe czy nadrobią jeszcze...

Nie ma rady. Musisz zjeść łożysko, żeby uniknąć baby blusa ;-):-D

le to nie był baby blues:) ja tylko okropnie sie czulam będąc gruba:) ale nie płakałm z tego pwoodu po kątach:) i a poza tym było ok:)

nie no pewnie,że zdrowie jest najważniejsze:) co nie znaczy,ze nie będę miała dołów z powodu grubych ud:)

upps- idę na jezyka:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja pamiętam, ze miałam prawie depresje ze wzgledu na walkę o chłopców. moje ciało tez było nie do poznania, ale wtedy jakby dla mnie zupełnie bez znaczenia.. jakby to nie dotyczyło mnie - i teraz mam nadzieje ze bedzie odwrotnie, ze przejmowac sie bede co najwyzej tylko wagą!!! ;-)

i nie mazac mi sie tu! jestesmy piekne i piekne bedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!

carla - dobre:rofl2:

Do góry