buziak
Fanka BB :)
Znam takiego miłego kochanego włocha, na którego kiedys wpadłam, troche on na mnie i pod nosem burknęłam sobie - i co sie plączesz???
i nagle słyszę - Olga?? Cosa plączesz??? I ta jego słodka włoska mina
Ja podczas studiów dwa razy pojechałam do pracy do włoch i mielismy takiego głupkowatego szefa ze szok, potrafił sie połozyc w krzakach po cichutku, zeby go nie widziec i tak podglądał jak pracujemy
Z oczywistych przyczyn użwyalismy specyficznych zwrotów: np uwaga obcina!!;-) Poleciał do innych polaków i pyta, co to znaczy obcina.. A ze polak głupi nie jest tak tłumaczą mu - obcina sie np włosy, paznokcie.. Nie pasowało mu..
A ten fajny wkręcał jedną z nas, ze nie wróci na czas do polski jak chciała, wkrecał wkrecał, az uwierzyła i mówi KURNA MAC!!!
Podniósł brwi i pyta PARLARE KUUUURWA???
Ona na to, ze nie ,z e powiedziała kurna.
Nie był dosc zaspokojony ta odp wiec pyta - cosa kurna?????????
Wytłumacz mu To mu mówia PICOLO kuurwa!!! /mała kuurwa:-):-)
Jaja tam mielismy, a włochów kocham dozywotnio!!!
na DDTVN ma byc o wczesniakach zaraz
i nagle słyszę - Olga?? Cosa plączesz??? I ta jego słodka włoska mina
Ja podczas studiów dwa razy pojechałam do pracy do włoch i mielismy takiego głupkowatego szefa ze szok, potrafił sie połozyc w krzakach po cichutku, zeby go nie widziec i tak podglądał jak pracujemy
Z oczywistych przyczyn użwyalismy specyficznych zwrotów: np uwaga obcina!!;-) Poleciał do innych polaków i pyta, co to znaczy obcina.. A ze polak głupi nie jest tak tłumaczą mu - obcina sie np włosy, paznokcie.. Nie pasowało mu..
A ten fajny wkręcał jedną z nas, ze nie wróci na czas do polski jak chciała, wkrecał wkrecał, az uwierzyła i mówi KURNA MAC!!!
Podniósł brwi i pyta PARLARE KUUUURWA???
Ona na to, ze nie ,z e powiedziała kurna.
Nie był dosc zaspokojony ta odp wiec pyta - cosa kurna?????????
Wytłumacz mu To mu mówia PICOLO kuurwa!!! /mała kuurwa:-):-)
Jaja tam mielismy, a włochów kocham dozywotnio!!!
na DDTVN ma byc o wczesniakach zaraz