reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzieki, Buziol, dalas mi dobrego asa do rekawa w sprawie imienia :tak:

tylko nic sie nie przyznawaj, ze to tu w kurniku bo Ci mąż kable poprzecina;-)
Teraz ustalcie jedno imię a drugie zostawcie, moze niedługo bedzie drugi chłopak:cool::cool:

No moj tez sie obudzil przed chwila ufff czyli na szczescie nie bedzie spioch taki jak ojciec :eek:

zobaczysz, ze przyjdzie taki dzien, kiedy pożałujesz tych słów:tak::tak:

Wstałam chora :( Ciśnie mnie w klacie :( dorobić się oskrzeli siedząc na zwolnieniu to dopiero sztuka!!!

Wracaj do zdrowia!!!

karamija - tez tak czasem mam ze jak sie za szybko poderwe to mam takie kłucie ze az mnie zgina w pół!!:sorry:

Kamila - to co trzymac kciuki za dziewuszke ??? Powodzenia!!;-)

Ostatnia edycja:
reklama
buziak- no jak to pisalam to juz sie zastanawialam co ja pisze ;-)

dobra wiesc, ze rodzice sie do mnie w czerwcu wybieraja :tak:
tzn ja i tak bym ich zmusila, ale ciesze sie, ze sami mi to zaproponowali
tak chcieli wnuka to teraz mi bawic lulac i spacerki urzadzac!

Karamija , Buziak to widze ze nie tylko mnie lapie ten traiczny skurcz jak krzywo wstane. a w poprzedniej ani razu tak nie mialam. naprawde kazda ciaza jest inne, nawet u tej samej kobiety. moze sa podobne alemimo wszyzstko jest sporo roznic

Kamila powodzenia zycze!!! na pewno bedzie wszystko dobrze. a co by tam w srodku nie siedzialo to i tak bedzie dobrze:)
Buziak i jak macie wiecej pradu dzisiaj? chociaz teraz to te swiatlo moga sobie juz wsadzic:)

Carla widzisz jaka zdolna jestes?...zdrowka zycze. ja dzisiaj tez sie obudzilam z bolem w klatce. w nocy miedzy 12 a 1 ciezko mi bylo oddech zlapac. nie wiem dlaczego. ale balam sie ze sie udusze zaraz. dziwnie bo ja mialam cos takiego ostatnio jeszcze w przedszkolu jak bylam .

Sicilpol ale fajna niespodzianke Ci rodzice zrobili:) fajnie ze przyjada. toche Polski bedziesz tam miala :)a Ty w jakim jezyku rozmawiasz z mezem?:)

dodalam cos smiesznego na nasz wesoly watek :D:D:D:D siedze i placze ze smiechu :D

Ostatnia edycja:
buziak- no jak to pisalam to juz sie zastanawialam co ja pisze ;-)

dobra wiesc, ze rodzice sie do mnie w czerwcu wybieraja :tak:
tzn ja i tak bym ich zmusila, ale ciesze sie, ze sami mi to zaproponowali
tak chcieli wnuka to teraz mi bawic lulac i spacerki urzadzac!

prawie sie popłakałam jak to czytałam:-( tak czy inaczej wzruszyłam..

Karamija , Buziak to widze ze nie tylko mnie lapie ten traiczny skurcz jak krzywo wstane. a w poprzedniej ani razu tak nie mialam. naprawde kazda ciaza jest inne, nawet u tej samej kobiety. moze sa podobne alemimo wszyzstko jest sporo roznic

tez wielu rzeczy nie miałam w pierwszej ciazy, tego kłucia, ciągłego kichania, zatkanego nosa, az takic hmdłosci, łozyska na dole... zupełnie inna ciąza..

Prąd własnie włączyli takze zęby mylismy przy takim podswietlanym samochodziku chłopców:happy: Ale przezyłam chwile temu moment grozy
jak tv mi sie wyłączył co oznaczało ze i neta by nie było:eek: Ale cos tam strzeliło i sie włączyło wszystko wiec juz mam;-)

Gin powiedzial, ze mam sie cieszyc, bo za gora 10dni te laskotki sie przemienia w regularne kopy :eek:

i bedzie -bo zupa byla za slona hahahah
maltretowanie matki,

wlasnie popsula mi sie prostownica do wlosow i musze isc do pracy z szopa:eek:
zrobilam sobie kawe i ze lubie duzooooo mleka to jeszcze sobie dolalam z drugiej butelki ( z pierwszej sie skonczylo) pech chcial ze bylo zepsute, wiec wiecie jaki mam posmak w ustach
dupa z kawy wiec pije sok:crazy:

noo ja tez sie ciesze, mam nadzieje za to, ze siostra nie przyjedzie :tak: z wiadomych przyczyn ;-)

blond_20 - kiedys po angielsku, teraz juz tylko po wlosku, on czasem cos sypnie po polsku, na poczatku jak mnie wnerwil to pod nosem sobie jechalam mieskiem, ale moj kuzyn szybko nauczyl go wszyssssstkich naszych tego typu slowek i akurat to wchlonal jak gabka :cool:- wiec teraz odpada :confused2:

mamina- oj wspolczuje, najgorsze to zla kawa z rana, potem wszystko idzie pod gorke

Mamina znam ten bol z kawa. wciec sie mozna. a bez mleka ja nie wypije:/
Buziak widzisz zabawki chlopakow sie do czegos przydaja :D:D
Sicilpol no to wesolo macie:D a te slowa sie naprawde chlonie najszybciej. szybko wloskiego sie nauczylas?

reklama
kamila powodzenia na wizycie....dziewuszki ci zycze
co do kwasu to ja tylko biore razem z witaminami
mi tez lekarz mowil ze lada dzien zacznie kopac.....czekam
imie nadal nie wybrane....ehhhh ciezko to widze
mamina dzieki....ty to przewidzialas wiec moze u siebie tez zgadniesz:)
ja tym razem wolalam pisiorka ale to dlatego ze dziewczynke juz mamy

Do góry