reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

buziak a Tobie jakie sie podobają?:-)

nieeeeeeeeeeeeeeee wiem :no::baffled::baffled:

Buziak podlacz lampke do kontaktu o ile masz taka biurkowa:p
nie macie, nie mamy w domu nic co by nam mogło dom oswielic, zadnych lampek, swieczek niccccc :baffled: tak to jest jak człowiek wymysla podswietlenia róznego typu i tylko na tym polega:baffled:

czyli 11 chłopa i 5 dziewuś:)

Gratulacje Delwer:)

Waris, a co do M jak miłość to cóż hmm...podzialam Twoje zdanie i nie tylko ja i mogę powiedzieć,że nic nie mogę powiedzieć, ale........... :) Poczekamy , zobaczymy to tyle:)

a ja m jak miłosc ogladam, smieszne troche jest to jak kazdy z kazdym o wszystkim rozmawia, zwierza sie, kochanki chodza na kawy z zonami itp ale oglądam to:happy2:

Buziak nie doczytalam do konca watku zaraz dokoncze ale moze chodzi ci o prosowki ?? takie biale podskorne grudki czesto wystepuje na policzkach i w okolicach skroni :))

Ja dzisiaj caly dzien latalam mialam troche do pozalatwiania papierkow w urzedach:)

nieeee to nie to raczej:no: ja miałam to pod okiem.. kurcze nie pamietam...:baffled:

reklama
Wy juz lulu, a ja dopiero teraz doczytałam do końca i mogę coś skrobnąć..

Gratuluję mamom, które dziś poznały płeć dzidziusiów!!!!
Może jutro uda mi się wcześniej zaglądnąć to coś napiszę.

Uff to ja dzis pierwsza co nie moze dospac :eek:

i teraz nie wiem, dlaczego, czy to z powodu, ze moge juz bezkarnie przeleciec caly ebay w poszukiwaniu boy...czy dlatego, ze wczoraj kupilam jakies nowe muesli, ktore mi przypadlo do gustu i czekam po euthyroksie by je wciagnac :eek:

Dzieki, Buziol, dalas mi dobrego asa do rekawa w sprawie imienia :tak:
Ja bym bardzo chciala dwa imoina i tyle, ale kurna tak sie zdarzylo, ze obaj tak sie podobnie nazywaja :eek: Giulio Giuseppe.... giu giu.... przeciez maly jak tylko bedzie bardziej na umysle jasniejszy, to sie do nas nie odezwie :eek:

Waris- co do boli, zarowno kluc w malej, bolow podobnych do miesiaczki i twardnienia brzucha- doc powiedzial, ze jest to wszystko w normie, macica zarowno nadal rosnie jak i sie gimnastykuje. Mam przepisane troche wiecej odpowiednika no-spy plus jednak integrator, bowiem mowi, ze czasem nienamierzalny jest brak jakiegos mikroelementu czy witaminki, a moze to on powodowac ten dyskomfort.
W kazdym razie stwiedzil, ze takie bole musza byc kontrolowane zawsze, pod katem niewydolnosci szyjki, chociaz problemy z szyjka moga wystepowac takze bezobjawowo,

Macku, mysle, ze masz tu edycje postow, ale jesli nie, to moze mozesz przekleic swoj post na pierwsze miejsce tamtego tematu?

reklama
Do góry