reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

noo to jednak jest troche tych chlopakow.
Sicilpol ciekawe co on do tego hot-doga dodal:p wazne ze podzialalo:D
MsMickey te przesady to o kannt tylka rozbic bo patrzac na nie to moj synek bylby obojnakiem:baffled: a ksztalt brzucha zalezy ponoc od szerokosci miednicy i bioder, jak szerokie to brzuch bardziej okragly, rozlany na boki, jak waska to spiczasty bo miejsca nie ma i do przodu rosnie.tak wyczytalam ostatnio. ja nie wierze bynajmniej w te historie. w naszym "smiesznym" watku ktoras juz wstawiala linka o zabobonach w ciazy i tam jest wiecej tego typu historii:D

wrzucilam brzucha tam gdzie trza:p masakra nie mam kabla do tel wiec wysylalam mmsa na maila zeby miec zdjecie na kompie:blink: kombinacje straszne

reklama
Zdecydowanie brzuch mam do przodu wystajacy. Faktycznie moja siostra przy dziewczynce tez miala na boki tzn gruba byla po prostu calosciowo. Hmm... ale faktycznie zabobonom mowimy stanowczo nie;-) tak tylko staram sie czas zabic do usg;-)

Macku, masz racje, nauczanie w dzisiejszych czasach to ciezki chleb, sa rodzice, ktorzy nie wiem skad, ubzdurali sobie, ze to nauczyciel ma im dziecko wychowac, podczas gdy w domu nikt sie nim nie zajmuje, lub wystepuje calkowity brak zasad.
ale jak wyciagnac konsekwencje potrzebne do wlasciwego nauczania? skoro zaraz jest krzyk, ze sie zneca, ze nie umie nauczyc, skoro dziecko nie umie, nie umie zainteresowac, skoro dziecko nie uwaza... nie zazdroszcze... :no:

Macku, masz racje, nauczanie w dzisiejszych czasach to ciezki chleb, sa rodzice, ktorzy nie wiem skad, ubzdurali sobie, ze to nauczyciel ma im dziecko wychowac, podczas gdy w domu nikt sie nim nie zajmuje, lub wystepuje calkowity brak zasad.
ale jak wyciagnac konsekwencje potrzebne do wlasciwego nauczania? skoro zaraz jest krzyk, ze sie zneca, ze nie umie nauczyc, skoro dziecko nie umie, nie umie zainteresowac, skoro dziecko nie uwaza... nie zazdroszcze... :no:

zgadzam się z Tobą całą sobą :)
niecierpie sluchac tekstów " w szpile/przedszkolu mi cie wychowają" a coraz częściej slysze jak tak rodzice mówią do swoich dzieci. To jakis koszmar:/ Nigdy bym nie chciala zeby mi "organ" "wychowywał" dziecko :/ moje dziecko ma znac zasady., wartości i wynieść coś z domu a nie z osiedla:/ yh !

blond mmmmmm... ale brzusio

idę spać jutro stresujące przedpołudnie... :-D miłego wieczorQ :tak:

Ostatnia edycja:
dziewczyny tak na szybko bo musze kapac mala,robic mleko i isc sie kapac.
Wrocilismy z usg,wszystkie pomiary w normie,termin na 1 czerwiec,tak samo jak z om....no i najwazniejsze....no moze nie najwazniesze ale najciekawsze......SYN....na 100%

zgadzam się z Tobą całą sobą :)
niecierpie sluchac tekstów " w szpile/przedszkolu mi cie wychowają" a coraz częściej slysze jak tak rodzice mówią do swoich dzieci. To jakis koszmar:/ Nigdy bym nie chciala zeby mi "organ" "wychowywał" dziecko :/ moje dziecko ma znac zasady., wartości i wynieść coś z domu a nie z osiedla:/ yh !
Ach, gdyby więcej rodziców miało taką świadomość i było podobnego zdania... :sorry2:

Maćku pewnie pisalas ale zapytam bo nie pamietam...jaka grupe wiekowa uczysz?mlodsze dzieci czy potwory z gimnazjum?;)
Klasy I-VI szkoły podstawowej.

I wierzę, że masz dosyć ciągłego słuchania na temat syna... Ale nam też ręce opadają, że mimo próśb, gróźb, krzyku i delikatnych podchodów nic nie możemy wskórać...

Ostatnia edycja:
Delwer gratuluje!!!! super!parke masz:) no i nam sie tu grono chlopakow drastycznie powieksza:D:D:D:D

Maćku to chyba jeszcze najlepiej masz bo im dalej tym gorzej mam wrazenie:/ jakiego przedmiotu uczysz?

KAmila dziekuje:)

reklama
sicilpol gratulacje:-) a jak miał na imię tata Twojego męża jak mozna spytać?;-)

Ja tez bym chciala, zeby Kuba poszedl juz do przedszkola:tak:
ale musimy czekac jeszcze rok:/ tutaj ida za darmo 3 latki, poszedby juz we wrzesniu jakby sie przed tym miesiacem urodzil, ale ze jest z listopada to do marca prawdopoobnie bedziemy czekac:tak:
I to nie na dlugo bo na 3 godziny dziennie ale zawsze coś:tak::-D

Kamila mojego tez strasznie ciagnie do dzieci i ciesze sie, ze mam tutaj kilka kolezanek z malymi dziecmi i czesto sie spotykamy bo inaczej nie wiem co bym zrobiła:no:

edit. delwer gratulacje

Do góry