reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

nie mamy swiatła:szok::angry: chyba wiatrrrrrrrrrrrrr :((((
na szczescie elektryk pomyslał i wszystkie mozliwe "fazy" mamy oddzielnie i swiatła nie ma ale jest prąd w gniazdkach wiec chociaz tv, internet mam ale w domu slepo totalnie - DOBRZE ZE MAM PODSWIETLANĄ KLAWIATURE:-D:-D
Delwer - gratuluję!!

Sicilpol- jezeli moge przedstawic Ci swoj punkt widzenia to warto sie chwilkę zastanowic, bo jestescie we włoszech i te ich tradycje, dziadka juz nie pozna - no rozumiem to.. Ale z drugiej strony to Ty zostawiłas tu wszystko co kochałas, kraj dom rodzine i zdecydowałas zostac tam z mężem, dla męża. To tam wychowa sie Wasz synek, Polske bedzie odwiedzał wakacyjnie, dziadków znał wyrywkowo...
Musicie pomyslec, tylko bez rękoczynów:happy2:

My za to nie mamy pomysłów na imię dla naszego siusiaka, bo ten P sie nie liczy:baffled:

reklama
a swoją drogą to chyba na liście czerwcowych mam jest pole płeć... czy któraś z was to uzupełniała??
Maćku... wybaczam Ci (przytulak :))
Dzięki :sorry2:Już Was dopisałam:tak:

an.ka no jest tylko ze po 3 prosbach o dopisanie do tej listy nadal mnie tam nie ma wiec o uzupelnianiu plci nie wspomne. . no chyba ze moje wiadomosci nie doszly.a Lena chyba rzadko wpada do nas wiec pewnie nie wylapuje na tyle kto ma jaka plec zeby samej zmienic
Nie jestem pewna, ale jako moderator chyba mogę zmieniać jej wpisy... :dry:
Jutro sprawdzę i ewentualnie pouzupełniam i uaktualnię.:tak:

W takim razie jutro nad tym popracuje :tak:

A tak z innej beczki - podałyśmy nasze nr tel. Ale czy któraś sobie je zapisała w swoim tel, żeby w razie czego dać znać co się dzieje? ;-) Bo ja dzisiaj na to wpadłam ;-)

czyli 11 chłopa i 5 dziewuś:)

Gratulacje Delwer:)

Waris, a co do M jak miłość to cóż hmm...podzialam Twoje zdanie i nie tylko ja i mogę powiedzieć,że nic nie mogę powiedzieć, ale........... :) Poczekamy , zobaczymy to tyle:)

Ostatnia edycja:
dzieki
mamy parke, teraz tylko problem z imieniem,ale oby tylko takie problemy miec....
W drodze na usg ppytam meza czy sie denerwuje
-nie,nie ma czym
-a jaka plec obstawiasz?
-nie obstawiam, co zmaistrowalismy to bedzie
-a ja mowie ze chlopak
-z dziiewczyny tez sie uciesze
wchodzimy do gabinetu, maly wywiad pare pytan i zaczynamy....lekarz pyta
-plec znana?
-nie (odpowiada maz)
-a chcecie znac
-oczywiscie odpowiada ten co to niby malo go interesowalo
-a kto jest w domu?
-dziewczynka
-no....a to bedzie syn :)
i tu moj maz westchnal uffffff
a ja mowie ze przeciez bylo mu obojetne a w moje przeczucia nie wierzyl a on na to ze nie nie wierzyl tylko nie dowierzal:)
a pozniej pyta lekarza
-ale napewno?
-100% przeciez kobiety nie maja takiego przyrodzenia :) moge panu zrobic zdjecie zeby pan sie oswoil
- to ja poprosze bo nie dowierzam
taki wlasnie jest moj maz ale ja go znam na tyle ze w gruncie rzeczy jego reakcje przewidzialam:)
ja tez niby czulam ze chlopak ale z racji tego ze na 6 wnuczat z moje strony jest tylko 1 chlopak to nie dowierzalam

No to jest szansa na dziewczynkę jeszcze:-D

macku ja wlasnie musze kogos numer zapisac, tylko kogo hehe?!
Ktora nie ma nic przeciwo, ze ja poinformuje ze szpitala jak coś ?

reklama
Buziak nie doczytalam do konca watku zaraz dokoncze ale moze chodzi ci o prosowki ?? takie biale podskorne grudki czesto wystepuje na policzkach i w okolicach skroni :))

Ja dzisiaj caly dzien latalam mialam troche do pozalatwiania papierkow w urzedach:)

Do góry