Witam mam na imię Brygida ja dowiedzialam się pare dni temu że jestem w ciąży poprzez zrobienie testu ciążowego zrobilam sobie tak samo badania bety i wyszło że jestem w 5tygodniu ciązy po wizycie u ginekologa na usg widziałam małą fasoleczke bardzo się ucieszyłam
reklama
Czesc dziewczyny,
Witajcie ViolaPop i Brydzia!
Rosvita trzymam kciuki, by wszystko dobrze szlo! Usciski i trzymaj sie cieplo
Zazdroszcze wam troche, ze widzialyscie juz swoje pecherzyki - ja musze jeszcze tydzien poczekac i w miedzy czasie sporo stresu pracowego
Milego wieczoru
Witajcie ViolaPop i Brydzia!
Rosvita trzymam kciuki, by wszystko dobrze szlo! Usciski i trzymaj sie cieplo
Zazdroszcze wam troche, ze widzialyscie juz swoje pecherzyki - ja musze jeszcze tydzien poczekac i w miedzy czasie sporo stresu pracowego
Milego wieczoru
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
A ja mam nadzieje że jak pójdę na pierwszą wizytę do gin. to mi też zrobi USG od razu W końcu to będzie już 8 tydzień.. niestety ma takie zawalone terminy. Ile mm ma dzidziuś lub pęcherzyk w 8 tygodniu ?? Pozdrawiam
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ania2004 To Super Teraz szybko do gin.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Wytrzymasz Wytrzymasz ja tez musze te 2 tyg. wytrzymać a nawet 2 tygodnie i 3 dni Już odliczam hehe
malgos_b
Fanka BB :)
witam się i ja
jestem mamą sierpniową 2009 no i od 2 tygodni wiem że będzie drugie maleństwo:-)
wprawdzie ostatni okres miałam końcem lipca ale po wizycie u gin. okazało się że ciąża jeszcze malutka i najprawdopodobniej z końca sierpnia. to samo było z pierwszą ciążą, miesięczny poślizg, więc zbytnio się tym nie przejmuję bo mój organizm taki właśnie jest
więc skoro ciąża z sierpnia to pewno poród w czerwcu więc witam się jeszcze raz
jestem mamą sierpniową 2009 no i od 2 tygodni wiem że będzie drugie maleństwo:-)
wprawdzie ostatni okres miałam końcem lipca ale po wizycie u gin. okazało się że ciąża jeszcze malutka i najprawdopodobniej z końca sierpnia. to samo było z pierwszą ciążą, miesięczny poślizg, więc zbytnio się tym nie przejmuję bo mój organizm taki właśnie jest
więc skoro ciąża z sierpnia to pewno poród w czerwcu więc witam się jeszcze raz
Niespodzianka
Fanka BB :)
Coraz wiecej nas sie na forum pojawia :-)
Rosvita trzymaj sie i duuuzo odpoczywaj (oczywiscie nie od forum).
Na czwartek mam umowione spotkanie z polozna, ktora prawdopodobnie wyznaczy mi date pierwszego usg. Sama jestem ciekawa tego spotkania, bo skoro nie bedzie badan, to co? Powie mi co mi wolno, a czego nie? To juz sama sprawdzilam
Dziewczynki czy Was tez dopada zmeczenie i sennosc? Z budzeniem sie rano zawsze mialam problemy, wiec tego nawet nie biore pod uwage, ale teraz nawet w ciagu dnia, w pracy normalnie spie na stojaco. To samo po powrocie do domu. Zjem obiadek, wykapie sie i do lozka (drzemki, filmy, czytanie - slodkie lenistwo). Mam nadzieje, ze to przejdzie... Kolezanka mnie ostatnio nastraszyla, ze miala tak przez prawie caly okres ciazy - z parodniowymi wyjatkami...
Rosvita trzymaj sie i duuuzo odpoczywaj (oczywiscie nie od forum).
Na czwartek mam umowione spotkanie z polozna, ktora prawdopodobnie wyznaczy mi date pierwszego usg. Sama jestem ciekawa tego spotkania, bo skoro nie bedzie badan, to co? Powie mi co mi wolno, a czego nie? To juz sama sprawdzilam
Dziewczynki czy Was tez dopada zmeczenie i sennosc? Z budzeniem sie rano zawsze mialam problemy, wiec tego nawet nie biore pod uwage, ale teraz nawet w ciagu dnia, w pracy normalnie spie na stojaco. To samo po powrocie do domu. Zjem obiadek, wykapie sie i do lozka (drzemki, filmy, czytanie - slodkie lenistwo). Mam nadzieje, ze to przejdzie... Kolezanka mnie ostatnio nastraszyla, ze miala tak przez prawie caly okres ciazy - z parodniowymi wyjatkami...
Ostatnia edycja:
reklama