reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Asinka85 - myślę, że nie macie się co przejmować jako, że wiosny nie było.:happy2:
U nas tak sobie, bo Młoda kasłała wieczorem i w nocy. Postanowiłam że nie pójdzie do żłobka i się problem z opieką pojawił na dziś bo mi opiekunka wczoraj napisała iż ma 37,5 katar i kaszel. Musiałam ściągać moją Mamę, po południu Babcia nr 2, bo Tata też chory.... :baffled: Nie wiem jak jutro będzie - już mi się pisać nawet nie chce co kto ma b. ważnego....
I jeszcze akcja z rękawiczkami Młodej - moja Mama oczywiście - odwiozłam Krysię w piątek, na bank z rękawiczkami na rękach - inaczej by nie dała - odbieram w niedzielę rano - rękawiczek brak. Wpieranie mi że nie dałam - zobaczyłam w aucie, w torbie od wózka - Młoda chodziła po zoo bez, a rączki potem miała zimne. :baffled: Oczywiście ja też prosiłam o poszukanie, oczywiście nie ma - i co - moja Mama znalazła je w kieszeni swojej :szok: kurtki. Błąd mój, że rękawiczki nie były na troczku ale jak widać to nie jest dla Krysi żaden problem ale dla mojej Mamy a i owszem.... :wściekła/y:

ja tylko o nas i krótko, wybaczcie:zawstydzona/y:
Szymuś przekręca się już na boczki:) I smieje się na głos, cudowny jest!
Marysia ostatnio grzeczniejsza. No i wiosna, może bedzie lepiej...

Trasiu to trzymam kciuki za dwa ostatnie słowa :tak:;-)

A co tu taka cisza??

Ja uśpiłam Maję i teraz sama walczę żeby nie zasnąć :p T szuka ofert na wakacje ale jakoś nic ciekawego się nie znajduje...

reklama
W pierwszej kolejności chcieliśmy wylot z naszego lotniska ale pierwsze loty wakacyjne są dopiero 8 czerwca a żeby Maja była za darmo to chyba trzeba wylecieć przed 2 urodzinami (9.06) i na ten termin nie ma jakiejś bogatej oferty więc raczej będzie wylot z Wawy. W związku z powyższym drugie kryterium to czas lotu - tak ok 3h co zawęża nam miejsca docelowe do Grecji czy Turcji głównie i żeby hotel nie był bardzo daleko lotniska bo co z tego że znaleźliśmy nawet fajne miejsce jak 90km od lotniska co dodaje dodatkowe min 2h podróży i daje to w sumie: 3h do wawy +2h na lotnisku przed odlotem +3h lotu +2h drogi do hotelu= 10h podróży :szok: dziękuję postoję....

Do góry