reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

forever, MAŁY!!!! MIKROSKPOIJNY! No... nie wiem czy widziałaś mniejszy kiedykowliek:-D suszarka ledwo wchodzi:baffled:
Pamiętam ,ale właśnie piszę pracę zaliczeniową nr 3 ( a mam ich 7), więc spokojnie;)
Jutro też kurs:baffled:

reklama
Aestima - różne są wielkości suszarek :-p,powodzenia z pracami.
My po 4 h w zoo - wprawdzie bez słońca i wietrznie - ale dało rady. Młoda wcale nie chciała w wózku jechać, widziałam, że jest zmęczona, ale mimo to gnała przed siebie. A wtedy gdy jechała to co chwilę musiałam wypinać na pawilony "bezwózkowe" :wściekła/y:. Hity to słoń, bocian i tygrys. Zresztą cały czas powtarzałam, że idziemy obejrzeć słonia. Teraz zanim padła wrzuciłam Krysie do łóżeczka.

Dziewczyny, może któas z Was coś poradzi/ miała podobnie
Od rana mam kłujący ból w dolnym lewym podbrzuszu, który daje o sobie znać przy nagłych zmianach pozycji, kichnięciu/ kaszlnięciu, podczas wizyty w toalecie czy napinaniu brzucha.
CO to może być i co robić? niedziela więc o lekarzu mogę zapomnieć a jutro pracujęod rana do wieczora. We wt mam alergologa, więc też do rodzinnego nie pójdę:/

usg dopochwowe miałam ok 2 mce temu. A może to nie jajnik?

lewe, lewe. od rana... ostre kłucie np przy kichnięciu czy podskoku, jak się nie ruszam to jakby tylko leciuteńko tli. Miałaś kiedyś takie coś i okazało się, że to mięsień?? wczoraj wieczorem robiłam pierwszy raz od daaaaawna brzuszki:-p moze to? ale zrobiłam tylko 40!:-D

aestima ja mialam cos takiego w tamtym tyg, ylko promieniowalo na plecy i noge- niby jakas lekka kamica nerkowa. kazali mi brac nospe i duzo pic

Forever dzięki, że pytasz. Wydaje mi się, że lepiej, aczkolwiek wybieram się dzisiaj z Ninką do lekarza, ze względu na wagę i zobaczymy co lekarka powie. Wczoraj zaliczyliśmy spacer, wstyd się przyznać, ale z Ninką pierwszy. Niestety nie było sposobności wcześniej, ale tetaz będziemy nadrabiać. A u Was jak ze zdrówkiem? Jak Krysia?

reklama
Cześć!

Asinka buziaki dla Ninki :*

Dubeltówka gratulacja prawka raz jeszcze!!! Szybciutko ci poszło - u mnei na kolejny egzamin czeka się miesiąc.

Miłego dnia babeczki, zajrzę potem bo full roboty jak zwykle
pa:*

Do góry