reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

reklama
Wczoraj dostałam wiadomość że mąż mojej dobrej koleżanki zmarł w szpitalu... Poznaliśmy się 15 lat temu... jaki był taki był, ale serce miał na właściwym miejscu. Jakoś się ogarnąć nie mogę...

Ciężka noc, ciężki dzień, może dzisiaj normalnie zasnę :(

Sol bardzo mi przykro z powodu znajomego...

chciałam tylko zameldować że ja nadal w dwupaku, na jutro mam skierowanie do szpitala, więc w weekend mogę zostać mamą po raz trzeci;))

pozdrawiam i do usłyszenia!!

Witam ...
Tu JoL ... z nową tożsamością, bo niestety zostalam zinwigiliowana ...

U nas nic dobrego ... nasze oczekiwane maleństwo zostało aniolkiem, a ja totalnie nie mogę się pozbierac ...

Paulina, trzymaj się ... powodzenia! !!

Paulina - kciuki za szybką dostawę ;)

A ja się rozkładam... znaczy mnie coś rozkłada... czuję się jak śmierć na chorobowym i mam dość wszystkiego :(
Dobrze że dzieci zdrowe, bo bym chyba się pochlastała. A ogólnie u nas cisza i spokój. Jutro dzwonię o pracę, bo napisali do mnie maila żebym id odpisała na tego maila i wysłała swoje CV albo zadzwoniła. Chciałam wysłać CV ale mail był wysłany przez portal indeed - czyli zasadniczo nie da się odpisać a w mailu podany tylko tel kontaktowy o_O ale adresu e-mail brak :/

LauLau..bardzo mi przykro.. Zawsze boje się takich wiadomości..
U mnie zaś @.. Cóż, na kolejny cud po Dexterku liczyć juz raczej nie mogę..
Cisza się tu zrobiła a szkoda..
Poradzcie, potrzeba mi krem na zmarszczki, glownie te hmm kolo ust, takie pionowe przy policzkach mam plus przy oczach.. I teraz tak. Jedyny jaki uzywalam był z garniera ale wiadomo, sztuczny silikon to działa jak używam.. Normalnie nie uzywam za wiele kosmetyków ze względu na alergie ale lata lecą a skóra coraz gorsza. Mama, moze Ty coś poradzisz?

tak na dwa słówka

18.11 urodził się Mikołajek, 3980g i 59cm, szał ciał chwilowo padam na twarz, leżenie wcześniejsze w szpitalu + ciężki poród dały się we znaki, nie licząc domowego rozgardiaszu, pozdrawiamy i do usłyszenia

SAM_0906.jpg

Załączniki

• SAM_0906.jpg
    SAM_0906.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 123
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry