reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Asinka85 - myślę, że nie macie się co przejmować jako, że wiosny nie było.:happy2:
U nas tak sobie, bo Młoda kasłała wieczorem i w nocy. Postanowiłam że nie pójdzie do żłobka i się problem z opieką pojawił na dziś bo mi opiekunka wczoraj napisała iż ma 37,5 katar i kaszel. Musiałam ściągać moją Mamę, po południu Babcia nr 2, bo Tata też chory.... :baffled: Nie wiem jak jutro będzie - już mi się pisać nawet nie chce co kto ma b. ważnego....
I jeszcze akcja z rękawiczkami Młodej - moja Mama oczywiście - odwiozłam Krysię w piątek, na bank z rękawiczkami na rękach - inaczej by nie dała - odbieram w niedzielę rano - rękawiczek brak. Wpieranie mi że nie dałam - zobaczyłam w aucie, w torbie od wózka - Młoda chodziła po zoo bez, a rączki potem miała zimne. :baffled: Oczywiście ja też prosiłam o poszukanie, oczywiście nie ma - i co - moja Mama znalazła je w kieszeni swojej :szok: kurtki. Błąd mój, że rękawiczki nie były na troczku ale jak widać to nie jest dla Krysi żaden problem ale dla mojej Mamy a i owszem.... :wściekła/y:

ja tylko o nas i krótko, wybaczcie:zawstydzona/y:
Szymuś przekręca się już na boczki:) I smieje się na głos, cudowny jest!
Marysia ostatnio grzeczniejsza. No i wiosna, może bedzie lepiej...

Trasiu to trzymam kciuki za dwa ostatnie słowa :tak:;-)

A co tu taka cisza??

Ja uśpiłam Maję i teraz sama walczę żeby nie zasnąć :p T szuka ofert na wakacje ale jakoś nic ciekawego się nie znajduje...

reklama
W pierwszej kolejności chcieliśmy wylot z naszego lotniska ale pierwsze loty wakacyjne są dopiero 8 czerwca a żeby Maja była za darmo to chyba trzeba wylecieć przed 2 urodzinami (9.06) i na ten termin nie ma jakiejś bogatej oferty więc raczej będzie wylot z Wawy. W związku z powyższym drugie kryterium to czas lotu - tak ok 3h co zawęża nam miejsca docelowe do Grecji czy Turcji głównie i żeby hotel nie był bardzo daleko lotniska bo co z tego że znaleźliśmy nawet fajne miejsce jak 90km od lotniska co dodaje dodatkowe min 2h podróży i daje to w sumie: 3h do wawy +2h na lotnisku przed odlotem +3h lotu +2h drogi do hotelu= 10h podróży :szok: dziękuję postoję....

Do góry