reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania dzieciaczkow z dublina i okolic dublina

reklama
Hejka:-)No to jesteśmy omówione, super:happy: Miki bardzo się cieszy ze spacerku, tylko żeby była ładna pogoda,bo tu wiadomo, różnie bywa A wiec widzimy sie w sobote o 11.00 kolo szpili Moj Miki ma dość duży wózek czarno - czerwony wiec łatwo będzie mnie poznać:-)

Witam:-) No i jesteśmy po pierwszym spotkaniu mamusiek z bąbelkami, może następnym razem będzie chętnych więcej mamusiek Zapraszam:-) Moj Miki już ładnie w łóżeczku śpi, wybawił się na całego Jeszcze raz Jowita dziękujemy za mile spotkanie i do zobaczenia niedługo:-)

witam, mieszkam w dublin3, jestem mama 10m-cznego synka, bardzo chetnie spokam sie z innymi mamami i ich dziecmi na wspolny spacer czy kawe,podaje moj nr telefonu 0870667056, skype lena-s-j , pozdrawiam i do zobaczenia

Cześć lenislawa:-) Fajnie, ze napisałaś My mamusie jak najbardziej jesteśmy za pójściem na spacer:-) Moze zaplanujemy jakieś spotkanie po weekendzie?
Jowita pasuje tobie?
lenislawa napisz cos moze o sobie, jak dlugo jestes w Dublinie, czy pracujesz, czy rodzilas w Irlandii itd. Pozdrawiam:-)

Witam wszystkie mamy z Dublina. Od Maja prowadze zajecia plastyczne dla dzieci (od 12 miesiecy do 4 lat). Bright Sparks - Art Sessions. W kazdy wtorek rano 10.30-11.30am i po poludniu 1-2pm. Zajecia odbywaja sie Art Studio, F2 Centre, Dublin 8. (7 euro). Bardzo serdecznie zapraszam! Jesli macie pytania - prosze smalo pytac na forum lub prosze kontaktowac sie teefonicznie. Asia 0857162931

reklama
dziewczyny ja mieszkam z synkiem w Dublin 22 Clondalkin, więc jeśli któraś mama mieszka w okolicy to zapraszam, póki co nie jestem zbyt mobilna, więc wolałabym gdyby ktoś przyjechał do mnie :-)

Do góry