no tak...ja tez patrze na czas lotu, Hiszpania to 4h, WK 6 prawie...Jest jeszcze Majorka-3h ale jakos mnie nie ciagnie. O Grecji tez myslalam, ale troche sie obawiam strajkow i chyba chlodniejsza niz Hiszpania.Moze Majorke rozwazcie? Ja chyba jeszcze jej nie skresle;-)
reklama
andariel
mama super dwójki :]
Hello, Babeczki! Witam się po pierwszym z kilku (możliwe, że aż 5) dniu bez męża na pokładzie. Jakoś poszło bo przyjechała moja mama po pracy i zaliczyliśmy długi spacer, ale mimo przetuptania tylu km Leo i tak padł dopiero o 22:30 w niedzielę mieliśmy małe przyjęcie z okazji urodzin Leosia, było b.miło i naprawdę doceniam to, że mam bliskich pod ręką;-)jak wróci M.zgram jakieś fotki (zabrał lapka ze sobą, a ja korzystam z jego ustrojstwa teraz).
Martadelko i jak się udała impreza weselna? Kiecka wygodna?
Aestima i jak kłucie w boku - nie odpuszcza?
asinko - całus w nosek dla Ninusi z okazji ukończenia swego pierwszego m-caa dopiero co z porodówki wychodziłaś...
trasiu -i tego się trzymajmy: idzie wiosna i będzie lepiej:-)
spadam ku łazience w celu poddania się wieczornej toalecie:-)Lady andariel
Martadelko i jak się udała impreza weselna? Kiecka wygodna?
Aestima i jak kłucie w boku - nie odpuszcza?
asinko - całus w nosek dla Ninusi z okazji ukończenia swego pierwszego m-caa dopiero co z porodówki wychodziłaś...
trasiu -i tego się trzymajmy: idzie wiosna i będzie lepiej:-)
spadam ku łazience w celu poddania się wieczornej toalecie:-)Lady andariel
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Cześć!
Mrsmoon chyba jednak zdecydujemy się na Grecję - Rodos. Od początku jakoś nam to krążyło po głowie i nawet znaleźliśmy coć ciekawego ostatecznie to co mnie w Turcji jeszcze zniechęca to każdy hotel jaki otworzylismy miał liczbę pokoi 500, 600, starszne molochy, a na rodos 116, jest różnica
Andariel super że imprezka udana
Matradelka no właśnie - jak wesele i jak Emi po nocce u dziadków??
Mrsmoon chyba jednak zdecydujemy się na Grecję - Rodos. Od początku jakoś nam to krążyło po głowie i nawet znaleźliśmy coć ciekawego ostatecznie to co mnie w Turcji jeszcze zniechęca to każdy hotel jaki otworzylismy miał liczbę pokoi 500, 600, starszne molochy, a na rodos 116, jest różnica
Andariel super że imprezka udana
Matradelka no właśnie - jak wesele i jak Emi po nocce u dziadków??
asinka jak wizyta u lekarza wczoraj? jak z wagą Ninki?
moon umyłaś w końcu te okna???
trasiu wyczytałam na innym wątku, że Wy za tydzień Szymonka chrzcicie! jak przygotowania? w domku pewnie robocie? jak samopoczucie? no i brawa dla Szymonka za przekręcanie się
Madzioolka proszę, proszę Grecja
andariel ja w przyszłym tyg 3-4dni też będę sama, mój M co rusz gdzieś jeździ... a Leo co tak późno poszedł spać??? cieszę się, że ur Leo udane, koniecznie musisz wstawić fotki. Weselicho rewelacja!!! wybawiłam się jak nigdy (no może oprócz naszego wesela hihi), stopy do tej pory mnie bolą i dupa pojadłam, potem poprawiny - boooska pogoda! jak wracaliśmy to wydawało nam się jakbyśmy wracali z mini wakacji, warto było pojechać!
Madzioolka Emi w sobotę dała czadu dziadkom, bo cały dzień nie spała i padła przed 22, byli we trójkę, bo jeszcze siostra M, która mi przyznała, że wszyscy shocked2 byli zmęczeni tym dniem ale przespała całą noc, tylko wieczorem troszkę ze mną popłakała ale bez tragedii, więc jestem przeszczęśliwa tylko, że nabawiła się u nich kataru... przegrzanie...
Aestima rozmowa kwalifikacyjna w czwartek??? co to za praca???
aha andariel sukienka mega wygodna!!! nie żałuję zakupu
moon umyłaś w końcu te okna???
trasiu wyczytałam na innym wątku, że Wy za tydzień Szymonka chrzcicie! jak przygotowania? w domku pewnie robocie? jak samopoczucie? no i brawa dla Szymonka za przekręcanie się
Madzioolka proszę, proszę Grecja
andariel ja w przyszłym tyg 3-4dni też będę sama, mój M co rusz gdzieś jeździ... a Leo co tak późno poszedł spać??? cieszę się, że ur Leo udane, koniecznie musisz wstawić fotki. Weselicho rewelacja!!! wybawiłam się jak nigdy (no może oprócz naszego wesela hihi), stopy do tej pory mnie bolą i dupa pojadłam, potem poprawiny - boooska pogoda! jak wracaliśmy to wydawało nam się jakbyśmy wracali z mini wakacji, warto było pojechać!
Madzioolka Emi w sobotę dała czadu dziadkom, bo cały dzień nie spała i padła przed 22, byli we trójkę, bo jeszcze siostra M, która mi przyznała, że wszyscy shocked2 byli zmęczeni tym dniem ale przespała całą noc, tylko wieczorem troszkę ze mną popłakała ale bez tragedii, więc jestem przeszczęśliwa tylko, że nabawiła się u nich kataru... przegrzanie...
Aestima rozmowa kwalifikacyjna w czwartek??? co to za praca???
aha andariel sukienka mega wygodna!!! nie żałuję zakupu
Ostatnia edycja:
hej
przepiekne dziś słońce, byłam rano na badaniach moich pierwszych i w piatek ide na wizyte. Powiedziałam już dyrektorce, trzęsłam sie jak galareta, ale ostatecznie wyszło mi i sie ucieszyła. ten tydzien mam zalatany, dużo pracy, ale dzieki Bogu,że czuje sie dobrze
zaraz lece, wpadne jak będe miała odrobine czasu a dzis trzymajcie kciuuki bo mam konsultacje z rodzicami i będe musiał sie tłumaczyć dlczego to ich ukochane dzieci mają pały:/ nienawidze tego
miłego dnia
przepiekne dziś słońce, byłam rano na badaniach moich pierwszych i w piatek ide na wizyte. Powiedziałam już dyrektorce, trzęsłam sie jak galareta, ale ostatecznie wyszło mi i sie ucieszyła. ten tydzien mam zalatany, dużo pracy, ale dzieki Bogu,że czuje sie dobrze
zaraz lece, wpadne jak będe miała odrobine czasu a dzis trzymajcie kciuuki bo mam konsultacje z rodzicami i będe musiał sie tłumaczyć dlczego to ich ukochane dzieci mają pały:/ nienawidze tego
miłego dnia
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - Majorka jest... spokojna, przynajmniej na majówkę.
Madzioolka - Rodos - mam sentyment - ale w maju koniecznie, bo czerwiec już gorący.
Martadelka - fajnie, że impreza udana i z Emi się zaaklimatyzowała u Dziadków na cały weekend.
edit:Madzioolka - wedle mojej wiedzy trzeba wrócić przed drugimi urodzinami a nie wylecieć :-( No i .... czy się nie.... boisz ?
Madzioolka - Rodos - mam sentyment - ale w maju koniecznie, bo czerwiec już gorący.
Martadelka - fajnie, że impreza udana i z Emi się zaaklimatyzowała u Dziadków na cały weekend.
edit:Madzioolka - wedle mojej wiedzy trzeba wrócić przed drugimi urodzinami a nie wylecieć :-( No i .... czy się nie.... boisz ?
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
forever a jaka była temp na majorce?
martadelka no widzisz - super że impreza udana!
marta i planujesz juz iść na zwolnienei?
martadelka no widzisz - super że impreza udana!
marta i planujesz juz iść na zwolnienei?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - przyjemne dwadzieścia parę jeden - trzy, może cztery. Miałyśmy fajny hotel na zadupiu - w polu w sumie - ale była wypożyczalnia aut na miejscu.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Trzymajcie mnie.... Kolejny popis mojej Mamy..... Młoda w domu. Moja Mama ma bardzo ważne sprawy do załatwienia dziś - tj. odebranie emerytury i zapłacenie czynszu w spółdzielni - poprosiłam Babcię nr 2 aby przyszła rano i była do 10.30. Przyszła. Dzwonię do mojej Mamy po 11 co tam, okazało się, że była o 9.30. i nic nie załatwiła bo Babcia nr 2 powiedziała jej wczoraj - nieopatrznie się widziały - że wcześniej musi wyjść ( specjalnie przełożyła spotkanie aby móc być do 10.30. )............... Oczywiście wina jest moja - nie kontroluję przecież - i oczywiście moja Mama ma też pretensje do Babci nr 2.