reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - różne są wielkości suszarek ,powodzenia z pracami.
My po 4 h w zoo - wprawdzie bez słońca i wietrznie - ale dało rady. Młoda wcale nie chciała w wózku jechać, widziałam, że jest zmęczona, ale mimo to gnała przed siebie. A wtedy gdy jechała to co chwilę musiałam wypinać na pawilony "bezwózkowe" . Hity to słoń, bocian i tygrys. Zresztą cały czas powtarzałam, że idziemy obejrzeć słonia. Teraz zanim padła wrzuciłam Krysie do łóżeczka.
My po 4 h w zoo - wprawdzie bez słońca i wietrznie - ale dało rady. Młoda wcale nie chciała w wózku jechać, widziałam, że jest zmęczona, ale mimo to gnała przed siebie. A wtedy gdy jechała to co chwilę musiałam wypinać na pawilony "bezwózkowe" . Hity to słoń, bocian i tygrys. Zresztą cały czas powtarzałam, że idziemy obejrzeć słonia. Teraz zanim padła wrzuciłam Krysie do łóżeczka.
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczyny, może któas z Was coś poradzi/ miała podobnie
Od rana mam kłujący ból w dolnym lewym podbrzuszu, który daje o sobie znać przy nagłych zmianach pozycji, kichnięciu/ kaszlnięciu, podczas wizyty w toalecie czy napinaniu brzucha.
CO to może być i co robić? niedziela więc o lekarzu mogę zapomnieć a jutro pracujęod rana do wieczora. We wt mam alergologa, więc też do rodzinnego nie pójdę:/
usg dopochwowe miałam ok 2 mce temu. A może to nie jajnik?
Od rana mam kłujący ból w dolnym lewym podbrzuszu, który daje o sobie znać przy nagłych zmianach pozycji, kichnięciu/ kaszlnięciu, podczas wizyty w toalecie czy napinaniu brzucha.
CO to może być i co robić? niedziela więc o lekarzu mogę zapomnieć a jutro pracujęod rana do wieczora. We wt mam alergologa, więc też do rodzinnego nie pójdę:/
usg dopochwowe miałam ok 2 mce temu. A może to nie jajnik?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - jeśli Twoje lewe to nie wiem, bo po prawej jest wyrostek. Od kiedy Cię boli ? Może krzywo spałaś albo jakiś mięsień naciągnęłaś.
Aestima
Fanka BB :)
lewe, lewe. od rana... ostre kłucie np przy kichnięciu czy podskoku, jak się nie ruszam to jakby tylko leciuteńko tli. Miałaś kiedyś takie coś i okazało się, że to mięsień?? wczoraj wieczorem robiłam pierwszy raz od daaaaawna brzuszki moze to? ale zrobiłam tylko 40!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Kurcze, dziewczyny jak ten czas szybko leci. Ninka skończyła miesiąc...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - no to masz podejrzanego
Asinka85 - w rzeczy samej Jak zdrowotności Wasze ?
Asinka85 - w rzeczy samej Jak zdrowotności Wasze ?
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Forever dzięki, że pytasz. Wydaje mi się, że lepiej, aczkolwiek wybieram się dzisiaj z Ninką do lekarza, ze względu na wagę i zobaczymy co lekarka powie. Wczoraj zaliczyliśmy spacer, wstyd się przyznać, ale z Ninką pierwszy. Niestety nie było sposobności wcześniej, ale tetaz będziemy nadrabiać. A u Was jak ze zdrówkiem? Jak Krysia?
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Cześć!
Asinka buziaki dla Ninki :*
Dubeltówka gratulacja prawka raz jeszcze!!! Szybciutko ci poszło - u mnei na kolejny egzamin czeka się miesiąc.
Miłego dnia babeczki, zajrzę potem bo full roboty jak zwykle
pa:*
Asinka buziaki dla Ninki :*
Dubeltówka gratulacja prawka raz jeszcze!!! Szybciutko ci poszło - u mnei na kolejny egzamin czeka się miesiąc.
Miłego dnia babeczki, zajrzę potem bo full roboty jak zwykle
pa:*