ale się dziś rozpisałyście!
Z koleżanką nawet za bardzo nie pogadałyśmy bo albo Maryśka jęczała albo jej dzieci tak na zmianę którać latała... no ale miło się wyrwać z dzieckiem z domu mimo wszystko
Marysia była już tak śpiąca, że w drodze powrotne chciała mi zasnąć w aucie więc przez całą drogę śpiewałam ej góralskie przyspiewki z głośnym hej co chwilę
Mamusiu Marysia też zwykle śpi dłużej, nie wiem co ją napadło żeby budzić się tak wcześnie...
AGATA heh znam to, kiedy mam wrażenie, że każdy widzi że jestem po imprezie. Raz miałam take zajęcia z maluchami w sobotę rano, że myślałam że usnę, ależ mi było głupo
My też ze znajomymi robmy takie imprezy, że każdy przynosi coś do jedzenia, wcześniej umawiamy się co. WYchodzi znacznie taniej dla wszystkich, niż jakby każdy miał przygotowywać osobną imprezę.
Aestima a ja myślałam, że pobudka o 6 to przegięcie, widzę że Miesio nie lepszy.
Ironia towar zamówiony?
Zebrra pisząc o szpitalu masz na myśli nieszczęśliwy wyjazd do Zakopanego? To już rok minął...
No i gratuluję dyplomu
)
Madzioolka może Mai już tak zostanie? Marysia w zasadzie nigdy nie budziła się z płączem, nawet ja miała kilka dni. Pojękiwała trochę albo gadała do siebie. Tak jej zostało do teraz.
hehe no wiem, że 1kg kremu brzmi strasznie ale u nas jedna tubka schodzi w dwa dni więc ten 1kg pewnie na miesiąc wystarczy, nie dłużej. Smaruję Marysią przy każdym przebieraniu, prawie całe ciało... zresztą 1kg ksoztuje tylko 40zł więc opłąca się
Iza tak się cieszę, że jesteście zadowoleni z nowej szkoły Igora. DOskonale pamiętam jakie mielście przeboje w tamtej... Jak Igorowi podoba się w nowej klasie?
mrsmoon właśnie doczytałam wiadomość od Aestimy. WIelkie kciuk dla Majeczki! Oby obyło się bez szpitala!
Stopa zazdroszczę nocki! Pomysleć, że jeszcze dwa tygodnie temu Marysia przesypiała calutkie noce a teraz budzi się z jękiem co kilka minut. Czasem bywa, że prześpi całą godzinę. Biedna, musi ją strasznie ciałko swędzieć od alergii.
my chyba też dzisiaj wyjdziemy na chwilkę, jest znacznie cieplej. Ale tylko do sklepu i z powrotem. Przez tn brak spacerów mam totalną pustkę w kuchni
zołza niestety okres zimowy nie sprzyja skórze. Sama mam wysuszoną, a co dopiero alergik. Mam nadzieję, że nie mamy uczulenia na pyłki bo ja już chcę wiosnę
)
Ja już wiele razy mówiłąm rodzinie żeby nie kupowali żadnych zabawek dla Marysi, bo ją ineresuje wszystko, co nie jest zabawką
dubeltówka ty nieśmiała? rzeczywiście nie sprawiasz takiego wrażenia
ALe myślę że wróciłabyś do ludzi, do pracy to w kilka dni wróciłaby dawna Iza
Anapi współczuję, nieciekawą miałaś nockę. Biedny Alessandro, oby ząbki szybko wyszły dały wam wszystkim odrobinę spokoju.
mrsmoon o wy już jesteście. DObrze, że z Mają lepiej. Powieka czerwona na pewno od podrażnienia. Jak Marysi ropiały oczka przecierałam je co chwilę to miała też całę czerwone biedna.
Ja myślę, że drugie dziecko pozwoliłoby ci wyluzować pod wieloma względami, po prostu nie miałabyś czasu na zajmowanie się tyloma rzeczami